JUDAS PRIEST (ENG) - Ιnvincible Shield (2024)
- aorpanos72
JUDAS PRIEST (ENG) - Ιnvincible Shield (2024)

Και αφού έχουμε και επίσημη επιβεβαίωσή για το νέο άλμπουμ ανοίχθηκε και το ανάλογο τοπικ.
Θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2024 από την SONY/COLUMBIA Records.
Oi εκδόσεις που υπάρχουν στο site τους https://shop.judaspriest.com/
DELUXE HARDCOVER CD (3 BONUS TRACKS)
Alt Cover LP
Cassette
Picture Disc LP
Standard LP
Standard CD
και ενα Bundle που περιέχει τα πάντα όλα.

To Teaser της ανακοίνωσης του άλμπουμ
Επίσημο δελτίο τύπου:

METAL GODS JUDAS PRIEST ANNOUNCE NEW STUDIO ALBUM INVINCIBLE SHIELD OUT MARCH 8, 2024
NEW SINGLE “PANIC ATTACK” OUT FRIDAY, OCTOBER 13, 2023
Photo credit: James Hodges Photography
Following a storming headline show at Power Trip Festival in California last night, metal icons Judas Priest announced on stage the arrival of a brand-new studio album entitled Invincible Shield, set for release on March 8, 2024, via Epic Records. “Panic Attack,” the first single from the album, will be released this Friday, October 13, 2023.
Power Trip festival took place at the weekend and saw the biggest names in metal gather for this sold-out event, where everyone from Metallica to Iron Maiden and AC/DC performed alongside the mighty Priest. Their surprise on-stage announcement was made to 200,000 fans at the festival and sent a shockwave of excitement amongst their loyal followers across the globe.
The undisputed hardest working band in metal will also be embarking on a world tour in 2024, the with the UK leg kicking off in Glasgow on March 11th and includes a show at London’s OVO Wembley Arena on March 21st.
Over the past 50 years Judas Priest have sold over 50 million albums worldwide and headlined the world’s biggest stadiums. With their evolving music and live performances also came a powerful unique identity, a look which has both defined the group and influenced future generations of metal bands the world over. With each year the Judas Priest legend continues to grow; 2022 saw them inducted into the Rock & Roll Hall of Fame and complete a sold-out rescheduled world tour in support of their 50th Anniversary. As we roll into 2024, Judas Priest continue to retain their crown as one of the biggest and best bands in the world.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Advancing Yokeda
Re: JUDAS PRIEST (ENG) - Ιnvincible Shield (2024)
Μετά από ο,τι έχουν δώσει από επιστροφή Rob και έπειτα, μετά από τα δράματα τα εσωκομματικά τους, μετά από την κυκλοφορία του KK, θέλω να δω τι θα δώσουν. Και μουσικά και σαν χαρακτήρα μπάντας. Από τους Priest περιμένω τα πάντα και τίποτα.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
όχι digipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
Συμφωνώ και εγω το FirePower το πηρα κανονικό Cd. Αλλά τώρα έχουμε τα οικολογικά..... το χαρτι ειναι eco Friendly...
(Το λέω τραβώντας μια τζούρα καφέ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
θα βρεθεί καμιά Βραζιλιάνική έκδοση σε jewel
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
@GeorgeKallinis"Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Faulkner δήλωσε στον Robert Cavuoto του Metal Rules ότι κάποιοι οπαδοί των PRIEST παρερμήνευσαν τα προηγούμενα σχόλιά του σχετικά με τη μουσική κατεύθυνση του επερχόμενου LP της μπάντας. Είχε πει: "Ο κόσμος δεν είναι ο εαυτός του: "Νομίζω ότι χρησιμοποιήσαμε τη λέξη 'progressive', και όλοι νομίζουν ότι θα γίνει 'Nostradamus' [το αμφιλεγόμενο συμφωνικό heavy metal concept διπλό άλμπουμ των PRIEST το 2008 για τον Νοστράδαμο], ή RUSH, τα οποία είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα έχω χρησιμοποιήσει τη λέξη 'progressive' [για να περιγράψω το νέο υλικό των PRIEST σε προηγούμενες συνεντεύξεις], καθαρά επειδή έχει μερικές μουσικές ανατροπές που δεν έχει το 'Firepower'. Αλλά αυτό δεν το κάνει δίσκο των RUSH. Απλά τον κάνει - αντί για, όπως, έναν στίχο σε μια γέφυρα σε ένα ρεφρέν, μπορεί να υπάρχουν μερικά ακόμα μουσικά περάσματα εκεί μέσα για να το κάνουν λίγο πιο... ενδιαφέρον, ίσως να είναι η λάθος λέξη. Δεν ξέρω. Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις λέξεις που χρησιμοποιείς στις μέρες μας. Δεν είναι λοιπόν το "Firepower 2", αλλά είναι η ίδια μπάντα μερικά χρόνια αργότερα, οπότε υπάρχουν προφανείς συνδέσεις με τον προηγούμενο δίσκο. Αλλά δεν είναι το 'Firepower 2' με κανένα τρόπο".
Τα γραφω εδω που ειναι το επισημο τοπικ πια για το αλμπουμ
χτυπάει λίγο άσχημα που ο Faulkner λέει το "Nostradamus" αμφιλεγόμενο.
- aorpanos72
Για αυτό τον αγαπάω
- Advancing Yokeda
Χαίρομαι πολύ που δεν θα είναι firepower2, θέλω αμφιλεγόμενο δίσκο
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
- CountRaven
Πλήρης αδιαφορία και για ΚΚ και για Judas πίπες.
Σύνταξη άμεσα μαζί με τους ξεφτιλόμεηντεν.
Και ειδικά για τους Maiden φίμωτρο και στους οπαδούς, τους ΜόνοΜέηντεν, και στους Έλληνες διπλό φίμωτρο.
Και ειδικά για τους Maiden φίμωτρο και στους οπαδούς, τους ΜόνοΜέηντεν, και στους Έλληνες διπλό φίμωτρο.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
και κάπως έτσι έλαβε τέλος το ζήτημα τί θα παίζουν οι Priest στον καινούριο δίσκο....CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 13:48 Πλήρης αδιαφορία και για ΚΚ και για Judas πίπες.

Riiiiiiide the Niiiiiight
ουυυυυυυ ουυυυυυυ
- aorpanos72
Αμα μιλαμε για συνταξη....οι Heavy Load που ουτε να ανεβάσουν κομματι στο youtube δεν μπορουν....αυτοί πάνε κατευθείαν για αγροτική σύνταξη... ΟΓΑ κολλάνε.CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 13:48 Πλήρης αδιαφορία και για ΚΚ και για Judas πίπες.
Εγώ θέλω Judas Priest άλμπουμ ό,τι κι αν είναι. Δεν έχουν ξεπέσει στον εξευτελισμό παρά μόνο στην επαναληψιμότητα. Καλή είναι, δε γαμιέται, το χρέος τους το έχουν κάνει, και μία και δύο και τρεις φορές στην ιστορία της μουσικής, έχουν (καθ)ορίσει τον σκληρό ήχο ξανά και ξανά, τί να περιμένει κανείς μωρέ...
Εγώ έπαψα εδώ και καιρό να περιμένω οτιδήποτε.
Το όνομα το σέβομαι. Αν το σεβότανε κι οι ίδιοι, θα βγάζανε διαμάντια, όπως του παρελθόντος. Αυτό το παρελθόν, το λογίζω τουλάχιστον 33 χρόνια πίσω, στο ορόσημο Painkiller. Βγάλανε κάμποσα καλά τραγούδια έκτοτε, αλλά κανέναν σπουδαίο δίσκο κατά τη γνώμη μου. Οπότε, στατιστικά, ούτε αυτός θα είναι. Άρα, ήδη σκεφτόμαστε όλοι, μάλλον, πόσο μέτριος θα μπορεί να είναι κι αν θα έχει το ένα κάποιο καλό κομμάτι.
Χαλάλι, δεν πειράζει, τους αγαπώ, θα σέβομαι...
Εγώ έπαψα εδώ και καιρό να περιμένω οτιδήποτε.
Το όνομα το σέβομαι. Αν το σεβότανε κι οι ίδιοι, θα βγάζανε διαμάντια, όπως του παρελθόντος. Αυτό το παρελθόν, το λογίζω τουλάχιστον 33 χρόνια πίσω, στο ορόσημο Painkiller. Βγάλανε κάμποσα καλά τραγούδια έκτοτε, αλλά κανέναν σπουδαίο δίσκο κατά τη γνώμη μου. Οπότε, στατιστικά, ούτε αυτός θα είναι. Άρα, ήδη σκεφτόμαστε όλοι, μάλλον, πόσο μέτριος θα μπορεί να είναι κι αν θα έχει το ένα κάποιο καλό κομμάτι.
Χαλάλι, δεν πειράζει, τους αγαπώ, θα σέβομαι...
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- CountRaven
Άσε το YouTube ρε Πάνο. Για μουσική μιλάμε.aorpanos72 έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 21:54Αμα μιλαμε για συνταξη....οι Heavy Load που ουτε να ανεβάσουν κομματι στο youtube δεν μπορουν....αυτοί πάνε κατευθείαν για αγροτική σύνταξη... ΟΓΑ κολλάνε.CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 13:48 Πλήρης αδιαφορία και για ΚΚ και για Judas πίπες.
Αν εξαιρέσω το Firepower η μπάντα εδώ και χρόνια δίνει τραγικότητες.
Για να μη μιλήσω για τις συναυλίες.
Οι Load έκαναν ένα δίσκο μετά από 40 χρόνια ατόφιο χρυσάφι.
Live όσοι τους είδαν το 18 ας πουν. εγώ ότι βίντεο έχω δει είναι επίσης χρυσάφι.
Θα τους δούμε και του χρόνου.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018