JUDAS PRIEST (ENG) - Ιnvincible Shield (2024)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Re: JUDAS PRIEST (ENG) - Ιnvincible Shield (2024)

Δημοσίευση από aorpanos72 »

GeorgeKallinis έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:29 Δεν είμαι καλά, έχω ταχυκαρδία, σβήνω, χάνομαι, που το βρήκες ρε τρελέεεεεεεεεεεεεεε :meh: :patrik: :rofl: :metalhead: :woohoo: :coin: :rofl: :hug:
Όποιος γυρίζει μυρίζει :D

ΥΓ. Η ιστορία έχει ως εξης...κάποιοι από το managment έκαναν μαλακία και το έβγαλαν στο Youtube για κάποια λεπτά, σε ώρες Αυστραλίας.....Κάποιοι πρόλαβαν και το κατέβασαν και το ανέβασαν στην streaming υπηρεσία που έβαλα.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

ΕΚΛΑΨΑ με το Tom Sawyer στη μέση.

Ενταξει τιμιότατο χεβυμεταλάκι ειναι. No complaints.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

GeorgeKallinis έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:29 Δεν είμαι καλά, έχω ταχυκαρδία, σβήνω, χάνομαι, που το βρήκες ρε τρελέεεεεεεεεεεεεεε :meh: :patrik: :rofl: :metalhead: :woohoo: :coin: :rofl: :hug:
Το βρήκε στο NBA.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Μια χαρά το κομμάτι, φοβερές κιθάρες και ήχος. Άρχοντας ο @aorpanos72 , μόνο εδώ αυτά!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

theBox έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:34 ΕΚΛΑΨΑ με το Tom Sawyer στη μέση.

Ενταξει τιμιότατο χεβυμεταλάκι ειναι. No complaints.
Και στην αρχή έχει Tom Sawyer.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Aphelian

Δημοσίευση από Aphelian »

Ψιλο-αδιανοητο ΕΠΟΣ το κομματι, με σωστα αυτοαναφορικα σημεια μεσα, μακρυα απο τη self parody λογικη (γκουχ γκουχ).
Μυριζει δισκαρα απο μακρυα.
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Έχεις Panic Attack !!

Πολύ ωραίο το κομμάτι !! :metalhead:
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Πρώτοι εδώ.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Πάρτε το και επίσημα.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

aorpanos72 έγραψε: Παρ 13 Οκτ 2023, 03:18

Πάρτε το και επίσημα.
Πρώτοι εδώ.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Στο επίσημο δελτίο τύπου στο πρώτο post, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Power Trip festival took place at the weekend and saw the biggest names in metal gather for this sold-out event, where everyone from Metallica to Iron Maiden and AC/DC performed alongside the mighty Priest. Their surprise on-stage announcement was made to 200,000 fans at the festival and sent a shockwave of excitement amongst their loyal followers across the globe.

Δείτε εδώ βιντεάκι με Metallica να βλέπουν το set των Priest:

Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Air guitar Hetfield με μπλούζα Tygers of Pan Tang > Νέο Priest
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Ποιος είπαμε είναι ο γελαδαρης ;
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

aorpanos72 έγραψε: Παρ 13 Οκτ 2023, 03:18

Πάρτε το και επίσημα.
aorPanos Attack
Άβαταρ μέλους
Vic
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vic »

ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
---------------------------------
Μου άρεσε πολύ. Δεν είναι το πιο πρωτότυπο κομμάτι στον κόσμο, είναι AI Priest όπως εύστοχα ειπώθηκε αλλά το ΑΙ τα πάει καλά στην ντέχνη γενικά.

Στα θετικά κιθάρες και η χροιά του Rob. Θα μπορούσα και χωρίς τις τσιρίδες γιατί μου δημιουργούν μνήμες Painscreecher. Στούντιο όλα κομπλέ, λάιβ αυτό δεν βγαίνει. Αλλά η χροιά του Rob λειτουργεί όπως η χροιά του Hetfield στους Metallica, ανεβάζει το αποτέλεσμα και το συναισθηματικό αντίκτυπο κατακόρυφα και μετατρέπει χρυσές αξιοπρέπειες σε συγκίνηση. Εδώ είναι παραπάνω από αξιοπρέπεια. Είναι προβλεπέ πρωτοκλασάτο (μπορεί το προβλεπέ να είναι πρωτοκλασάτο; YMMV) - για Πριστάκηδες είναι από γαμώ τις φάσεις έως έπος, όπως ακριβώς ένας ΜόνοΜέηντεν αισθάνεται με τα ωραία ριγιούνιον Μέηντεν κομμάτια.

Μιλώντας για το Painkiller, είναι η μισή σύνθεση σχεδόν εδώ. Νοσταλγικά, μαστορικά δοσμένη. Το ρεφρέν είναι πάναπλο, είναι και πολύ effective. Γουστάρω την εκφορά και να συνοδεύω με μορφασμούς στην μάπα.

Το κουπλέ, τα vocal lines ειδικά στο δεύτερο μισό τους, τολμώ να πω ότι έχει βγει από ύστερο δίσκο Gamma Ray, σαν να λέμε ο Μάλμστιν επηρεάστηκε από Τόλκι, τέτοια φάση. Ο Ρίτσι μιμείται Tipton και τα χουκς του Painkiller solo, μέχρι και το μπάσιμο στην δεύτερη φάση του, στεγνά και απροκάλυπτα (σαν τον Κικο στο Dystopia που ήταν οριακά Marty Friedman plugin) αλλά και πολύ επιτυχημένα.

Ακαδημαϊκά μιλάμε για Painkiller Priest by the numbers, με το ίντρο και κάποιες μουσικές λεπτομέρειες να βοηθάνε την κατάσταση και την αύρα Halford να την ανεβάζουν σε σημείο επανάληψης.

Δεν ξέρω τι λέει ο Richie αλλά εγώ ακούω Firepower 2, απλά παίζει να είναι και λίγο καλύτερο. Δεν είχα πεθάνει με το Firepower αλλά μου αρέσουν 2-3 κομμάτια του πολύ, χωρίς να τα θεωρώ ΕΠΗ αλλά είναι "και γαμώ τους Priest, φακ γιέα".

7/10. To 7 είναι πολύ καλός βαθμός. Δεν πάει για λίστα της χρονιάς (8) αλλά οπαδικά, αν ο δίσκος κινείται εκεί, πάει και στο οπαδικό 8.
Για τον μη φανατίλα Πριστ, 6άρι ("Καλό!")
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”