COVEN JAPAN (JPN) - Earthlings (2023)
- aorpanos72
COVEN JAPAN (JPN) - Earthlings (2023)

Κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου 2023, απο την No Remorse Records.Οι COVEN JAPAN σχηματίστηκαν το 2016 από τον κιθαρίστα Akihiro Ito και τον τραγουδιστή Taka στο Τόκιο της Ιαπωνίας και είναι εμπνευσμένοι από το Νέο Κύμα του Βρετανικού Heavy Metal και συγκροτήματα όπως οι Angel Witch και Satan, το metal των '80s, τους Mercyful Fate, το hard rock των '70s, το ιαπωνικό rock & metal και τα ιαπωνικά τραγούδια κινουμένων σχεδίων. Η ιαπωνική ταυτότητα είναι πολύ έντονη στη σύνθεση των τραγουδιών της μπάντας και θέλουν να διαδώσουν το δικό τους αυθεντικό ιαπωνικό metal, γι' αυτό και τα τραγούδια τους είναι γραμμένα σε δύο γλώσσες. Οι στίχοι και τα μέρη της γέφυρας είναι γραμμένα σε ένα παλιό (μεσαιωνικό) ιαπωνικό λογοτεχνικό στυλ, και οι ανατολίτικες προφορές και ο μοναδικός ρυθμός από τους παλιούς ιαπωνικούς λογοτεχνικούς στίχους είναι επίσης ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Οι COVEN JAPAN πιστεύουν ότι το να τραγουδάμε μαζί είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του heavy metal, έτσι τα μέρη του ρεφρέν είναι γραμμένα στα Αγγλικά ως η κοινή γλώσσα του κόσμου για να τραγουδάμε μαζί στον κόσμο.
Οι πιασάρικες μελωδίες είναι επίσης μέρος της μουσικής τους δύναμης, και η μουσική των COVEN JAPAN βασίζεται στο παραδοσιακό και κλασικό heavy metal με δίδυμες κιθάρες και γυναικεία φωνητικά, βάζοντας και αναμειγνύοντας επίσης διάφορα στοιχεία όπως πιασάρικα ιαπωνικά τραγούδια κινουμένων σχεδίων, δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ. Οι COVEN JAPAN είναι Ιάπωνες οπαδοί των κινουμένων σχεδίων και των κόμικς, γνωστοί ως "Otaku". Έχουν μεγαλώσει βλέποντας και διαβάζοντας πολλά ιαπωνικά κόμικς και κινούμενα σχέδια και αγαπούν ιδιαίτερα τα σκοτεινά είδη φαντασίας, προσθέτοντας αυτή την κουλτούρα στις οπτικές τους πτυχές, όπως τα εξώφυλλα και τη διαρρύθμιση των άλμπουμ τους.
Οι COVEN JAPAN κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους EP "The Advert" (ως COVEN) το 2017 και το "Earthlings" είναι το ντεμπούτο full-length της μπάντας. Το "Earthlings" έχει μιξαριστεί και mastering από τον Olof Wikstrand των Enforcer. Το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι φιλοτεχνημένο από τον AnriLancer.
Pre-order starts on Friday, October 20th, at www.noremorse.gr
Available formats:
- CD with a 24-page booklet and OBI.
- LP 180gr black with a 4-page insert and OBI, limited to 400.
- LP 180gr red with a 4-page insert and OBI, limited to 100.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Τετ 18 Οκτ 2023, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- aorpanos72
Re: COVEN JAPAN (JPN) - Earthlings (2023)
Βρήκα ένα κομμάτι από το EP
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Το έχω το εν λόγω EP. O βασικός λόγος που το αγόρασα είναι ότι το χε φθηνά η SVART πέρυσι και μου άρεσε το εν λόγω κομμάτι. Ο δεύτερος λόγος που το αγόρασα ήταν πως νόμιζα πως αναφέρεται στο Berserk (αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω λόγω γλώσσας).
Συνθετικά είναι εξαιρετικό το κομμάτι, αλλά θα ήθελα πιο οργανική παραγωγή. Τουλάχιστον νιώθουν μια χαρά τα παιδιά και πρέπει να επιβραβεύσουμε.
- CountRaven
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... 7001#p4700
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... f=5&t=4957
Το χωριό μας τους έχει δείξει αρκετή αγάπη.
Αναμένουμε.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... f=5&t=4957
Το χωριό μας τους έχει δείξει αρκετή αγάπη.
Αναμένουμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
το e.p. ήτανε σούπερ, αναμένουμε για το full.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Bersekeros
Ωραίο το τραγούδι και το κλιπάκι.
Θα αποφύγω να αστειευτώ με τη χρήση τη ιαπωνικής γλώσσας σε metal φόρμες, γιατί δεν είναι σωστό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται λίγο παράξενο το αποτέλεσμα, στα δικά μου αυτιά. Όχι άσχημο. Ίσως όμορφο κατά μία έννοια. Αλλά σίγουρα παράξενο.
Στα αγγλικά μέρη του τραγουδιού, νόμιζα ότι άκουγα τον Kai Hansen. Ίδια στην προφορά της η Γιαπωνέζα vocalist, η Taka.
Έχει ενδιαφέρον.
Θα αποφύγω να αστειευτώ με τη χρήση τη ιαπωνικής γλώσσας σε metal φόρμες, γιατί δεν είναι σωστό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται λίγο παράξενο το αποτέλεσμα, στα δικά μου αυτιά. Όχι άσχημο. Ίσως όμορφο κατά μία έννοια. Αλλά σίγουρα παράξενο.
Στα αγγλικά μέρη του τραγουδιού, νόμιζα ότι άκουγα τον Kai Hansen. Ίδια στην προφορά της η Γιαπωνέζα vocalist, η Taka.
Έχει ενδιαφέρον.
- CountRaven
Γαμάνε τα Ιαπωνικά στο ατσάλι
Το άλμπουμ έφτασε στα γραφεία μας. Ποιος θα το κάνει review;
@Mamercus @Zippo190 @Progress_Lost ;
- Progress_Lost
Αν δεν το έχει ήδη ζητήσει άλλο παιδί το κάνω εγώ.. Λόγω χρόνου δε ξέρω πότε θα το παραδώσω, αλλά θα το παλέψω...CountRaven έγραψε: ↑Παρ 03 Νοέμ 2023, 14:55 Γαμάνε τα Ιαπωνικά στο ατσάλι
πάμε όλοι, ενημέρωση από παντού, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Bersekeros
Δίκιο έχεις @CountRaven .
Έβαλα να ακούσω και μερικά άλλα δείγματα και μπορώ να πω ότι είναι παράλειψή μου, που δεν έχω επεκτείνει τα ακούσματά μου και προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει αρκετό υλικό να ψάξει κάποιος.
Εκ πρώτης ακούγεται παράξενα, αλλά όσο περισσότερο το ακούς, κατατείνω σε αυτό που έγραψες, ότι δένει πολύ αρμονικά η χρήση της ιαπωνικής γλώσσας με το heavy metal.
Ίσως ιδέα για μελλοντικό αφιέρωμα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Στην Άνω ή Άπω Ιωνία. Την Ιαπωνία .

Μπασοτραγουδιάρα μπροστάρισσα ίσον πρόκληση.CountRaven έγραψε: ↑Παρ 03 Νοέμ 2023, 14:55 Γαμάνε τα Ιαπωνικά στο ατσάλι
Ό,τι αποφανθεί η γιακούζα για το ρηβιού!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- Bersekeros
- Progress_Lost
Νέο review από τον Zippo "Saké" 190 για το συμπαθές Γιαπωνέζικο συγκρότημα:
https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... 1738281250
https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... 1738281250