MEGA COLOSSUS (US) - Showdown (2024)
Re: MEGA COLOSSUS (US) - Showdown (2024)
αυτός δεν είπε ότι όποιος τον θέλει θα αράζει σε αριστερό χίπστερ καφέ.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Ρε μλκ μην με κλωτσας οταν ειμαι πεσμενος στο πάτωμα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Πνίγηκα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Σας έχω άσμα και με τριαντάφυλλα και με ΠΑΣΟΚΑΡΑ εποχές, όλα λαρτζ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
αυτά είναι τα σωστά ΠΑΣΟΚ άσματα
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
ότι την αγόρασα και ακόμα παίζω το παλιόtheBox έγραψε: ↑Σάβ 11 Νοέμ 2023, 11:53Για την επανεκδοση του Hero Quest τι εχεις να πεις;Advancing Yokeda έγραψε: ↑Σάβ 11 Νοέμ 2023, 11:49μα αυτό λέω και εγώ. Δεν εχθρεύονται τη θεματολογία αλλα την αποδίδουν με τρόπο εν μέρει αμέταλλο.
Σαν να διαβάζεις Κόναν σε μάνγκα περιβάλλον.

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
μα ό,τι αναφέρεται είναι σε heavy metal context. Προφανώς ακούμε και άλλα πράγματα και άλλα είδη που σχετίζονται με το φάντασυ αλλά δεν προσδιορίζονται epic metal.theBox έγραψε: ↑Σάβ 11 Νοέμ 2023, 12:00Σε αυτο παντως δεν βρισκω κατι το μεμπτο. Μονο μέταλ ακουμε δηλαδη; Δεν μου βγαινει να αξιολογω τα παντα υπο 2-3 αισθητικα και υφολογικα στεγανα που παγιωθηκαν δεκαετιες πριν.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Σάβ 11 Νοέμ 2023, 11:33
Εδώ, τώρα όμως έχουμε έργα εκτός μεταλλικών πλαισίων, εκτός μέταλ ψυχής. Εγκεφαλικό ναι, ευφυές ναι, εμπνευσμένο ναι αλλά αλλόψυχα.
Πάντως, κοίτα, εμείς το βλέπουμε "ευρωπαικά" ενώ η μεριά των Mega Colossus το βλέπει "Αμερικάνικα". Μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει αυτη η σκοπιά που βάζει κομιξ-μεταλ-εναλλακτικό ροκ/πανκ-σκειτμπορντ στο ίδιο τσουβάλι, αλλά πως να το κάνουμε η αρχική ιδέα ήταν σε άλλη φάση...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
ποιος έχει φάει τον άλλοCountRaven έγραψε: ↑Σάβ 11 Νοέμ 2023, 13:19 Σας έχω άσμα και με τριαντάφυλλα και με ΠΑΣΟΚΑΡΑ εποχές, όλα λαρτζ.
ποιος έχει φάει τον άλλο
ποιος έχει φάει, I need you to stayyyyyy