IRONSWORD - Underground EP (2023)
- Advancing Yokeda
IRONSWORD - Underground EP (2023)

Έρχεται 8 Δεκέμβρη το νέο τους EP σε τιμή LP.
Tracklist
1.Underground
2.A Witch Shall Be Born
3.The Tree Of Woe
4.Tombs Of Eternity
Είμαι φαν τους, αλλά.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Re: IRONSWORD - Underground EP (2023)
συνεχίζουν δυναμικά την Manilla Road προσέγγιση. Δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Πόσο πάει το μαλλί δηλαδή;
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
https://alone.gr/shop/?s=ironsword&post_type=product
το σινγκλ με άφησε αδιάφορο και κρυφοελπίζω να είναι έτσι και τα άλλα 3 κομμάτια γιατί έχω πήξει στις καλές κυκλοφορίες φέτος
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
@Advancing Yokeda Μόνο βινύλια αγοράζεις; Από ότι έχω καταλάβει ναι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Γενικά ναι.CountRaven έγραψε: ↑Δευ 13 Νοέμ 2023, 20:49 @Advancing Yokeda Μόνο βινύλια αγοράζεις; Από ότι έχω καταλάβει ναι.
Για μπάντες όμως όπως τους Protean Shield δε μπορώ να περιμένω για μελλοντική κυκλοφορία σε LP
Ironsword όμως σταθερά βινύλιο
το κομμάτι μου άρεσε αλλά τώρα βλέπω τη κυκλοφορία και από μένα είναι ΟΧΙ. Λυπάμαι αλλά δεν είναι "underground" νοοτροπία αυτή 25 γιούργια για τέσσερα κομμάτια ή 12 ευρώ για δισκάκι με τέσσερα κομμάτια. Βγάλτε φούλ δίσκο να αγοράσουμε, ήμαρτον με τα ημίμετρα:Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 13 Νοέμ 2023, 20:43https://alone.gr/shop/?s=ironsword&post_type=product
το σινγκλ με άφησε αδιάφορο και κρυφοελπίζω να είναι έτσι και τα άλλα 3 κομμάτια γιατί έχω πήξει στις καλές κυκλοφορίες φέτος
E.P, ΣΙΝΓΚΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Γνώμη μου και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα, το λέω για να μην παρεξηγηθώ, αν θέλουμε στο μέλλον να στηρίξουμε πραγματικά τη φάση -επειδή τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα για την τσέπη μας, στο θέμα βινύλιο- καλό είναι να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τη φάση λίγο πιο ανοιχτά. Μια χαρά τιμή έχει το CD σε αυτή τη κυκλοφορία πχ.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 13 Νοέμ 2023, 20:56Γενικά ναι.CountRaven έγραψε: ↑Δευ 13 Νοέμ 2023, 20:49 @Advancing Yokeda Μόνο βινύλια αγοράζεις; Από ότι έχω καταλάβει ναι.
Για μπάντες όμως όπως τους Protean Shield δε μπορώ να περιμένω για μελλοντική κυκλοφορία σε LP
Ironsword όμως σταθερά βινύλιο
Όχι δεν το λέω για να αλλάξεις τις συνήθειές σου, εσύ ή όποιος, το δίλημμα θα αρχίσει -ήδη έχει αρχίσει- να υφίστανται στο κόσμο του φυσικού format. Και με βάση το κόστος της κάθε κυκλοφορίας και τα χρήματα που χαλάει ο καθένας κάθε μήνα, πηγαίνουμε και στο αντίστοιχο format.
- CountRaven
Συμφωνώ βασικά, το 12ρι μπορώ να το δεχτώ και να το καταλάβω για κάποιον που είναι οπαδός και θέλει να τα έχει όλα. Αλλά οι τιμές του βινυλίου, ειδικά για περίπτωση EP είναι για γέλια ή για κλάματα.Zippo190 έγραψε: ↑Δευ 13 Νοέμ 2023, 21:14το κομμάτι μου άρεσε αλλά τώρα βλέπω τη κυκλοφορία και από μένα είναι ΟΧΙ. Λυπάμαι αλλά δεν είναι "underground" νοοτροπία αυτή 25 γιούργια για τέσσερα κομμάτια ή 12 ευρώ για δισκάκι με τέσσερα κομμάτια. Βγάλτε φούλ δίσκο να αγοράσουμε, ήμαρτον με τα ημίμετρα:Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 13 Νοέμ 2023, 20:43https://alone.gr/shop/?s=ironsword&post_type=product
E.P, ΣΙΝΓΚΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
- CountRaven
Βλέπω επίσης ότι η μπάντα το βγάζει μόνη της. Και πάλι όμως ρε φίλε η κατάσταση έχει ξεφύγει, γενικά μιλάω.
κοίτα για τέτοια και το 12άρι είναι πολύ. Να ήτανε πχ 8ευρώ να πω κομπλέ αλλά 12 είναι αρκετά για τέσσερα κομμάτια, εκτός και αν πχ είναι δέκα λεπτά το καθένα.
- CountRaven
Μωρέ δεν έχεις άδικο.
- Bersekeros
Όταν οι τιμές αρχίζουν και ξεφεύγουν, αναγκαστικά, οι αγορές σε φυσικά φορμάτ θα μειώνονται.
''Αναγκαστικά'', θα γίνονται πολύ πιο προσεκτικές επιλογές και πολλές φορές ''αναγκαστικά'' θα ''χάνονται'' κυκλοφορίες, την στιγμή που βγαίνουν και ίσως να αποκτιούνται σε κάποιο άλλο χρόνο μεταγενέστερο.
Οι τιμές πάντως γενικά δεν βοηθάνε νεαρό κόσμο, να κινηθεί σε φυσικό φορμάτ.
Δεν ξέρω αν έχουμε και κανένα νεαρό κάτω από 30 χρονών στο φόρουμ, να μας πει αν δίνει χρήματα για φυσικό φορμάτ.
Χιλιοειπωμένη η συζήτηση.
Από την άλλη υποτίθεται ότι υπάρχει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
Αν δεν υπήρχε η ζήτηση, θα παρέμεναν ή θα ανέβαιναν οι τιμές σε τόσο υψηλά επίπεδα;
Οκ, αντιλαμβάνομαι τα πληθωριστικά φαινόμενα, την αγορά ενέργειας και τα σχετικά, αλλά όταν δεν θα υπάρχει ζήτηση,
αναγκαστικά ή θα πέσουν οι τιμές ή θα σταματήσει το (φυσικό) προϊόν.
''Αναγκαστικά'', θα γίνονται πολύ πιο προσεκτικές επιλογές και πολλές φορές ''αναγκαστικά'' θα ''χάνονται'' κυκλοφορίες, την στιγμή που βγαίνουν και ίσως να αποκτιούνται σε κάποιο άλλο χρόνο μεταγενέστερο.
Οι τιμές πάντως γενικά δεν βοηθάνε νεαρό κόσμο, να κινηθεί σε φυσικό φορμάτ.
Δεν ξέρω αν έχουμε και κανένα νεαρό κάτω από 30 χρονών στο φόρουμ, να μας πει αν δίνει χρήματα για φυσικό φορμάτ.
Χιλιοειπωμένη η συζήτηση.
Από την άλλη υποτίθεται ότι υπάρχει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
Αν δεν υπήρχε η ζήτηση, θα παρέμεναν ή θα ανέβαιναν οι τιμές σε τόσο υψηλά επίπεδα;
Οκ, αντιλαμβάνομαι τα πληθωριστικά φαινόμενα, την αγορά ενέργειας και τα σχετικά, αλλά όταν δεν θα υπάρχει ζήτηση,
αναγκαστικά ή θα πέσουν οι τιμές ή θα σταματήσει το (φυσικό) προϊόν.
- Advancing Yokeda
εγώ επιμένω στην ποιότητα της μουσικής και όχι στο αν ειναι EP ή σίνγκλ ή full length.
Αποφάσισες να κυκλοφορήσεις EP? Κάνε και τα 4 κομμάτια να σπέρνουν. Ούτε 1 filler.
Θες να κυκλοφορήσεις σινγκλ? Αυτό το 1 κομμάτι που θα τιμολογηθεί 15-20 ευρώ φρόντισε να είναι ισάξιο της δισκογραφίας σου. Να είναι κομμάτι δεκαετίας. Να ντροπιάζει το Guyana.
Μακάρι οι ακριβές τιμές που όπως λέει και ο @Bersekeros οδηγουν σε περιορισμένες προσεκτικές επιλογές αγορών, τελικά να οδηγήσουν σε θεμιτό ανταγωνισμό ποιότητας μουσικής.
Αποφάσισες να κυκλοφορήσεις EP? Κάνε και τα 4 κομμάτια να σπέρνουν. Ούτε 1 filler.
Θες να κυκλοφορήσεις σινγκλ? Αυτό το 1 κομμάτι που θα τιμολογηθεί 15-20 ευρώ φρόντισε να είναι ισάξιο της δισκογραφίας σου. Να είναι κομμάτι δεκαετίας. Να ντροπιάζει το Guyana.
Μακάρι οι ακριβές τιμές που όπως λέει και ο @Bersekeros οδηγουν σε περιορισμένες προσεκτικές επιλογές αγορών, τελικά να οδηγήσουν σε θεμιτό ανταγωνισμό ποιότητας μουσικής.
Εχω την εντυπωση(πιθανο και να κανω λαθος) πως μια νεα μπαντα αυτης της μουσικης ''εξαναγκαζεται'' απο το κοινο(ας παρουμε το φορουμ εδω σα δειγμα) να εκδοσει φυσικο φορματ ή οκ καποιοι νεοι μουσικοι το θελουν, κι οτι υπο αλλες συνθηκες μπορει και να μη νοιαζοταν καν.Εννοω πως το να πουλησει 5-6 cds οικονομικα θα της αποφερει καποια χρηματα,σιγουρα πολυ λιγοτερα ομως απο το να προμοταρει digital μορφη ή να παιρνει προμηθειες απο τις διαφορες πλατφορμες τυπου bandcamp,spotify etc.Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει η φαση οποτε ξαναλεω παιζει να κανω και λαθος ,απλα ετσι μου φαινεται πως λειτουργει πλεον η βιομηχανια.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..