IRONSWORD - Underground EP (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
FarCry

Re: IRONSWORD - Underground EP (2023)

Δημοσίευση από FarCry »

το κομματι ειναι πιο τυπικο κι απο τηγανητες πατατες σε τουριστικη ταβερνα.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

FarCry έγραψε: Τρί 14 Νοέμ 2023, 01:48 Εχω την εντυπωση(πιθανο και να κανω λαθος) πως μια νεα μπαντα αυτης της μουσικης ''εξαναγκαζεται'' απο το κοινο(ας παρουμε το φορουμ εδω σα δειγμα) να εκδοσει φυσικο φορματ ή οκ καποιοι νεοι μουσικοι το θελουν, κι οτι υπο αλλες συνθηκες μπορει και να μη νοιαζοταν καν.Εννοω πως το να πουλησει 5-6 cds οικονομικα θα της αποφερει καποια χρηματα,σιγουρα πολυ λιγοτερα ομως απο το να προμοταρει digital μορφη ή να παιρνει προμηθειες απο τις διαφορες πλατφορμες τυπου bandcamp,spotify etc.Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει η φαση οποτε ξαναλεω παιζει να κανω και λαθος ,απλα ετσι μου φαινεται πως λειτουργει πλεον η βιομηχανια.
Σίγουρα πιστεύω πως "εξαναγκάζονται" να κόψουν βινύλιο.

Θέλω να πνιγώ με το καλαμάκι του φραπέ όταν ακούω μπάντες να είναι έτοιμες να σκάσουν ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ 3000 euro για να κόψουν βινύλιο, γιατί; Γιατί έτσι...

Στο τέλος μένουν και απούλητα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Bersekeros έγραψε: Δευ 13 Νοέμ 2023, 23:50 Όταν οι τιμές αρχίζουν και ξεφεύγουν, αναγκαστικά, οι αγορές σε φυσικά φορμάτ θα μειώνονται.
''Αναγκαστικά'', θα γίνονται πολύ πιο προσεκτικές επιλογές και πολλές φορές ''αναγκαστικά'' θα ''χάνονται'' κυκλοφορίες, την στιγμή που βγαίνουν και ίσως να αποκτιούνται σε κάποιο άλλο χρόνο μεταγενέστερο.
Οι τιμές πάντως γενικά δεν βοηθάνε νεαρό κόσμο, να κινηθεί σε φυσικό φορμάτ.
Δεν ξέρω αν έχουμε και κανένα νεαρό κάτω από 30 χρονών στο φόρουμ, να μας πει αν δίνει χρήματα για φυσικό φορμάτ.
Χιλιοειπωμένη η συζήτηση.
Από την άλλη υποτίθεται ότι υπάρχει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
Αν δεν υπήρχε η ζήτηση, θα παρέμεναν ή θα ανέβαιναν οι τιμές σε τόσο υψηλά επίπεδα;
Οκ, αντιλαμβάνομαι τα πληθωριστικά φαινόμενα, την αγορά ενέργειας και τα σχετικά, αλλά όταν δεν θα υπάρχει ζήτηση,
αναγκαστικά ή θα πέσουν οι τιμές ή θα σταματήσει το (φυσικό) προϊόν.
Δυστιχώς δεν βλέπω να υπάρχει ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΜΑΣ ακροατής κάτω των 30. Ξεκινάω από Ελλάδα.

Η φάση μας μας με τα Heavy/ Epic / Power / Doom και τον όλο underground μικρόκοσμο τους, έχει άλλες 2 δεκαετίες ζωής με εμάς να την τροφοδοτούμε και άλλες 3 από τους 30 φεύγα. Πέντε πάνω, πέντε κάτω μάγκες.

Είναι θλιβερό, σχεδόν μακάβριο αλλά πολύ αληθινό.

Εύχομαι να πέφτω έξω και εύχομαι οι πρόσφατες sold out συναυλίες Guardian και Stratovarius να είχαν πολλούς πιτσιρικάδες μέσα, γιατί αλλιώς την έχουμε γαμήσει.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Στις συναυλίες υπάρχουν και νεαροί.
Την μουσική την ακούν σίγουρα και κάποιοι νεαροί.
Εγώ σε άλλο θέλω να εστιάσω.
Γνωρίζετε σε προσωπικό επίπεδο, νεαρά άτομα, κάτω από 30 ετών, να αγοράζουν φυσικά φορμάτ;
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω.
Νομίζω ότι όλοι οι νεαροί / νεαρές είναι σε φάση digital και μόνο, για την όποια μουσική τους.
Το digital είναι μία φάση, που εμάς τους παλιούς μας κάνει να "κλωτσάμε".
Ωστόσο η νέα γενιά, είτε λόγο οικονομικού, είτε επειδή δεν έμαθε να ακούει με ή σε φυσικό φορμάτ, απλά η σχέση της με το φυσικό φορμάτ, είναι όπως η δική μας σχέση με τις "πλάκες" γραμμοφώνου.

Αν ένας 25άρης δει την συζήτηση που κάνουμε, για τον αν αξίζει τα λεφτά του ή όχι, το βινύλιο ή το cd, για το νέο EP των Ironsword, φαντάζομαι ότι μπορεί να βάλει και τα γέλια ή να αρχίσει και να κοιτάει παράξενα, με το τι κάθονται και ασχολούνται και συζητάνε οι "παππούδες".

Δεν ξέρω.
Το Against Modern World σύνθημα ή Fuck the World - Hail & Kill των Manowar ως σύνθημα, νομίζω ότι θα αρχίζει για μεγάλη μερίδα του κόσμου και κάποιου νεαρόκοσμου να γίνεται στάση ζωής.

Έχω αρχίσει και πλατειάζω και μάλλον θα βγω εκτός θέματος, οπότε λέω να συνοψίσω ως εξής για τη φάση:
Ι am an outcast on the path of no return
Punisher and swordsman , I was born to burn
Blackwind always follows where my black horse rides
Fire is in my soul, Steel is on my Side.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Advancing Yokeda έγραψε: Τρί 14 Νοέμ 2023, 00:22 Να ντροπιάζει το Guyana.

καλά πιο πιθανό να επιστρέψει ο τρικεράτοπας παρά να γίνει αυτό από σημερινή μπάντα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”