UNDER A SPELL (US) - Freya 2023

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Zippo190

UNDER A SPELL (US) - Freya 2023

Δημοσίευση από Zippo190 »

Εικόνα
Μπούμ νέος δίσκος για τη θεία Πάμ κάπου ανάμεσα στις συνταγές για γεμιστά και το σασμό με νέες πιο δουλεμένες συνθέσεις αγνού U.S. power. Κλασσικές εταιρικές φραγκόκοτες δεν το κυκλοφορούνε σε φυσικό φορμάτ.

Under A Spell releases their sophomore album entitled Freya. This album is powerful and engaging. The album features special guests such as Matt Thompson of King Diamond on drums, Colby Rodgers vocals on " In A Dream" and "Disir" and Elizabeth Sacripanti on violin..." Gothic Waltz" and " Freya". This 10 track release has something for every metal fan, aggressive guitars to acoustic guitars, solid drums with powerful vocals!Under A Spell is: Pam Rosser - Vocals, Tom Rosser - Guitarist, Paden McMeans - Drums, Stergas Stockwell - Guitarist and Pete Burns - Bass
Freya is now streaming worldwide on all platforms.
https://linktr.ee/UnderASpell
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Re: UNDER A SPELL (US) - Freya 2023

Δημοσίευση από Bersekeros »

Λάτρεψα το εξώφυλλο το οποίο είναι κορυφαίο. Όταν πήγα να ακούσω όμως....
Για να το θέσω κομψά, θα έλεγα ότι η vocalist, δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου στα ηχητικά μου γούστα.
Κρίμα γιατί διέκρινα μουσικά κάποιες όμορφες και ενδιαφέρουσες ιδέες,
οι οποίες ''χαντακώνονται'' από τη φωνή, που τα ''ισοπεδώνει'' όλα.
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

Ναι στα γεμιστά.
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Mamercus έγραψε: Κυρ 19 Νοέμ 2023, 09:01 Ναι στα γεμιστά.
Γεμιστά με έφτιαξε η σύζυγος και έφαγα χτες και σήμερα. Βέβαια εμένα με αρέσουν περισσότερο ''ορφανά'', χωρίς κιμά και όταν μου τα έφτιαξε πρώτη φορά με κιμά, την λέω θα τα φτιάχνεις όπως τα έφτιαχνε η μαμά μου, δηλαδή ορφανά.
Φυσικά αυτό που έγινε, είναι να έχει όλο το ταψί γεμιστά με κιμά και λίγα γεμιστά του γκρινιάρη να είναι ορφανά στην κυριολεξία, στην γωνία του ταψιού. Οπότε αν δεν με φτάσουν, τρώω αναγκαστικά και από αυτά με τον κιμά.

Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με την μουσική, μιας και κι εκεί υπάρχουν επιλογές.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Εισαι ο πρωτος ανθρωπος στον πλανήτη που βάζει χερι στον-ην μάγειρα -σα που έβαλε τον άγιο κιμα στα γεμιστα. :D
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

Γεμιστά μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Bersekeros έγραψε: Κυρ 19 Νοέμ 2023, 17:08
Mamercus έγραψε: Κυρ 19 Νοέμ 2023, 09:01 Ναι στα γεμιστά.
Γεμιστά με έφτιαξε η σύζυγος και έφαγα χτες και σήμερα. Βέβαια εμένα με αρέσουν περισσότερο ''ορφανά'', χωρίς κιμά και όταν μου τα έφτιαξε πρώτη φορά με κιμά, την λέω θα τα φτιάχνεις όπως τα έφτιαχνε η μαμά μου, δηλαδή ορφανά.
Φυσικά αυτό που έγινε, είναι να έχει όλο το ταψί γεμιστά με κιμά και λίγα γεμιστά του γκρινιάρη να είναι ορφανά στην κυριολεξία, στην γωνία του ταψιού. Οπότε αν δεν με φτάσουν, τρώω αναγκαστικά και από αυτά με τον κιμά.

Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με την μουσική, μιας και κι εκεί υπάρχουν επιλογές.
Οι αναλύσεις που θέλουμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

aorpanos72 έγραψε: Κυρ 19 Νοέμ 2023, 17:21 Εισαι ο πρωτος ανθρωπος στον πλανήτη που βάζει χερι στον-ην μάγειρα -σα που έβαλε τον άγιο κιμα στα γεμιστα. :D
Χωρίς κιμά είναι τα τρου.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Ακούστε και το προηγούμενο, είναι αρκετά καλό:

https://www.forgotten-scroll.gr/blog/un ... n-one-2021

Θυμάμαι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Αυτό δεν το έχω ακούσει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

aorpanos72 έγραψε: Κυρ 19 Νοέμ 2023, 17:21 Εισαι ο πρωτος ανθρωπος στον πλανήτη που βάζει χερι στον-ην μάγειρα -σα που έβαλε τον άγιο κιμα στα γεμιστα. :D
γεμιστά με κιμά είναι μέταλ βασισμένο στα πλήκτρα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”