GRAVE DIGGER (GER) - The Grave Is Yours (Single) 2024

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

GRAVE DIGGER (GER) - The Grave Is Yours (Single) 2024

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Εικόνα

Κυκλοφορεί 12 Ιανουαρίου 2024 απο την ROAR

https://store.grave-digger.de/products/ ... irt-bundle
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Re: GRAVE DIGGER (GER) - The Grave Is Yours (Single) 2024

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Single σκέτο χωρίς ανακοίνωσή άλμπουμ.... Έγιναν και οι Digger lady Gaga.

30E το 7'' Bundle με μπλουζακι........................................
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Δεν έχω ακούσει το παραμικρό μετά από το Rheingold και πάντα έχω την απορία, αν χάνω τίποτε......
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

aorpanos72 έγραψε: Παρ 17 Νοέμ 2023, 18:04 Single σκέτο χωρίς ανακοίνωσή άλμπουμ.... Έγιναν και οι Digger lady Gaga.

30E το 7'' Bundle με μπλουζακι........................................
Το single φαντάζομαι, είναι στα πλάισια του promotion για τις περιοδείες και τις συναυλίες της νέας χρονιάς,
σε συνδιασμό με νέο merchandise, πάλι στα πλαίσια των συναυλιών.
Γερμανική επιχειρηματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Celephais έγραψε: Παρ 17 Νοέμ 2023, 18:05 Δεν έχω ακούσει το παραμικρό μετά από το Rheingold και πάντα έχω την απορία, αν χάνω τίποτε......
οριακα μέχρι εκεί.
Tunes of war / Knights of the cross δεν ξανακυκλοφόρησαν ποτέ. Ένα ρεφραίν εδώ, ένα ριφφ εκεί, πάντα είχανε έκτοτε αλλά δίσκο σαν τα 90's ποτέ ξανά.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Celephais έγραψε: Παρ 17 Νοέμ 2023, 18:05 Δεν έχω ακούσει το παραμικρό μετά από το Rheingold και πάντα έχω την απορία, αν χάνω τίποτε......
έχουν μερικές πολύ καλές κυκλοφορίες πχ "Ballads of a Hangman" ή "Return of the Reaper" και το πρόσφατο ήτανε καλό και αρκετές μετριότητες με κανά δύο καλά τραγούδια. Τώρα έφυγε ο Alex Ritt και αρκετοί λένε ότι αυτός ήτανε το πρόβλημα δλδ η δουλειά του στις κιθάρες δεν ήτανε η κατάλληλη. Ελπίζουμε με τον νέο παίκτη να τα πάνε καλύτερα αν και δεν νομίζω.

Στο "Ballads..." είχανε τον Manni Schmidt και τον Thilo Hermann είχανε γίνει dream team τότε.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Δεν χάνεις και πολλά. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά το Clash of the Gods. Πολύ καλές κιθάρες και μια κάποια τάση πειραματισμού (όσο το επιτρέπει το όλο στυλ τους φυσικά). Συν στίχοι κυρίως από ελληνική μυθολογία. Κατά τ'αλλα κάποια καλά τραγούδια από εδώ κι από εκεί στους υπόλοιπους δίσκους τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”