BEAST IN BLACK - From Hell With Love
BIN; Σιγά μην είναι και Bob σφουγγαράκης.Scrollkeeper έγραψε: ↑Τετ 13 Φεβ 2019, 00:12καλά, προβλέπω συνεργασία γκοστ + ΒΙΝ. εκεί να σας δω όλους![]()
Γκοστ θα βάλουν BIB σε interaction video για κάνα νέο single... και πολύ τους είναι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Site Admin
- Επικοινωνία:
miiiiiii

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Site Admin
- Επικοινωνία:
για να σας δω

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Go go Power Rangers χωρίς την καλτ αλητεία. Καρφί για soundtrack σύγχρονου μετροσέξουαλ Final Fantasy!
Εν τω μεταξύ κανάγιες με βάζετε να τα ακούω και άρχισαν να μου κολλάνε αυτά τα beat-ια και να τα μουρμουρίζω μέσα στη μέρα! Δεν ξέρω αν αισθάνομαι αρκετά ασφαλής με τη σεξουαλικότητά μου για κάτι τέτοιο! Πα να βάλω 10 γιδοblackιές σερί να στανιάρω!!!!
Εν τω μεταξύ κανάγιες με βάζετε να τα ακούω και άρχισαν να μου κολλάνε αυτά τα beat-ια και να τα μουρμουρίζω μέσα στη μέρα! Δεν ξέρω αν αισθάνομαι αρκετά ασφαλής με τη σεξουαλικότητά μου για κάτι τέτοιο! Πα να βάλω 10 γιδοblackιές σερί να στανιάρω!!!!
Iron wields from armored wrists
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο μέρα που είναιasgardlord έγραψε: ↑Πέμ 14 Φεβ 2019, 12:03Εν τω μεταξύ κανάγιες με βάζετε να τα ακούω και άρχισαν να μου κολλάνε αυτά τα beat-ια και να τα μουρμουρίζω μέσα στη μέρα! Δεν ξέρω αν αισθάνομαι αρκετά ασφαλής με τη σεξουαλικότητά μου για κάτι τέτοιο!

-
White Wolf
Scrollkeeper έγραψε: ↑Πέμ 14 Φεβ 2019, 12:36Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο μέρα που είναιasgardlord έγραψε: ↑Πέμ 14 Φεβ 2019, 12:03Εν τω μεταξύ κανάγιες με βάζετε να τα ακούω και άρχισαν να μου κολλάνε αυτά τα beat-ια και να τα μουρμουρίζω μέσα στη μέρα! Δεν ξέρω αν αισθάνομαι αρκετά ασφαλής με τη σεξουαλικότητά μου για κάτι τέτοιο!![]()
![]()
![]()
![]()

πωπω σκάσανε οι Abba από τη ζήλια τους!!!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Το έβαλα να παίζει το πρωί, να δω τι χάνω. Οκ, εγω εκνευρίστηκα από πολύ νωρίς. Του μπέμπη, όπως ήταν αναμενόμενο, του άρεσε...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Ου,ου!! Φλωρομπεμπης!!!

Χα,χα...πλακα κανω. Για να λες μπεμπης πρεπει να ναι φρεσκος, οποτε να σου ζησει αδερφε!
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
Ευχαριστώ! Εννια μήνες έκλεισε χθές. Πάντως οι αγαπημένοι του ειναι Sacral Rage και Demon Bitch...το καλό να λεγεται!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
τον βλέπω να σε κράζει για Ghost όταν μεγαλώσει πάντως, μη σου πω και για Lunar Shadow... πρόσεχε!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
Καλά αν βάζεις στον μπέμπη Ghost πρέπει να παρέμβει η πρόνοια.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Επικοινωνία:
Φλωροι,trash,εμπορικοι,αστειοι,δεν ξερω και γω τι αλλο αλλα το αλμπουμ ειναι εθιστικο
Έκλαψα.Εμενα ακουγε Liege Lord για να κοιμηθει!![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018