STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA & INDUCTION 2023
- aorpanos72
STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA & INDUCTION 2023
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- SifiSMelodicRock
R:e: STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA & INDUCTION 2023
Αχ τι μου κάνετε ,άσπλαχνοι....
- aorpanos72
Έχω σταματήσει να ακούω Euro Power από το infinite των Stratovarius. Και ο kotipelto να έρθει να μου χτυπήσει την πόρτα με δώρο εισιτήρια...δεν θα του ανοίξω. Άσε που αυτους τους Sonata .....(δεν θέλετε να ξέρετε την παράφραση που κάνω στο όνομα τους ) τους έχω σε μηδενική εκτίμηση.( Όταν κάνανε διασκευή Gary Moore και βάλανε τον πλήκτρα να παίξει το σόλο της κιθάρας..έφτασε και ο κόμπος στο χτένι)
- SifiSMelodicRock
Γκρεμίζονται είδωλα σήμερα ,καταστρέφονται υπολήψεις 

- CountRaven
Re: STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA & INDUCTION 2023
Ποιος είπε κάτι τέτοιο;δεν θέλετε να ξέρετε την παράφραση που κάνω στο όνομα τους
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Βλέποντας τον τίτλο του event -Nordic Power Metal Titans-, πήγε το μυαλό μου στην θρυλική Power Metal Gods Ευρωπαϊκή περιοδεία του 93 με Anvil και Titan Force.
https://tshirtslayer.com/tshirt-or-long ... -tour-1993
https://tshirtslayer.com/tshirt-or-long ... -tour-1993
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Καλή φάση το live για τους λάτρεις του είδους.
υπάρχουν ακόμα οι Sonata;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
Αχαχαχαχα αχαχαχα χαχαχαχαχα κλαίωωωω
Πολύ χαίρομαι για τη συναυλία αυτή, τη δεκαετία του '90 την είχα δει μυστήριος us-power-άς και δεν εκτιμούσα τους φοβερούς Stratovarius. Ευκαιρία να επανορθώσω το τεράστιο λάθος που δεν τους είδα live τότε και φυσικά και αργότερα, ας είναι και λειψοί.
- Advancing Yokeda
Σε κάποια φάση κατάλαβα πως έγινε ένα μπάχαλο με τα μέλη των Stratovarius αλλά βαρέθηκα το δράμα.
Αλλά το ότι υπαρχει αυτό το όνομα ακόμα χωρίς τον original founder Τίμο Τόλκι που τους έκανε διάσημους με ξεπερνά...
Τα ίδια και για Rhapsody.
Αλλά το ότι υπαρχει αυτό το όνομα ακόμα χωρίς τον original founder Τίμο Τόλκι που τους έκανε διάσημους με ξεπερνά...
Τα ίδια και για Rhapsody.
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
- SifiSMelodicRock
Tα είπες όλα αλάνι μου σε μια πρόταση....τη δεκαετία του '90 την είχα δει μυστήριος us-power-άς και δεν εκτιμούσα τους φοβερούς Stratovarius

- SifiSMelodicRock
Όπως υπήρξαν Maiden χωρίς Dickinson , Judas Χωρίς Halford , Sabbath χωρίς Οzzy και πάει λέγοντας και η ζωή συνεχίζεταιΑλλά το ότι υπαρχει αυτό το όνομα ακόμα χωρίς τον original founder Τίμο Τόλκι που τους έκανε διάσημους με ξεπερνά

- Advancing Yokeda
Νομίζω πως η ακριβεστερη αντιστοιχία είναι Maiden χωρίς Harris, Priest χωρίς το κιθαριστικό διδυμο, Sabbath χωρίς Iommi...SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Σάβ 13 Μάιος 2023, 20:58Όπως υπήρξαν Maiden χωρίς Dickinson , Judas Χωρίς Halford , Sabbath χωρίς Οzzy και πάει λέγοντας και η ζωή συνεχίζεταιΑλλά το ότι υπαρχει αυτό το όνομα ακόμα χωρίς τον original founder Τίμο Τόλκι που τους έκανε διάσημους με ξεπερνά![]()
Μιλάμε για τον βασικό συνθέτη που ανέδειξε τα υπολοιπα μέλη.
![geek 8-]](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
Prepare for the final awakening