INTO BATTLE FEST IV - 22 & 23 Σεπτέμβρη 2023
Re: INTO BATTLE FEST IV - 22 & 23 Σεπτέμβρη 2023
Και στη Θεσσαλονίκη γίνονται φεστιβάλ...
...στρητ φουντ, στρητ φάητερ, σμικροζυθοποιΐας, γκουρμεδοτυροποιΐας, κοσμητικής ανθοκομίας, κανελλοφραπουτσίνου, καρπουζομοχίτου, τέσπα, έχουμε μπολιτισμό στη Σαλούγκα, όχι τέτοια χέβυ μέταλ και εξαποδώ!
Θα το φωνάζω όσο έχω πνεμόνια, είμαστε η ΞΕΦΤΙΛΑ του χώρου!
Παντού παίζουν μικρομέγαλα σωστά μεταλλοσυμβάντα εκτός από την άλλοτε κιμπάρισα συμβασιλεύουσα!
Άντε, γκρίνιαξα, και πάω να ακούσω λίγο Wytch Hazel να κλάψω...
...στρητ φουντ, στρητ φάητερ, σμικροζυθοποιΐας, γκουρμεδοτυροποιΐας, κοσμητικής ανθοκομίας, κανελλοφραπουτσίνου, καρπουζομοχίτου, τέσπα, έχουμε μπολιτισμό στη Σαλούγκα, όχι τέτοια χέβυ μέταλ και εξαποδώ!
Παντού παίζουν μικρομέγαλα σωστά μεταλλοσυμβάντα εκτός από την άλλοτε κιμπάρισα συμβασιλεύουσα!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- CountRaven
Πρέπει να (ξανά) μεταναστεύσω να μπει μια τάξη.Mamercus έγραψε: ↑Παρ 25 Αύγ 2023, 10:30 Και στη Θεσσαλονίκη γίνονται φεστιβάλ...
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: INTO BATTLE FESTIVAL IV - 22 & 23 Σεπτέμβρη 2023
Πως και δεν τους έχεις δει έως τώρα?? Ρωτάω διότι έχουν έρθει αρκετές φορές και από τις αναρτήσεις σου, σε έχω κόψει γιαπαλιά καραβάνα χαχα. Τους έχω δει 3 φορές και θέλω να πιστεύω ότι θα τους δω και τώρα! Πολύ δυνατή μπάντα στα λαίβ και Morby μέσα στο top - 4 live αποδόσεων που έχω δει από τραγουδιστές (οι άλλοι τρεις είναι οι Ronnie James Dio, Harry "Tyrant" Conklin και David Defeis το 2004, μετά, τον πήρε η κάτω βόλτα...).CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 24 Αύγ 2023, 08:39 Λοιπόν για πείτε γνώμες για το line up.
Domine ρε φίλε! Πρέπει να τους δω μια φορά πριν πεθάνω.
Domine live ζούμε μυθικές στιγμές ΠΑΝΤΑ.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Κόμη, σε χρειαζόμαστε!!! Αμήν και πότε!Πρέπει να (ξανά) μεταναστεύσω να μπει μια τάξη.
Αν και τέτοιο κακό δεν το θέλω για σένα, να έρθεις στη μαύρη τρύπα της κακοφορμισμένης παρακμής και της κομπλεξικής μιζέριας... Πάει η Σαλονίκη, τέλειωσε, Χρηστάρα!
υγ: αλλά για μια ένδοξη νύχτα ατσαλιού, θ' άξιζε να συναχθούν όλες οι πιστές δυνάμεις, μπας και...
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- CountRaven
Domine και Cirith Ungol δεν έχω δει. Και πρέπει να διορθωθεί αυτό.Aegon έγραψε: ↑Παρ 25 Αύγ 2023, 16:57Πως και δεν τους έχεις δει έως τώρα?? Ρωτάω διότι έχουν έρθει αρκετές φορές και από τις αναρτήσεις σου, σε έχω κόψει γιαπαλιά καραβάνα χαχα. Τους έχω δει 3 φορές και θέλω να πιστεύω ότι θα τους δω και τώρα! Πολύ δυνατή μπάντα στα λαίβ και Morby μέσα στο top - 4 live αποδόσεων που έχω δει από τραγουδιστές (οι άλλοι τρεις είναι οι Ronnie James Dio, Harry "Tyrant" Conklin και David Defeis το 2004, μετά, τον πήρε η κάτω βόλτα...).CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 24 Αύγ 2023, 08:39 Λοιπόν για πείτε γνώμες για το line up.
Η παλιά καραβάνα ζει σε νησί και κάνει μια απαιτητική δουλειά που τρώει πολύ ωφέλιμο χρόνο. Οπότε μερικές φορές η πίστα δυσκολεύει.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Η Σαλονίκη είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Έτσι τη νιώθω. Ακούω παρόμοιο feedback και από άλλους της παλιάς φρουράς και όμως δεν ξενερώνω, πιστεύω πως με σωστή οργάνωση κάτι μπορεί να γίνει! Έστω και για μια νύχτα καυτού ατσαλιού!Mamercus έγραψε: ↑Παρ 25 Αύγ 2023, 21:44Κόμη, σε χρειαζόμαστε!!! Αμήν και πότε!Πρέπει να (ξανά) μεταναστεύσω να μπει μια τάξη.
Αν και τέτοιο κακό δεν το θέλω για σένα, να έρθεις στη μαύρη τρύπα της κακοφορμισμένης παρακμής και της κομπλεξικής μιζέριας... Πάει η Σαλονίκη, τέλειωσε, Χρηστάρα!
υγ: αλλά για μια ένδοξη νύχτα ατσαλιού, θ' άξιζε να συναχθούν όλες οι πιστές δυνάμεις, μπας και...
Σε νώθω. Από το 2017 που άρχισα να εργάζομαι στον τουριστικό κλάδο και να ταξιδεύω συχνά λόγω της δουλειάς, τόσο εκτός Αθήνας αλλά και εκτός Ελλάδος, έχω χάσει σημαντικές συναυλίες.CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 26 Αύγ 2023, 00:37Domine και Cirith Ungol δεν έχω δει. Και πρέπει να διορθωθεί αυτό.Aegon έγραψε: ↑Παρ 25 Αύγ 2023, 16:57Πως και δεν τους έχεις δει έως τώρα?? Ρωτάω διότι έχουν έρθει αρκετές φορές και από τις αναρτήσεις σου, σε έχω κόψει γιαπαλιά καραβάνα χαχα. Τους έχω δει 3 φορές και θέλω να πιστεύω ότι θα τους δω και τώρα! Πολύ δυνατή μπάντα στα λαίβ και Morby μέσα στο top - 4 live αποδόσεων που έχω δει από τραγουδιστές (οι άλλοι τρεις είναι οι Ronnie James Dio, Harry "Tyrant" Conklin και David Defeis το 2004, μετά, τον πήρε η κάτω βόλτα...).CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 24 Αύγ 2023, 08:39 Λοιπόν για πείτε γνώμες για το line up.
Η παλιά καραβάνα ζει σε νησί και κάνει μια απαιτητική δουλειά που τρώει πολύ ωφέλιμο χρόνο. Οπότε μερικές φορές η πίστα δυσκολεύει.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το φεστιβάλ αυτό. Ειδικά για τους τεράστιους Domine των οποίων το Champion Eternal σημάδεψε τη γενιά μας όχι μόνο μουσικά, αλλά και σαν εισαγωγή στο Moorcock. Ενθουσιασμός και για WYTCH HAZEL, Medieval Steel, άλλα και όλες οι άλλες μπάντες πολύ προσεγμένες. Έχω πάρει διήμερο και θα προσπαθήσω να μη χάσω ούτε μπάντα. Μπράβο στο Γρηγόρη, στηρίζω 100%.
Ελπίζω να καταφέρω να πάω, ειδικά για Black Soul Horde & Dragon Skull.
Δεν ξεχνιούνται εύκολα οι πρόσφατες δουλειές τους.
Δεν ξεχνιούνται εύκολα οι πρόσφατες δουλειές τους.
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ. Και τις δυο μερες.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
ΕΡΧΟΝΤAΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΣ ΠΙΤ ΣΤΟ ETERNAL CHAMPION
αυτό είχα να πω και να σωπάσω για πάντα..
αυτό είχα να πω και να σωπάσω για πάντα..
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- CountRaven
Περιμένω καυτά reports από ολλούς.
Ποστάρω φωτός που μου έστειλε ο @Zippo190.
Ποστάρω φωτός που μου έστειλε ο @Zippo190.
- Συνημμένα
-
- received_738320664803412.jpeg (101.44 KiB) Προβλήθηκε 278 φορές
-
- received_878210583669770.jpeg (119.52 KiB) Προβλήθηκε 279 φορές
Dragonskull ΜΠΑΝΤΑΡΑ. Live η μουσικη τους αποδιδει τα μεγιστα και παρολο που ειναι "νεοι" εχουν ηδη τον αερα βετεράνων πολεμιστων.
Black Soul Horde, ηρεμη δυναμη, ποιοτητα, πολιτισμος.
Domine ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ. Morby σε τρελά κέφια, αδιανοητες ερμηνιες. Setlist με Aquilonia Suite και Champion Eternal μεταξυ αλλων. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Black Soul Horde, ηρεμη δυναμη, ποιοτητα, πολιτισμος.
Domine ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ. Morby σε τρελά κέφια, αδιανοητες ερμηνιες. Setlist με Aquilonia Suite και Champion Eternal μεταξυ αλλων. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Ισοπέδωση από Domine. Όσες φορές και αν τους δεις, εγγύηση, ατσάλι, performance, ΦΩΝΑΡΑ, μια τελειότητα. Κάθε φορά νομίζεις πως είναι η καλύτερη, το τερματίζουν. Ότι και να έβγαινε μετά, θα φαινόταν λίγο, ειδικά αν στο πρώτο κομμάτι χτυπάς λάθος τα τύμπανα και δείχνεις πως βαριέσαι. Επίσης, οι μπαρμπάδες που παίζουν σε μια χούφτα άτομα, ας αφήσουν τα "χαου γιου ντουιν μαδαφακας" για αυτούς που παίζουν στις αρένες και ξέρουμε ποιοι είναι και πως κάνουν το κοινό του χεριού τους επειδή είναι χαρισματικοί και έχουν ασύγκριτο star quality. Οι Medieval Steel δεν το έχουν και απλώς περιμένουν το ομότιτλο κομμάτι για να τραγουδήσουν όλοι μαζί. Τέταρτη φορά που τους βλέπω, έφυγα μετά το δεύτερο τραγούδι μιας και μετά τον epic metal όλεθρο φάνηκαν από την αρχή πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν.