TANITH Live in ATHENS-GREECE 2023
- aorpanos72
TANITH Live in ATHENS-GREECE 2023

Στις 5 Νοεμβριου απο την Eat Metal Recοrds.
Τόπος διεξαγωγής ΚΥΤΤΑΡΟ
SUPPORT ACT + MORE DETAILS SOON!
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Re: TANITH Live in ATHENS-GREECE 2023
Ώπα ώπα ώπα.... Εδώ είμαστε!
Όταν παίζει ο θεός russ tipins στην Αθήνα, έστω και χωρίς satan, πρέπει να πας... Απλά τα πραγματα
Μεγάλο respect στο Γκρεγκ μέσα σε ένα μήνα Wytch hazel και Tanith. Το νέο αίμα που πρέπει να εμφανίζεται πλέον
Για δώστε κανένα info ρε λεβέντες. Εισιτήρια, ώρες εμφάνισης, support?
Εισητηριο 20ε (και στο ταμειο κ προπωληση)
Πορτες : 20.00
Locruz : 20.30 με 21.30
Τanith : 22.00 με 23.30
Κατα 99% θα ειμαι εκει.
Πορτες : 20.00
Locruz : 20.30 με 21.30
Τanith : 22.00 με 23.30
Κατα 99% θα ειμαι εκει.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Ε δωστε ριπορτ για!
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- CountRaven
Τόσες ώρες περιμένουμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Βάζω τέλος στην αγωνία του κοινού και αναφέρω:
Έφτασα Κύτταρο γύρω στις 9 παρά, και, μόλις είχε ξεκινήσει το support με μια μικρή καθυστέρηση. Συνειδητά το "έκαψα" γιατί πιάσαμε την κουβέντα έξω όποτε δυστυχώς δεν έχω εικόνα. Με μπλούζα SATAN (@CountRaven) φυσικά για να τιμήσουμε Russ Tippins.
Θα ήθελα να γράψω πολλά και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό γι αυτή την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μπάντα, τους Tanith. Για την σεμιναριακού επιπέδου επαγγελματική απόδοση, τον τέλειο ήχο, την συμπαθέστατη και γλυκούλα Cindy Maynard. Όμως, όλα αυτά συντελέστηκαν μπροστά σε 60-70 ανθρώπους .. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την προσέλευση για συγκρότημα τέτοιου επιπέδου, πρώτη φορά στην Αθήνα, ημέρα Κυριακή και αντίτιμο τα 20€. Αλλά αυτοί (πάντα) θα είμαστε.
Στα της συναυλίας, όλο το setlist εκτελέστηκε άψογα, με τα περισσότερα αγαπημένα τραγούδια και από τα δύο άλμπουμ. Νομίζω το Voyage πρέπει να παίχτηκε σχεδόν ολόκληρο. Russ Tippins σε ρόλο μαέστρου, σαν να ακούς TOP επιπέδου κιθάρα κλασσικού ροκ. Βέβαια, όπως συμβαίνει με τι περισσότερες βρετανικές μπάντες (το είχαμε αναφέρει και στους Wytch Hazel) κυριαρχεί μια "ψυχρότητα" στο επικοινωνιακό κομμάτι. Πταίσμα, θα πει κάποιος. Εν προκειμένω, σε σχεδόν άδειο μαγαζί με ποιούς να καυλαντίσεις.
Έφτασα Κύτταρο γύρω στις 9 παρά, και, μόλις είχε ξεκινήσει το support με μια μικρή καθυστέρηση. Συνειδητά το "έκαψα" γιατί πιάσαμε την κουβέντα έξω όποτε δυστυχώς δεν έχω εικόνα. Με μπλούζα SATAN (@CountRaven) φυσικά για να τιμήσουμε Russ Tippins.
Θα ήθελα να γράψω πολλά και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό γι αυτή την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μπάντα, τους Tanith. Για την σεμιναριακού επιπέδου επαγγελματική απόδοση, τον τέλειο ήχο, την συμπαθέστατη και γλυκούλα Cindy Maynard. Όμως, όλα αυτά συντελέστηκαν μπροστά σε 60-70 ανθρώπους .. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την προσέλευση για συγκρότημα τέτοιου επιπέδου, πρώτη φορά στην Αθήνα, ημέρα Κυριακή και αντίτιμο τα 20€. Αλλά αυτοί (πάντα) θα είμαστε.
Στα της συναυλίας, όλο το setlist εκτελέστηκε άψογα, με τα περισσότερα αγαπημένα τραγούδια και από τα δύο άλμπουμ. Νομίζω το Voyage πρέπει να παίχτηκε σχεδόν ολόκληρο. Russ Tippins σε ρόλο μαέστρου, σαν να ακούς TOP επιπέδου κιθάρα κλασσικού ροκ. Βέβαια, όπως συμβαίνει με τι περισσότερες βρετανικές μπάντες (το είχαμε αναφέρει και στους Wytch Hazel) κυριαρχεί μια "ψυχρότητα" στο επικοινωνιακό κομμάτι. Πταίσμα, θα πει κάποιος. Εν προκειμένω, σε σχεδόν άδειο μαγαζί με ποιούς να καυλαντίσεις.
Μερικες φωτο κι απο μένα. Οπως ακριβως τα ειπε ο Grin ηταν τα πραγματα. Τραγικα απογοητευτικη η προσελευση παρα το χαμηλο του εισιτηριου.
Κατα τα άλλα δισολικη πανδαισια, υπερβατικος λυρισμος και ωδη στην καλαισθησία.
Εξτρα μπονους το γεγονος οτι λαιβ ακουστηκαν λιιιγο λιγοτερο 70ς ροκ και λιγο περισσοτερο NWOBHM. Το οποιο δουλεψε πολυ καλά.
Επισης ο Τιππινς ειπε οτι ηταν το καλυτερο show της περιοδειας που επαιξαν μεχρι τωρα...φαντασου πως ηταν τα άλλα. Ενας φιλος που τους ειδε στην Γλασκωβη ειπε οτι ειχαν 15 άτομα απο κάτω...
Κατα τα άλλα δισολικη πανδαισια, υπερβατικος λυρισμος και ωδη στην καλαισθησία.
Εξτρα μπονους το γεγονος οτι λαιβ ακουστηκαν λιιιγο λιγοτερο 70ς ροκ και λιγο περισσοτερο NWOBHM. Το οποιο δουλεψε πολυ καλά.
Επισης ο Τιππινς ειπε οτι ηταν το καλυτερο show της περιοδειας που επαιξαν μεχρι τωρα...φαντασου πως ηταν τα άλλα. Ενας φιλος που τους ειδε στην Γλασκωβη ειπε οτι ειχαν 15 άτομα απο κάτω...

- Συνημμένα
-
- received_350609667353180.jpeg (162.84 KiB) Προβλήθηκε 401 φορές
-
- received_691560796236259.jpeg (109.48 KiB) Προβλήθηκε 401 φορές
-
- received_709323024562636.jpeg (124.63 KiB) Προβλήθηκε 401 φορές
-
- received_354047330486017.jpeg (136.07 KiB) Προβλήθηκε 401 φορές
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Είναι κρίμα τέτοιες μπάντες που έχουν πραγματικά πράγματα να δώσουν, που έχουν μουσική και αισθητική να προσφέρουν, να μαζεύουν εν τέλη τέτοια νούμερα. Αυτοί είμαστε, και όχι μόνο εδώ. ..
Άκου 15 άτομα στη Γλασκώβη.
Ευχαριστούμε @theBox και @Grin !
Φουλ στήριξη εννοείται σε μπλούζα SATAN @Grin.
Άκου 15 άτομα στη Γλασκώβη.
Ευχαριστούμε @theBox και @Grin !
Φουλ στήριξη εννοείται σε μπλούζα SATAN @Grin.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Με Starovarius και Amorphis μεσα στο ιδιο Σαββατοκύριακο δεν μου κάνει εντύπωση η χαμηλή προσέλευση.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Σωστό και αυτό.aorpanos72 έγραψε: ↑Δευ 06 Νοέμ 2023, 21:18 Με Stratovarius και Amorphis μεσα στο ιδιο Σαββατοκύριακο δεν μου κάνει εντύπωση η χαμηλή προσέλευση.
Εγώ έχασα το Ναυάγιο για να δω το liveaorpanos72 έγραψε: ↑Δευ 06 Νοέμ 2023, 21:18 Με Starovarius και Amorphis μεσα στο ιδιο Σαββατοκύριακο δεν μου κάνει εντύπωση η χαμηλή προσέλευση.
Παιδιά από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μέχρι Δεκέμβρη έχουμε περίπου 2 live (στο ευρύτερο metal) την εβδομάδα. Τα περισσότερα από ότι ακούω και σε όσα πήγα εγώ, έχουν πολύ κόσμο. Ο κόσμος που τα στηρίζουμε στην πλειοψηφία μας έχουμε και πολλές υποχρεώσεις, εκτός από την οικονομική στενότητα. Το συγκεκριμένο live ανακοινώθηκε 20 μέρες πριν την πραγματοποίησή του, δεν γίνεται να είναι όλα sold out ή με καλή προσέλευση νομίζω. Επίσης οι Tanith έχουν ξαναέρθει πριν κάποια χρόνια στο πλαίσιο κάποιου Into Battle (αν θυμάμαι καλά).