TANITH Live in ATHENS-GREECE 2023
Re: TANITH Live in ATHENS-GREECE 2023
Ρε παίδες, εγώ 4 μέρες πριν γίνει το live έβαλα να ακούσω Tanith πρώτη φορά, και μου άρεσαν οκ, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένος (ή αν θέλετε δεν είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η πώρωση) για να φύγω Κυριακάτικα να πάω σε live. Εδώ δεν πήγα Manowar π.χ. που τους λατρεύω εδώ και 20 χρόνια (για άλλους λόγους βέβαια δεν πήγα). Αν είχα ακούσει κάνα 2μηνο πριν σταθερά, θα πήγαινα.
Πάντως ήθελα να ενισχύσω Russ μιας και ούτε αυτόν τον έχω δει ποτέ.
Πάντως ήθελα να ενισχύσω Russ μιας και ούτε αυτόν τον έχω δει ποτέ.
LoCruz: Η ευχαριστη εκπληξη της βραδιας μιας και δεν τους ηξερα καθολου , χωρις να εχω καταλαβει ακομα γιατι ο ντραμμερ επαιζε με 1 tom (τα γεμισματα σχεδον καθε φορα μου φαινοντουσαν καπως λαθος/ατσουμπαλα/εκτος, μπορει να ηταν και ιδεα μου ομως), ωστοσο μας ψυχεδελιασαν ωραια.
Tanith : Εξαιρετικοι σε ολες τις αποψεις , ασχετως με τον λιγο κοσμο, ο παλμος πολλες φορες ηταν αρκετα δυνατος. Σιγουρα αν ερθουν θα τους ξαναδω
Tanith : Εξαιρετικοι σε ολες τις αποψεις , ασχετως με τον λιγο κοσμο, ο παλμος πολλες φορες ηταν αρκετα δυνατος. Σιγουρα αν ερθουν θα τους ξαναδω
ΜΕΓΑ ευχαριστώ σε @Grin και @theBox και @nick για το φηντμπακ.
Το ότι ΑΥΤΗ η γκρουπάρα που πέρασε ολόκληρο ωκεανό (εκτός από Tippins όλοι αμερικάνοι, εδρεύουν σε ΝΥ) δε μαζεύει κόσμο, δείχνει το προφανές που επισήμανα και στα περί Rammstein: αν παίζει όνομα (Stratovarius, κλπ) είμαστε πρώτοι, αν παίξει η όχι τόσο γνωστή μπάντα (πού να μην είχε Metal blade από πίσω!) που όμως ΣΠΕΡΝΕΙ, τρεις και ψάχνουμε τον κούκο.
ΠΟΛΥ τυχεροί όσοι παρευρέθησαν!
Θα σκότωνα για τέτοια ονόματα, Wytch Hazel, Century, Tanith κλπ να έρθουν στη Σαλονίκη! Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... Πόσο Stratovarius και Amorphis, πχια; Δεν τους είχαν ξαναδεί δηλαδή όσοι πήγανε; Πόσο χρονών είναι; Αλλά όχι, εκεί, πάλι στο "όνομα" και οι άλλες μπάντες να παίζουν με μια χούφτα κόσμο...
Τέσπα, βγάζω λίγο και προσωπικό παράπονο, οπότε μην γκρινιάζω, ο καθένας όπως γουστάρει...
Το ότι ΑΥΤΗ η γκρουπάρα που πέρασε ολόκληρο ωκεανό (εκτός από Tippins όλοι αμερικάνοι, εδρεύουν σε ΝΥ) δε μαζεύει κόσμο, δείχνει το προφανές που επισήμανα και στα περί Rammstein: αν παίζει όνομα (Stratovarius, κλπ) είμαστε πρώτοι, αν παίξει η όχι τόσο γνωστή μπάντα (πού να μην είχε Metal blade από πίσω!) που όμως ΣΠΕΡΝΕΙ, τρεις και ψάχνουμε τον κούκο.
ΠΟΛΥ τυχεροί όσοι παρευρέθησαν!
Θα σκότωνα για τέτοια ονόματα, Wytch Hazel, Century, Tanith κλπ να έρθουν στη Σαλονίκη! Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... Πόσο Stratovarius και Amorphis, πχια; Δεν τους είχαν ξαναδεί δηλαδή όσοι πήγανε; Πόσο χρονών είναι; Αλλά όχι, εκεί, πάλι στο "όνομα" και οι άλλες μπάντες να παίζουν με μια χούφτα κόσμο...
Τέσπα, βγάζω λίγο και προσωπικό παράπονο, οπότε μην γκρινιάζω, ο καθένας όπως γουστάρει...
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix