What the fuck?

«Ατζεντα» για τρέχουσες συναυλίες, reports, κανονίσματα κλπ.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CountRaven

What the fuck?

Δημοσίευση από CountRaven »

Επερχόμενη συναυλία Ramstein Ελλάδα.

Διαβάζω ότι τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα για την ώρα μόνο για τα μέλη του fun club, έγιναν sold out μέσα σε τρία λεπτά για την ζώνη των 132 ευρώ.

Υπάρχουν και με 88 και 165.

Όχι, αναπτύξτε, γιατί εγώ εδώ κάτι χάνω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Re: What the fuck?

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Ετσι γερά...πάρε τους τα λεφτά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Lo Spirito Continua

Δημοσίευση από Lo Spirito Continua »

Red 96.3
Rock 96.9
1055 Rock
Rock Radio 104.7

Οι απαντήσεις σε όλες τις απορίες, συν του ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι πάνε σε live είτε για δημόσιες σχέσεις, είτε για φωτό "ήμουν και εγώ εκεί". Ε στους Rammstein θα πάνε, που θα πάνε...
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Σουρρεαλ σκηνικα.

Αυτη ακριβως ειναι η "κουλτουρα" στην οποια στεκομαστε ενάντια με υπερηφάνια και περιφρόνηση.

Και οχι, δεν ειναι θεμα "φωλσιάς". Τα ιδια θα εγραφα ακομα και για "δικο μας" καλλιτεχνη να ισχυε. Τα ιδια εγραφα και για το τελευταιο λαιβ μειντεν βασικα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Εγώ είχα πάει με 35€ Μαλακάσα και δεν εντυπωσιάστηκα. Νομίζω αποδίδουν καλύτερα σε κλειστό χώρο.
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

Ηβέντ που αναγκαστικά προβάλλεται σε μεγάλες οθόνες συγκεντρώνοντας μαζικά ετερόκλητο πλήθος που κρατά μικρές οθόνες, με σκοπό να χωρέσει το μεγάλο στο μικρό και να ανέβει στο ίνστα, να γίνει σουσουρακι, να 'χαμε, να λέγαμε. Η ένστασή μου: ότι για πανάκριβα νταβαντούρια κια μπιγκ φατ νέημζ είμαστε πρώτοι αλλά για κάνα πάμφθηνο όξω από συρμούς σχήμα ή κάνα ντόπιο γκρουπ στο ξεκίνημά του μαζευόμαστε τρεις και ψάχνουμε τον κούκο μα ούτε αυτόν δεν βρίσκουμε! Μπότομ λάην: ποιός έχασε την μουσική παιδεία για να τη βρούμε εμείς; Ειδικά στη σάπια Σαλούγκα τα πράματα είναι σκέτη ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ εδώ και δυο δεκαετίες!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Παιδιά αυτές οι τιμές παίζουν τώρα. Οι Rammstein είναι του 100αρικου, οι Metallica του 200αρικου, ο Springsteen του 500αρικου κ.ο.κ. Ένας φίλος θα βρίσκεται στη Βοστώνη την επόμενη εβδομάδα και έκλεισε εισιτήριο να δει Trans Siberian Orchestra. Ξέρετε πόσο έκανε σε σχετικά καλή θέση; 200 δολάρια...Και φτηνά τα παίρνουμε στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

όποιος έχει ανοιχτό φεις να ενημερώσει που τραγουδάει η Έφη, όποιος δεν ξέρει τι εστί Έφη να πάει Ράμστιν.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Και επειδή αυτές είναι οι τιμές σήμερα και νομίζουν ότι απευθύνονται σε Oνασηδες ....θα ξαναπατήσω σε συναυλία μεγάλου ονόματος του Αγίου π.......Ανήμερα.
150 δολάρια το μέσο εισιτήριο είχε στους Journey στο Montreal..... To 10' έδωσα 48 λίρες για να δω journey, Foreigner, Styx στο Λονδίνο, στο Wembley Arena O2.... Πως φτάσαμε στις 100 - 150+
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι αυτές, όπως λέει ο @Grin για τα mainstream ονόματα. Όποιος έχει, τα δίνει.
Οι τιμές είναι τεράστιες, σε σχέση με τη μέση αγοραστική ικανότητα του μέσου όρου του πληθυσμού, αλλά προφανώς υπάρχουν άτομα που έχουν και τα δίνουν.
Επίσης σε τέτοιες συναυλίες πηγαίνουν και άτομα, που πηγαίνουν σε ένα live κάθε 10 χρόνια, γιατί είναι τύπου celebrity event.
Πάντως, επειδή γενικά σε κάθε χώρα οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από την μέση αγοραστική ικανότητα της χώρας, συν το κοινό που αναμένεται να παραβρεθεί από γύρω περιοχές ή χώρες, μάλλον έχουν σταθμίσει τα δεδομένα, αυτή είναι η δουλειά τους και έχουν αξιολογήσει ότι υπάρχει το αντίστοιχης οικονομικής δυνατότητας και επιφάνειας target group στο οποίο απευθύνονται.

Προσωπικά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει, γυρίζω το κεφάλι μου από την άλλη πλευρά και αν θέλουν να βάλουν και εισιτήρια 1000 ευρώ ή και παραπάνω, όπως βάζει ξερωγώ ο Ρέμος, στο Νάμος στη Μύκονο, ας βάλουν.
Δεν με απασχολεί. Δεν είναι σίγουρα αυτή η μουσική μου. Στη μουσική μας, θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα κάποια επαφή των mainstream μουσικών, με την πραγματικότητα που βιώνει ο μέσος άνθρωπος και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να παραβρεθεί σε ένα αντίστοιχο event.
Άβαταρ μέλους
Northbound

Δημοσίευση από Northbound »

Είχα δει Rammstein το καλοκαίρι του 2019 στο Milton Keynes και το εισιτήριο ήταν κάπου εκεί πάνω κάτω από άποψη τιμής.

Η παραγωγή του live ήταν ΑΛΛΟΥ:

(Δεν νομίζω να φέρουνε την χαλυβουργική βέβαια στο ΟΑΚΑ...)

Οι Rammstein (αρέσουνε δεν αρέσουνε) είναι μεγάλο όνομα, τεράστιο ίσως. Ακριβό με λίγα λόγια, χωρίς να ξέρω τα εκ των έσω νούμερα. Βάλτε ότι και γεωγραφικά δεν είμαστε κεντρική Ευρώπη, σχετικά κομπλέ ακούγεται η τιμή.

Είναι πολλά όμως; Ναι. Δυστυχώς για τέτοιου βεληνεκούς ονόματα, κάπου εκεί θα παίζεται η μπάλα πλέον...
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

Τα πιο ακριβά εισιτήρια που έχω ποτέ αγοράσει για ντόπιες διοργανώσεις ήταν:

* για BBKing, 8.000δρχ το '98, όπου είδα ζωντανά με φουλ ορχήστρα και μπάντα έναν πυλώνα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας που ένα μονάχα κεφάλαιο από το βιβλίο της ιστορίας του είναι χίλιες ζωές άλλων καλλιτεχνών

* για Metallica, 8.500δρχ το '99, όπου ένα από τα μεγαλύτερα και συνεπέστερα σε ζωντανές εμφανίσεις μεταλλοσυγκροτήματα του πλανήτη έδωσε συναυλία όπως μόνο αυτό ξέρει να δίνει

* για Radiohead, 12.000δρχ το 2000 με το συγκρότημα στην κορφή του απώγειού του και σε παγκόσμια περιοδεία με 50 εμφανίσεις όλες κι όλες (ΗΠΑ και ΕΕ)

* για AC/CD, 80ευρώ το 2009, για το Black Ice Tour στο ΟΑΚΑ, προσωπικά μία από τις πέντε αγαπημένες συναυλίες της ζωής μου κι έχω δει περισσότερες από 400 μέχρι τώρα, μετρώντας από το 1991 όπου είδα τους Sodom στον ιστορικό Ελλήσποντο όταν ήμουν μόλις 14 ετών - μέσο όρο αυτό μάς κάνει ένα λάηβ ανά μήνα για 32 συνεχόμενα χρόνια.

* τέλος,
για Roger Waters, 88ευρώ το 2011, για το λάηβ του The Wall στο ΟΑΚΑ. Χωρίς σχόλια.

Ναι, ΟΛΟΙ δίνουμε ΧΟΝΤΡΑ λεφτά για αγαπημένα συγκροτήματα.
Εύχομαι να τα χαιρόμαστε, να αξίζουν, και να τα χαλαλίζουμε.

(Rammstein δεν θα πήγαινα να δω ούτε τζάμπα αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο, δεν έχει καμία σημασία.)

υγ: αν κάτι με ενοχλεί περισσότερο από τις ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ τιμές είναι η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ των αμέτρητων οθονών των κινητών - θα χαιρόμουνα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να απαγορευτούν και να γλίτωνα από αυτήν την εμετική αηδία που με κάνει πλέον να μη θέλω να πάω να δω συναυλία!...
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Mamercus έγραψε: Πέμ 09 Νοέμ 2023, 20:10
υγ: αν κάτι με ενοχλεί περισσότερο από τις ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ τιμές είναι η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ των αμέτρητων οθονών των κινητών - θα χαιρόμουνα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να απαγορευτούν και να γλίτωνα από αυτήν την εμετική αηδία που με κάνει πλέον να μη θέλω να πάω να δω συναυλία!...
Ακριβώς. Χαίρομαι τους νεαρούς που πάνε μπροστά - πρώτη γραμμή - την ιδρώνουν την φανέλα και δεν ασχολούνται με κινητά και μακακίες.
Μόνο headbanging και moshpit.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Μιλας για τις 2-3 πρώτες σειρες...από εκει και πισω έχουμε όλους τους Spielbergs μαζεμένους...
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

aorpanos72 έγραψε: Παρ 10 Νοέμ 2023, 11:31 Μιλας για τις 2-3 πρώτες σειρες...από εκει και πισω έχουμε όλους τους Spielbergs μαζεμένους...
Ε, ναι, αυτούς λέω.
Καλά παραπίσω, μακάρι να είχαμε Σπίλμπεργκς, θα ήταν και λίγο action η φάση.
Όλοι οι Αλεξάντερ Πέιν μαζεμένοι....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Συναυλίες & Events”