Oppenheimer (2023)
Oppenheimer (2023)
Είδα το νέο "αριστούργημα" του Νόλαν και με πήρε ο ύπνος
Εσείς;
Εσείς;
- aorpanos72
Re: Oppenheimer (2023)
Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα... δεν το έχω δει ακόμα. Μάλλον θα πάω σινεμά (με υποχρεώνουν) να το δω. Αν και το φοβάμαι.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Φυσικά και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τη νέα ταινία ενός από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του σύγχρονου κινηματογράφου.
- aorpanos72
Εγώ την ταινια της χρονιάς (και όχι μόνο) την είδα και λεγόταν Avatar. Ένα τεχνολογικό και αλληγορικό έπος. Επειδή μου αρέσουν τα ιστορικά γεγονότα και χαρακτήρες θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω για το έργο του Nolan.
Βρε, μην είστε τέτοιοι από τους έτσι. Interstellar, The Prestige, Inception, μιλάμε για ταινιάρες. Τοπ-5 σκηνοθέτης της τελευταίας 20ετίας.
- Advancing Yokeda
Σε άλλες εποχές θα έψαχνα να βρω τις ατέλειες στις λεπτομέρειες, θα αφουγκραζόμουν την ατμόσφαιρα σε σχέση με μια βαριά ιστορική προσωπικότητα.
Στο χάλι που έχει φτάσει ο σύγχρονος κινηματογράφος, η ταινία είναι όαση.
Στο χάλι που έχει φτάσει ο σύγχρονος κινηματογράφος, η ταινία είναι όαση.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Παντως το interstellar ειναι οντως απο τις καλυτερες ταινιες της 20ετιας
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Advancing Yokeda
Το interstellar είχε soundtrack και είχε και πρωταγωνιστή.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
Ο πρωταγωνιστής είναι κορυφαίος ηθοποιός. Ο σκηνοθέτης ωραίος, με πολύ καλό βιογραφικό ταινιών.
Λογικά η ταινία θα αξίζει, να την παρακολουθήσει κάποιος. Δεν την έχω δει ακόμα. Αλλά τη βάζω στη λίστα, για παρακολούθηση.
Λογικά η ταινία θα αξίζει, να την παρακολουθήσει κάποιος. Δεν την έχω δει ακόμα. Αλλά τη βάζω στη λίστα, για παρακολούθηση.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χρυσή (τρίωρη) μετριότητα. Λίγο βιογραφία, λίγο ιστορία, λίγο πολιτική, λίγο "δικαστικό" δράμα, λίγο από όλα κ ουσιαστικά τπτ. Με τέτοιον πρωταγωνιστή κ τέτοιο καστ το λες κ χαμένη ευκαιρία. Το όνομα του σκηνοθέτη κ η ποιότητα παραγωγής είναι εκεί, αλλά δεν αρκεί imho. Ευχάριστη νότα κατά την διάρκεια προβολής της ταινίας: τα σουβλάκια-καλαμάκια από την καντίνα του θερινού 
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- aorpanos72
Αυτό το τελευταίο πραγματικά με "άγγιξε"