Τώρα που έκλεισε το RARBG;

Τα πάντα γύρω από τηλεοπτικές σειρές με τις οποίες έχουμε κάψει κύτταρα.
Άβαταρ μέλους
Vic
Δημοσιεύσεις: 462
Εγγραφή: Τετ 28 Μαρ 2018, 19:22
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Re: Τώρα που έκλεισε το RARBG;

Δημοσίευση από Vic »

Είμαι 99,9% σίγουρος ότι μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο από το stremio να το δεις και offline. tor****t χρησιμοποιεί και αυτό.
Άβαταρ μέλους
Epitaph
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Πέμ 26 Αύγ 2021, 12:39

Re: Τώρα που έκλεισε το RARBG;

Δημοσίευση από Epitaph »

Vic έγραψε: Τρί 05 Σεπ 2023, 14:36 Είμαι 99,9% σίγουρος ότι μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο από το stremio να το δεις και offline. tor****t χρησιμοποιεί και αυτό.
1,5 πρόβλημα δημιουργείται με αυτήν την τακτική :

το μισό το ανακάλυψα χθες και είναι πιο περίπλοκο.
Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι κάθε τι που ανεβαίνει πάνω σε μια πλατφόρμα για streaming (youtube, rumble κ.λπ) δέχεται μια μικρή ή μεγάλη (ανάλογα την πλατφόρμα) συμπίεση. Το ότι το streamio χρησιμοποιεί torrents είναι κάτι που δεν ήξερα, επομένως το download θα ναι της ποιότητας της πηγής που το έφτιαξε, άρα λογικά δεν θα χει συμπιεστεί (και δεν υπάρχει πρόβλημα). Αυτό ήταν το πρώτο πρόβλημα που σκεφτόμουν, που το streamio όπως λες κατάφερε και το ξεπέρασε. Ίσως το τεστάρω απλά για να δω ταχύτητες.

Το επόμενο όμως πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της γκάφας που έκανα. Τι εννοώ;
Chrome και firefox τους εγκατέστησα σε SSD για να ανταποκρίνονται καλύτερα τα tabs. Είπα λοιπόν :
«για να μην γίνονται αλεπάλληλα writes στον SSD και μου ψοφήσει πιο γρήγορα, θα βάλω τα downloads να πηγαίνουν στον HDD».
Έλα όμως που χθες μόλις, συνειδητοποίησα ότι μέχρι να ολοκληρωθεί ένα download γίνεται προσωρινά αποθηκευμένο στον SSD! Αυτό το κατάλαβα χθες που πήγα να κατεβάσω 29Gbyte video pack, από το megaupload (όχι τσόντες ορκίζομαι) και τελείωσε ο χώρος του SSD που είχα το Chrome!!!
Anyway, θέλω να καταλήξω στο ότι και stream να κάνεις κάτι έστω και στιγμιαία για 1 λεπτό, πάλι αυτό αποθηκεύεται στην "cache" του Chrome και μου ψοφολογάει τον SSD. Αυτό μπορεί να διορθωθεί πολύ απλά, βάζοντας τον chrome se HDD , αλλά θα μιζεριάζω με τις καθυστερήσεις...
Οπότε προσπαθώ να αποφύγω οποιαδήποτε περεταίρω βαριά χρήση των browsers γι'αυτόν τον λόγο.
Άβαταρ μέλους
RedSharks
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: Τετ 12 Σεπ 2018, 10:25

Re: Τώρα που έκλεισε το RARBG;

Δημοσίευση από RedSharks »

Epitaph έγραψε: Κυρ 03 Σεπ 2023, 17:34 Τι λέτε ρε γκάηζ, εμένα ακόμα μια χαρά μπαίνει.

Εικόνα

εννοείται χωρίς vpn

@aorpanos72 @CountRaven

Το αληθινό site, δηλαδή το rarBG δυστυχώς έκλεισε, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα tor****t downloads ταινιών. Το site που χρησιμοποιείς εσύ είναι το rarGB (προσέξτε τη σειρά των γραμμάτων G και Β). Αυτό στο παρελθόν ήταν στην ουσία μια «απομίμηση» του αυθεντικού site, για να του κλέβει τα έσοδα (από τις διαφημίσεις). Τώρα που το αυθεντικό site έκλεισε, κάπου διάβασα ότι το rarGB περιέχει το ίδιο content με το 1337x . to
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεοπτικές σειρές”