Archive 81
- CountRaven
Archive 81
Βάζω εδώ δημόσιο ποστ φίλου που τα λέει μια χαρά για αυτή τη νέα σειρά έπος που παίζει στο Netflix.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: Archive 81
μπήκε ήδη στην λίστα με τα το****τ.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Metal_Warrior
ενδιαφέρον, το έχει δει κανείς ήδη;
- crimsonglory
Αν το έχει δει κανείς ή ξέρει ας πει αν η σειρά τελειώνει στον 1 κύκλο ή έστω αν η σεζόν είναι αυτοτελής.
- CountRaven
Πάω για το τρίτο επισόδειο. Μια χαρά έχω περάσει ως τώρα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Χμ ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Δεν το έχω ψάξει για να μη πέσω σε spoilers. Απλά βλέπω τη σειρά.crimsonglory έγραψε: ↑Σάβ 29 Ιαν 2022, 12:58 Αν το έχει δει κανείς ή ξέρει ας πει αν η σειρά τελειώνει στον 1 κύκλο ή έστω αν η σεζόν είναι αυτοτελής.
- white_knight
- Επικοινωνία:
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
- LuciferSteele
με πορώσατε, το έβαλα λίστα
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- CountRaven
Τελικά δεν με κράτησε. Προσπερνώ για την ώρα.
το είδα όλο, αρκετά καλό.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Metal_Warrior
Μυστικη αποκρυφιστικη cult, μυστηριωδες αγαλματιδιο αρχαιου "θεου", paranormal σκηνικα, συμβολα, ανθρωποθυσιες, μονιμη υφερπουσα υποψια οτι "κατι δεν παει καλα/δεν ειναι αληθινο" κτλ, μυστηριοι εκατομμυριουχοι με ασαφη κινητρα, πρωταγονιστης που αμφιβάλει για την ψυχικη του υγεια κτλ κτλ...Metal_Warrior έγραψε: ↑Σάβ 05 Φεβ 2022, 11:55λίγο περισσότερες πληροφορίες; είμαι επιλεκτικός με σειρές και επειδή τρώνε πολύ χρόνο θέλω να ξέρω αν κάνει για μένα
Εν τελει δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, μια σεζον με λιγα επισοδεια. Δεν ειναι ακριβως αυτοτελης, αλλά σταματα σε σημειο που θα μπορουσε και να τελειωνει χωρις να χαλαστει κανενας.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- crimsonglory
- Advancing Yokeda
Είμαι στο νούμερο 6 και πάει μπάλα ως τώρα.
Δυνατή σκηνοθεσία και καλή υποκριτική. Συνδυασμός μυστηρίου 9ης πύλης και αίσθησης θρίλλερ αλα Μωρό Ροζμαρι.
Δυνατή σκηνοθεσία και καλή υποκριτική. Συνδυασμός μυστηρίου 9ης πύλης και αίσθησης θρίλλερ αλα Μωρό Ροζμαρι.
"I looked in their evil eyes and they crouched like cravens,
I showed them my sword, and they trembled and louted low.
I gave their bones for food to the rats and ravens,
And I pray the gods for another and fiercer foe."
I showed them my sword, and they trembled and louted low.
I gave their bones for food to the rats and ravens,
And I pray the gods for another and fiercer foe."