Τώρα που έκλεισε το RARBG;
- CountRaven
Τώρα που έκλεισε το RARBG;
Ανακάλυψα μόλις χτες πως έκλεισε το Rarbg.
Οπότε που παίζουμε μπάλα τώρα;
Οι γνώστες να ενημερώσουν.
Οπότε που παίζουμε μπάλα τώρα;
Οι γνώστες να ενημερώσουν.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: Τώρα που έκλεισε το RARBG;
The Pirate Bay Proxy Sites List ψαξε Κομη
- vasilis2112
extranet.torrentbay. net
knaben. ru/thepiratebay
tgx. rs
limetorrents. so
getdroidtips. com/all-rarbg-proxy-list
knaben. ru/thepiratebay
tgx. rs
limetorrents. so
getdroidtips. com/all-rarbg-proxy-list
- vasilis2112
Βγάλε το κενό και παίξε μπαλίτσα!
- vasilis2112
Και για anime nyaa. si
πως έκλεισε ρε γκάηζ; Μη με τρομάζετε έτσι!!!
ραρ μπι τζι. το
ραρ μπι τζι. το
- aorpanos72
Το ανακοινωσαν οι διαχειριστες...... πως μπαινεις αφου βαραει η μαλακια της ΕΔΠΠΙ, εκτός αν λες με VPN
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
@Epitaph
Το .to έχει κλείσει και εγώ προχτές το ανακάλυψα.
Το .to έχει κλείσει και εγώ προχτές το ανακάλυψα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Τι λέτε ρε γκάηζ, εμένα ακόμα μια χαρά μπαίνει.

εννοείται χωρίς vpn
@aorpanos72 @CountRaven

εννοείται χωρίς vpn
@aorpanos72 @CountRaven
- CountRaven
Στείλε το ακριβές link με κενά (επειδή τα μπλοκάρει το φόρουμ).
Δηλαδή δεν χρησιμοποιούν όλοι πια το stremio;
Μα για ποιο λόγο να χρησιμοποιώ streaming πλατφόρμα; Για να είμαι αναγκασμένος να τα βλέπω (μόνο ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να δουλεύει το ίντερνετ) και μετά από λίγο να τα χάνω; Μπα. Απ τη στιγμή που καταναλώνεται το bandwith ας πιάσει και λίγο τόπο σε κάτι που θα μείνει «για πάντα», ώστε όταν έρθουν οι δύσκολοι καιροί να μπορούμε να το ξαναδούμε.
- CountRaven
Αυτό.Epitaph έγραψε: ↑Δευ 04 Σεπ 2023, 14:06 Μα για ποιο λόγο να χρησιμοποιώ streaming πλατφόρμα; Για να είμαι αναγκασμένος να τα βλέπω (μόνο ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να δουλεύει το ίντερνετ) και μετά από λίγο να τα χάνω; Μπα. Απ τη στιγμή που καταναλώνεται το bandwith ας πιάσει και λίγο τόπο σε κάτι που θα μείνει «για πάντα», ώστε όταν έρθουν οι δύσκολοι καιροί να μπορούμε να το ξαναδούμε.
- aorpanos72
Προτιμώ την ευκολία του stremio. Γιατί δεν έχω χώρο gb να χαλάσω πέρα από την μουσική.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Το link που φαίνεται στην εικόνα του @Epitaph δουλεύει. Παίρνω όρκο ότι είχα ακριβώς το ίδιο και έβγαζε μήνυμα για κλείσιμο. Το έσβησα από τα bookmarks οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω αν ήταν ακριβώς το ίδιο. Πάντως .to ήταν σίγουρα.
Για να παρακάμψετε το ηλίθιο Ελληνικό block στα τορεντόσαιτς απλά αλλάξτε DNS. Βάλτε πχ. της google 8.8.8.8 ή 8.8.4.4
Για να παρακάμψετε το ηλίθιο Ελληνικό block στα τορεντόσαιτς απλά αλλάξτε DNS. Βάλτε πχ. της google 8.8.8.8 ή 8.8.4.4