Αυτα καλο ειναι να συμβαινουν (δε ριμπουτ) #4

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Αυτα καλο ειναι να συμβαινουν (δε ριμπουτ) #4

Δημοσίευση από Zippo190 »

Οπαδοί των In Flames αυτοί είστε: https://www.lifo.gr/tropos-zois/fashion ... o-kostizei
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: Αυτα καλο ειναι να συμβαινουν (δε ριμπουτ) #4

Δημοσίευση από CountRaven »

Όλα στη φόρα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Zippo190 έγραψε: Κυρ 24 Σεπ 2023, 09:56 Οπαδοί των In Flames αυτοί είστε: https://www.lifo.gr/tropos-zois/fashion ... o-kostizei
"H μπλούζα είναι της κοπέλας μου".... Ποιος είναι αυτός ο φλώρος? (κράτησα επίπεδο, γιατί η τελευταία λέξη που έγραψα, ήταν συνθέτη στο μυαλό μου )
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei

Δημοσίευση από Corum Jhaelen Irsei »

Καλα καλα, απλα ζηλευετε γιατι ο τυπος ειναι μοντελο και εμεις μοιαζουμε με Ορκ που επεσε απο στριφογυριστη σκαλα και δεν εβαλε τα καν τα χερια του μπροστα...
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Corum Jhaelen Irsei έγραψε: Κυρ 24 Σεπ 2023, 12:03 Καλα καλα, απλα ζηλευετε γιατι ο τυπος ειναι μοντελο και εμεις μοιαζουμε με Ορκ που επεσε απο στριφογυριστη σκαλα και δεν εβαλε τα καν τα χερια του μπροστα...
Ισχύει... το διαβαζα με φθόνο καθώς καταβρόχθιζα ένα μεγάλο κομμάτι σπανακόπιτα.
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei

aorpanos72 έγραψε: Κυρ 24 Σεπ 2023, 12:05
Corum Jhaelen Irsei έγραψε: Κυρ 24 Σεπ 2023, 12:03 Καλα καλα, απλα ζηλευετε γιατι ο τυπος ειναι μοντελο και εμεις μοιαζουμε με Ορκ που επεσε απο στριφογυριστη σκαλα και δεν εβαλε τα καν τα χερια του μπροστα...
Ισχύει... το διαβαζα με φθόνο καθώς καταβρόχθιζα ένα μεγάλο κομμάτι σπανακόπιτα.
Για πες, ηταν χωριατικη; σπιτικη; ειχε την σωστη ποσοτητα λαδιου. Απλα ρωταω για να φτιαχνομαι απο αποσταση, δεν θα ενοχλησω.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Σπιτική ήταν ....αν θεωρείς την σωστή ποσότητα λαδιού να μην στάζει από παντού. Ναι. Δεν ξερω τι εννοεις χωριατικη... ειχε φετα πάντως
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei

aorpanos72 έγραψε: Κυρ 24 Σεπ 2023, 12:21 Σπιτική ήταν ....αν θεωρείς την σωστή ποσότητα λαδιού να μην στάζει από παντού. Ναι. Δεν ξερω τι εννοεις χωριατικη... ειχε φετα πάντως
μμμμμμ! ολα τα ειχε οπως πρεπει! Σε ευχαριστω για την περιγραφη! παω να μεινω λιγο μονος μου τωρα
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Άνοιξτε και άλλα τέτοια τόπικ. Ευχαριστούμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Τώρα τι να πω...ότι κάτω από την συνέντευξη με τον τύπο που φορά την μπλούζα In Flames, είχε άρθρο για κάποιον Jay Starr κι εγώ διάβασα Jack Starr?? Ένα πολιτισμικό σοκ το έπαθα για 2 δευτερόλεπτα (μέχρι να αντιληφθώ το λάθος μου), Jack Starr στη Lifo χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Aegon έγραψε: Τρί 26 Σεπ 2023, 10:07 Τώρα τι να πω...ότι κάτω από την συνέντευξη με τον τύπο που φορά την μπλούζα In Flames, είχε άρθρο για κάποιον Jay Starr κι εγώ διάβασα Jack Starr?? Ένα πολιτισμικό σοκ το έπαθα για 2 δευτερόλεπτα (μέχρι να αντιληφθώ το λάθος μου), Jack Starr στη Lifo χαχαχαχα
Κλαίω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα κακώς γενόμενα”