Rate My Song
Rate My Song
Στο ετοιμοθανατο (πλεον) thrashmageddon forum ημασταν πολυ "παιχνιδιαρηδες". Ενα απο τα πιο αγαπημενα και αρκετα απλο παιχνιδι ειναι το συγκεκριμενο. Στο metaldome το δοκιμασα και δεν βρηκε (ιδιαιτερη) ανταποκριση. Για να δουμε κι εδω.
Η ιδεα ειναι απλη. Ποσταρει καποιος ενα τραγουδι και μετα ενα αλλο μελος του φορουμ βαθμολογει απο 1-10 , σχολιαζει το συγκεκριμενο και ποσταρει ενα δικο του, το οποιο θα βαθμολογησει ενα αλλο μελος και θα ποσταρει το δικο του κ.ο.κ. Το ιδανικο ειναι να μη βαθμολογει ο "βαθμολογημενος", αλλά ενας τριτος, αλλα αν δεν υπαρχει συμμετοχη θα αρκεστουμε σε οτι εχουμε. Ξεκιναω εγω απο το επομενο ποστ.
Η ιδεα ειναι απλη. Ποσταρει καποιος ενα τραγουδι και μετα ενα αλλο μελος του φορουμ βαθμολογει απο 1-10 , σχολιαζει το συγκεκριμενο και ποσταρει ενα δικο του, το οποιο θα βαθμολογησει ενα αλλο μελος και θα ποσταρει το δικο του κ.ο.κ. Το ιδανικο ειναι να μη βαθμολογει ο "βαθμολογημενος", αλλά ενας τριτος, αλλα αν δεν υπαρχει συμμετοχη θα αρκεστουμε σε οτι εχουμε. Ξεκιναω εγω απο το επομενο ποστ.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Re: [ΠΑΙΧΝΙΔΙ] Rate my song
Ελληνικο NWOBHM :
- CountRaven
Του βάζω 6/10
Πω είχα χρόνια να το ακούσω αυτό και δεν πολυένιωσα.
Και συνεχίζω:
Χριστιανικός US Metal χείμαρρος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
5.5/10 - Συμπαθητικό, προσεγμένο, αλλά έχουμε ακούσει κ καλύτερα σε αντίστοιχη φάση. Πολύ "τούπα τούπα" ρε αδερφέ
Μάλλον κάτι τέτοιο θα ήθελαν να παίξουν τα παδιά:

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- CountRaven
Χαχα γαμάει το Άκουα Φόρτε, θα περιμένω να στο βαθμολογήσει ο rbrigade για να μάθεις.Scrollkeeper έγραψε: ↑Κυρ 18 Φεβ 2018, 00:24 5.5/10 - Συμπαθητικό, προσεγμένο, αλλά έχουμε ακούσει κ καλύτερα σε αντίστοιχη φάση. Πολύ "τούπα τούπα" ρε αδερφέ![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Θα στο βαθμολογήσω εγώScrollkeeper έγραψε: ↑Κυρ 18 Φεβ 2018, 00:24 5.5/10 - Συμπαθητικό, προσεγμένο, αλλά έχουμε ακούσει κ καλύτερα σε αντίστοιχη φάση. Πολύ "τούπα τούπα" ρε αδερφέ![]()

7/10 γιατί από φωνητικά σκίζει, ριφάκια καταιγιστικά και νιώσιμο φούλ
Αυτό απο εμένα
From the ashes, a fire shall be woken
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
Από τα ωραία τραγούδια του άλμπουμ. 8,25
Ένα από τα καλύτερα κόμματια της χρονιάς που πέρασε.
Ένα από τα καλύτερα κόμματια της χρονιάς που πέρασε.
- CountRaven
10/10 Φυσικά.Αυτό απο εμένα
- CountRaven
7.5 / 10
Ααααα δηλαδή εγώ δεν μπορώ να βάλω για το Xcel τώρα;
Ρε μας έμπλεξες τα μπούτια! Το δικό μου έπρεπε να βαθμολογήσεις και όχι το Εξελ. Οτι πήρε, πήρε από μενα. Θα πρέπει να μάθει να ζει και με 8,25.
Τέλος πάντων ... Κάποιος βαθμολογεί το Μάγκνουμ, ποσταρει το δικό του και συνεχίζουμε κανονικά.
Τέλος πάντων ... Κάποιος βαθμολογεί το Μάγκνουμ, ποσταρει το δικό του και συνεχίζουμε κανονικά.
CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 18 Φεβ 2018, 00:519.5 /10 γιατί είναι το αγαπημένο μου από την δισκάρα αυτή
Και συνεχίζω με.....
From the ashes, a fire shall be woken
Ομολογώ ότι ενώ τους ήξερα σαν όνομα, ποτέ δεν είχα ακούσει κάτι από Cerebus. Η 1η εντύπωση λοιπόν είναι εξαιρετική. Μόνο που μπήκε αυτό το πολυαγαπημένο καλπάζον riff η βαθμολογία κλείδωσε ψηλά. 8/10 λοιπόν
και συνεχίζω με επιλογή δύσκολη...Κάτι καινούργιο (σχετικά) αλλά για μένα ένας από τους πιο πιασάρικους power metal ύμνους της δεκαετίας που διανύουμε. Για να δούμε...
Καλο ειναι. 7.25
Πατησα το random στη συλλογη μου στο discogs και μου βγηκε αυτο. ΥΜΝΟΣ!!
Πατησα το random στη συλλογη μου στο discogs και μου βγηκε αυτο. ΥΜΝΟΣ!!
Χειμαρρώδες και από τα ελάχιστα (ή το μόνο) metal που έχω ακούσει να είναι τραγουδισμένο στα γερμανικά! (συνήθως οι Γερμανοί τραγουδάνε στην γλώσσα τους κάτι ανάπηρα ροκάκια ή κάτι γκόθικ)
Ήθελε καλύτερο ρεφραίν γι' αυτό θα το περιορίσω στο 7,5/10
Ήθελε καλύτερο ρεφραίν γι' αυτό θα το περιορίσω στο 7,5/10