Title VS Same Title
Title VS Same Title
Να απαντήσει ο κόσμος στα Riot και μετά να συγκρίνουμε του [mention]rbrigade[/mention] με αυτό το μίνι έποςrbrigade έγραψε: ↑Σάβ 31 Οκτ 2020, 10:46Κατέβασα γκανιάν και τα χρειάστηκες;Zippo190 έγραψε: ↑Σάβ 31 Οκτ 2020, 10:37παρακαλώ την διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε να παραμείνουμε στις αρχικές επιλογέςrbrigade έγραψε: ↑Σάβ 31 Οκτ 2020, 00:08 Μου δίνετε την ευκαιρία να διατυπώσω ένα από τα αγαπημένα μου αξιώματα:
Το Thundersteel έχει 7 τραγούδια. Μετά το Bloodstreets ο δίσκος τελειώνει. Τα κομμάτια 8 και 9 αρνούμαι ότι υπάρχουν.
Για να μην πάει λοιπόν στράφι ο διαγωνισμός προσθέτω από μόνος μου τον αντίπαλο:
Χρειάζεται να πω ότι ο Jack δεν έχει αντίπαλο στον συγκεκριμένο τίτλο;![]()
![]()
ή αυτό...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Title VS Same Title
Αυτο που μαθαινουμε εν τελει ειναι οτι οι μεταλλάδες τρεχουν πολυ για τη ζωη τους.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Title VS Same Title
Από τους πιο δημοφιλείς τίτλους-κλισέ στο heavy metal, δείτε πόσοι και πόσοι έχουν τέτοιο κομμάτι, είναι και πολλές γνωστές μπάντες. Αν αρχίσουμε και τις παραλλαγές... θα πάρουμε τα βουνά!
https://www.metal-archives.com/search?s ... song_title
https://www.metal-archives.com/search?s ... song_title
Title VS Same Title
παρακαλώ έναν admin να επιβάλει την τάξη και να διαλέξει ποιο Run for your life θα διαγωνιστεί.
Επίσης προσπερνάω το γεγονός ότι κανείς δεν σχολίασε ότι οι Riot έχουν ΔΥΟ διαφορετικά τραγούδια με τον ΙΔΙΟ τίτλο.
Επίσης προσπερνάω το γεγονός ότι κανείς δεν σχολίασε ότι οι Riot έχουν ΔΥΟ διαφορετικά τραγούδια με τον ΙΔΙΟ τίτλο.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- castledemon
Title VS Same Title
Θα παιξουν πολυ οι Riot σε αυτο το Τοπικ
Title VS Same Title
Riot δαγκωτό.
- castledemon
Title VS Same Title
Run For your Life - Fire Down Under version εύκολα
Dance of Death- Riot version για πλάκα. Ακόμα θυμάμαι την πλάκα που χα πάθει όταν το άκουσα για πρώτη φορά και μάζευα τα σαγόνια μου από τους αρμούς στα πλακάκια.
Dance of Death- Riot version για πλάκα. Ακόμα θυμάμαι την πλάκα που χα πάθει όταν το άκουσα για πρώτη φορά και μάζευα τα σαγόνια μου από τους αρμούς στα πλακάκια.
- alexandros
Title VS Same Title
Iron Maiden
- LuciferSteele
Title VS Same Title
ρε συ [mention]castledemon[/mention] πόσταρες και άλλο κομμάτι? γιατί βλέπω μόνο το Riot! 

We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Title VS Same Title
είσαι σκληρός....
....Fates Warning....
....Fates Warning....
- LuciferSteele
Title VS Same Title
οριακά Leatherwolf
We scribe in the dark of the night our Black Steele