Το Καλύτερο Ελληνικό Τραγούδι Όλων Των Εποχών
Το καλύτερο ελληνικό τραγούδι όλων των εποχών
Σωστη παρατηρηση.
Γενικα αν δυσκολευομαστε να μαζεψουμε 7 ψηφους, θα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και θα πρεπει να επανεξετασουμε τους κανονες ή το ιδιο το παιχνιδι. Αν ειναι κατι μεμονωμενο, προτεινω, αν συγκεντρωνουμε 5-6 βαθμους να το προχωραμε το παιχνιδι με οσους μαζεψαμε στο 24ωρο. Αν εχει μαζεψει λιγοτερους (κατω απο 5), να ακυρωνουμε τη συμμετοχη του λογω ελλειψης συμμετοχης στο συγκεκριμενο κομματι. Τι λετε;
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Συμφωνώ για ελάχιστο 5
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ εγκρίνει και κατακυρώνει.
Ναι ρε, αλλά βαλτε και κανα βαθμο, που μου θελατε ολοι 7 ψηφους και δεν εχουμε φτασει ουτε τις 5!

Προτείνω να βάλουμε κανόνα υποχρεωτικής βαθμολόγησης όλων των κομματιών από Xstroyer που φαγώθηκε με τα 24ωρα και τις πολλές ψήφους...

Συμπληρωθηκαν 24 ωρες και θα αρκεστουμε στους 5 βαθμους. Ας ποσταρει κατι καποιος αλλος μεχρι να βγαλουμε Μ.Ο..
Οτι πεις αφεντικο!

Ας κανω εντυπωσιακη εισοδο:
8,2
Τίμιο παραδοσιακό metal που νομίζω κινείται ένα κλικ πιο ψηλά από τα συνήθη πεπραγμένα των περισσότερων ελληνικών true metal συγκροτημάτων της εποχής. Τα φωνητικά πως σας φαίνονται; Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια το έχει ρίξει στο AOR/hard rock (συγκρότημα Heart Attack) αλλά νομίζω το στυλ αυτό δεν του πάει, εδώ ακούγεται πιο καλός. Εκτός αν χάλασε η φωνή του στην πορεία...
Τίμιο παραδοσιακό metal που νομίζω κινείται ένα κλικ πιο ψηλά από τα συνήθη πεπραγμένα των περισσότερων ελληνικών true metal συγκροτημάτων της εποχής. Τα φωνητικά πως σας φαίνονται; Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια το έχει ρίξει στο AOR/hard rock (συγκρότημα Heart Attack) αλλά νομίζω το στυλ αυτό δεν του πάει, εδώ ακούγεται πιο καλός. Εκτός αν χάλασε η φωνή του στην πορεία...
Επικολυρικό ατσάλι στα καλύτερα του. Ωραία μελωδικά ριφφς και εμπνευσμένο songwriting, με την απαραίτητη "arcane" ατμόσφαιρα.
8,8 τουλάχιστον.
8,8 τουλάχιστον.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Η μπάντα ήταν πολύ δυνατή τότε, κρίμα που δεν συνέχισαν 8,5
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Και απαγόρευση βαθμολόγησης σε κομμάτι των Agatus.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- white_knight
- Επικοινωνία:
Ενα τίμιο 7,9 στο raging storm
Ρε, τι γκρινιάζετε πάλι; Έχω πήξει στη δουλειά χαχαχα... αλλά θα πετάξω ένα γεμάτο 8,5 στο Raging Storm.
Ενα 8,3 σε Raging Storm με αρτιότατες συνθέσεις και φοβερά φωνητικά !
From the ashes, a fire shall be woken
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
Άσε ρε τώρα που δε μου έχει ακόμα θάρρος.
Η Μοσαλάρα παίρνει 9 στο αγαπημένο μου τραγούδι της μπάντας.
@rbrigade: Ο Γιώργος ποτέ δεν είχε φωνή. Το είδος με το οποίο καταπιάνεται εσχάτως είναι πολύ απαιτητικό στο συγκεκριμένο τομέα και οι αδυναμίες του γίνονται καταφανείς.