ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ #1 - SAVATAGE
- CountRaven
ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ #1 - SAVATAGE
Νέο FS παιχνίδι.
Στα γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά λέμε ΕΝΑ αγαπημένο άλμπουμ από δισκογραφία μπάντας.
Νέο topic για κάθε μπάντα.
Ξεκινάμε με Savatage μιας και τους θίξαμε πρόσφατα. - viewtopic.php?f=5&t=6466&hilit=Savatage
Δικό μου: Gutter Ballet.
Από τις επιλογές σας θα προκύπτουν οι αλήθειες.
Go.
Στα γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά λέμε ΕΝΑ αγαπημένο άλμπουμ από δισκογραφία μπάντας.
Νέο topic για κάθε μπάντα.
Ξεκινάμε με Savatage μιας και τους θίξαμε πρόσφατα. - viewtopic.php?f=5&t=6466&hilit=Savatage
Δικό μου: Gutter Ballet.
Από τις επιλογές σας θα προκύπτουν οι αλήθειες.
Go.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Re: ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ #1 - SAVATAGE
Gutter Ballet...οριακα πανω απο το Hall Of The Mountain King
ΥΓ. Βλεπω οτι ανοιξες το τοπικ 7:15 ...φαντάστηκα σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού σου ήρθε η έμπνευση

ΥΓ. Βλεπω οτι ανοιξες το τοπικ 7:15 ...φαντάστηκα σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού σου ήρθε η έμπνευση

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- TitusGroan
- aorpanos72
Κανονικά κάπου εδώ εμφανίζομαι και λέω...."Fight For The Rock" μακράν το καλύτερο....Αλλά ούτε εγώ δεν μπορώ να υποστηρίζω αυτή την τρολλια.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Edge of Thorns φυσικά γιατί τα κορίτσια αγαπουσανε Ζακ, κι εμείς τα κορίτσια.
- Advancing Yokeda
Streets
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Prepare for the time it has come
- crimsonglory
Αδικώντας κάπως Streets & Gutter Ballet θα πω Hall of the mountain king, που θεωρώ πως είναι 1 από τα 3-4 άλμπουμ που ουσιαστικά τερμάτισαν το 80s Heavy Metal.
- Metal_Warrior
Edge of Thorns
- CountRaven
Ήμουν σίγουρος πως δεν θα αργούσαν να φανούν οι αλήθειες.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Προσπάθησε!aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 12 Μάιος 2023, 08:02 Κανονικά κάπου εδώ εμφανίζομαι και λέω...."Fight For The Rock" μακράν το καλύτερο....Αλλά ούτε εγώ δεν μπορώ να υποστηρίζω αυτή την τρολλια.
- CountRaven
Συνεχίστε με αλήθειες, καλημέρα φορουμάκι από τα άδυτα των εκλογών!
Το καλύτερο όχι αλλά είναι δισκάρα!!!!aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 12 Μάιος 2023, 08:02 Κανονικά κάπου εδώ εμφανίζομαι και λέω...."Fight For The Rock" μακράν το καλύτερο....Αλλά ούτε εγώ δεν μπορώ να υποστηρίζω αυτή την τρολλια.
Το Gutter Ballet είναι το αριστούργημά τους.
Έχουν όμως κι άλλους δίσκους δεκάρια.
Στους αγαπημένους Savatage δίσκους που σπανίως αναφέρονται βάζω και το Dead Winter Dead.
Έχουν όμως κι άλλους δίσκους δεκάρια.
Στους αγαπημένους Savatage δίσκους που σπανίως αναφέρονται βάζω και το Dead Winter Dead.
- SifiSMelodicRock
Καλύτερα να μας έβαζες να καταπιουμε κανένα
. Τι να πρωτοδιαλεξεις από δαυτους....Θα διαλέξω Hall με οριακά δεύτερο το handful και οριακά ακολουθούν και τα υπόλοιπα έπη ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SifiSMelodicRock την Παρ 12 Μάιος 2023, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ειμαι μεταξυ Sirens και Dungeons, θα πω Dungeons οριακα παιδες, λιγοτερο δημοφιλης αποψη
αλλα για μενα ισχυει!
αλλα για μενα ισχυει!