Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
- aorpanos72
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Nαι και ως κατα τυχη τα πιο μοσχοπουλημένα άλμπουμ και των δυο ήταν με τον Turner. Ο Malmsteen πήρε την κάτω βολτα...και εβγαλε την δισκάρια το Eclipse... και οι Rainbow διέλυσαν γιατί έπεσαν τα εκατομμυρια της Polygram για να ξαναενωθούν οι Deep Purple.... Άπλα ο άνθρωπος ήταν εμμονικος και άμπαλος. Συγχύστηκα παλι βραδιάτικα...
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Να βάλω κι ένα καλό για το Χάκο. Μια κριτική που είναι χρόνια σφηνωμένη στο μυαλό μου και επανήλθε μετά την πρόσφατη εκπληκτική εμφάνιση των Domine στη χώρα μας. Συμφωνώ με κάθε λέξη.
Με κάτι τέτοιες "χάκικες" μαλακίες γαλουχήθηκα τότε δυστυχώς και άργησα να πάρω χαμπάρι δισκάρες τύπου Odyssey! Πλέον είναι ο αγαπημένος μου δίσκος από τον Σουηδό!aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 05 Οκτ 2023, 22:58 Nαι και ως κατα τυχη τα πιο μοσχοπουλημένα άλμπουμ και των δυο ήταν με τον Turner. Ο Malmsteen πήρε την κάτω βολτα...και εβγαλε την δισκάρια το Eclipse... και οι Rainbow διέλυσαν γιατί έπεσαν τα εκατομμυρια της Polygram για να ξαναενωθούν οι Deep Purple.... Άπλα ο άνθρωπος ήταν εμμονικος και άμπαλος. Συγχύστηκα παλι βραδιάτικα...
Κουίζ για τους φίλους του επικού μέταλ! Μπάντα κυκλοφορεί δίσκο το 1998. Ο συντάκτης του Metal Invader, ενώ το αποθεώνει, ταυτόχρονα το θάβει (!!!) δίοτι είναι λέει, ξεδιάντροπη αντιγραφή του Kings Of Metal (εξακολουθώ να μην κατανοώ ακόμη το που βρήκε αυτή την ομοιότητα). Παίρνοντας θάρρος απ'οτι φαίνεται, από αυτή την κριτιή, μια νεαρά κορασίδα στέλνει γράμμα στο περιοδικό, συμφωνώντας με τον συντάκτη και ταυτόχρονα να μπινελικώνει αγρίως τον David Defeis (άντε γαμήσου κλπ). Φυσικά τα σπαθιά και τα τσεκούρια βγήκαν, οπότε, στο επόμενο τεύχος, οι οπαδοί την στόλισαν καταλλήλως (ίσως κάπως υπερβολικά) την κορασίδα!! Σε ποιά μπάντα αναφέρομαι; Ποιος ήταν αυτός ο συντάκτης του Invader; Ποιά ήταν αυτή η κορασίδα, η οποία λίγο αργότερα έγινε συντάκτρια σε άλλο περιοδικό;
- aorpanos72
Και να μην ελεγες Defeis ....98 βγήκε ο υπερ-δισκος Invictus. Και οι αναφορες στους Manowar...(για το Kings Of Metal και εγώ απορώ), το κάνουν τι Κάνει ναιου νιαου στα κεραμίδια.
Εγώ δεν θυμάμαι τον συντάκτη.. τα υπόλοιπά τα αγνοω
Πωωω εντάξει νιώθω τελείως ηλίθιος! Ρωτάω για συγκρότημα και βάζω το όνομα του τραγουδιστήaorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 07 Οκτ 2023, 17:58 Και να μην ελεγες Defeis ....98 βγήκε ο υπερ-δισκος Invictus. Και οι αναφορες στους Manowar...(για το Kings Of Metal και εγώ απορώ), το κάνουν τι Κάνει ναιου νιαου στα κεραμίδια.
Υπήρξε από πολλούς εκείνη η άποψη τότε, ότι το Invictus ήταν αντιγραφή Manowar. Εγώ διαφωνώ, ωστόσο επιρροές σίγουρα υπήρχαν πάντα και μάλλον πιο έντονες σε εκείνο το δίσκο. Ο Ζαχαρόπουλος ειδικά στα αρχικά τεύχη του Invader είχε πολύ σημαντικό και θετικό ρόλο στο περιοδικό. Την Αλεξανδρίδη δεν τη θυμόμουν καθόλου.
Είναι γεγονός ότι τα φωνητικά του Defeis σε αυτό τον δίσκο έχουν αρκετό γρεζι και παραπέμπουν σε αντίστοιχες (90s) ερμηνείες του Adams, από εκεί και πέρα, με εξαίρεση το ομώνυμο του δίσκου, το οποίο έχει ένα άρωμα Black Wind, Fire And Steel, τίποτα δεν μου θυμίζει ιδιαίτερα Manowar. Κατά την γνώμη μου και οι δύο μπάντες είχαν ισχυρή ταυτότητα αλλά και κοινές επιρροές. Είναι το US metal το οποίο λόγω ηλικίας (ντεμπούτο αμφότεροι το 1982) δεν πρόλαβε να έχει επιρροές από Iron Maiden, αλλά από παλιότερες μπάντες όπως Sabbath, Zeppelin, Rainbow, Queen, συν την κλασική μουσική.
- Progress_Lost
Ερώτηση 8:
Tί δώρο είχε κάνει το Μetal Hammer στους αναγνώστες του που το έδωσε σε 2 τεύχη, και πως συνδέεται αυτό με το Metal Invader?
Tί δώρο είχε κάνει το Μetal Hammer στους αναγνώστες του που το έδωσε σε 2 τεύχη, και πως συνδέεται αυτό με το Metal Invader?
- Progress_Lost
Ας το πάρει το ποτάμι αφού κανείς δεν απάντησε. 1994 λοιπόν και βγαίνει ένα τεύχος όλο σε σελοφαν και μέσα μια κασέτα! Ήταν η πρώτη συλλογή στο Χάμερ πολύ πριν τα CD.. Δυστυχώς δεν το ευχαριστήθηκα γιατί είχε μόνο black metal - ήταν από τη unisound..
Γκρινιαξαν πολλοί γιατί η κασέτα ήταν σκέτη χωρις θήκη (!) αλλά στο επόμενο τεύχος έδωσαν δώρο ειδική μαύρη θήκη με το λογότυπο του χαμμερ! Το περίεργο είναι ότι το vol. 2 της ίδιας συλλογής βγήκε ένα χρόνο αργότερα αλλά στο πρώτο τεύχος του νεοσύστατου τότε, metal invader!
Γκρινιαξαν πολλοί γιατί η κασέτα ήταν σκέτη χωρις θήκη (!) αλλά στο επόμενο τεύχος έδωσαν δώρο ειδική μαύρη θήκη με το λογότυπο του χαμμερ! Το περίεργο είναι ότι το vol. 2 της ίδιας συλλογής βγήκε ένα χρόνο αργότερα αλλά στο πρώτο τεύχος του νεοσύστατου τότε, metal invader!
Για αυτο δεν το θυμάμαιProgress_Lost έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 12:17 .. Δυστυχώς δεν το ευχαριστήθηκα γιατί είχε μόνο black metal - ήταν από τη unisound..

Είχαμε μάθει μπαλίτσα τότε με κασετούλα! Εγώ από εκεί αγάπησα το Non Serviam.
Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν τις θυμάμαι που αναφέρατε. Την κασετούλα την έχω ακόμη.
Η καταχώρηση στη φωτογραφία είναι μεταγενέστερη.
Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν τις θυμάμαι που αναφέρατε. Την κασετούλα την έχω ακόμη.
- Progress_Lost
Ερώτηση 9:
Σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό επρόκειτο να κάνει εκπομπή το metal invader αλλά σύμφωνα με τον Στασινόπουλο το κανάλι αθέτησε αυτά που είχαν συζητηθεί, προτείνοντας εκπομπή μόνο 20 λεπτά;;
Σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό επρόκειτο να κάνει εκπομπή το metal invader αλλά σύμφωνα με τον Στασινόπουλο το κανάλι αθέτησε αυτά που είχαν συζητηθεί, προτείνοντας εκπομπή μόνο 20 λεπτά;;
- aorpanos72
Ναι ρε τώρα το θυμήθηκα....την πέταξα στα σκουπίδια κατευθείαν... Πρώτον ήταν κασέτα,... ειχα περασει ηδη στο Cd ...και δεύτερον black metal μόνο με βασανιστήρια στο Γκουαναταναμο ακούω.Celephais έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 19:43 Είχαμε μάθει μπαλίτσα τότε με κασετούλα! Εγώ από εκεί αγάπησα το Non Serviam.
78583994_947341118972107_6903985346489352192_o.jpg
902 στην τύχηProgress_Lost έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 20:57 Ερώτηση 9: