Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Ερώτηση 10: Τεύχος Χάμερ κάπου 2000 - 2001, αφιέρωμα στις αποχωρήσεις μελών συγκροτημάτων. Ο Χάκος (αν θυμάμαι καλά), αναφερόμενος σε εμβληματικό συγκρότημα, γράφει την εξής ατάκα : "Πιο πιθανό είναι να αναστηθεί ο Randy Rhoads, παρά να επιστρέψει ο τραγουδιστής στους...". 3-4 χρόνια μετά, ο τραγουδιστής επιστρέφει και κυκλοφορούν και δισκάρα!! Σε ποια μπάντα αναφέρομαι;
Υ.Γ. μέγας προφήτης ο Χάκος, να ελπίζω άραγε σε ανάσταση του Randy;;
Λοιπόν η ερώτηση που σκέφτηκα, θα τη διατυπώσω λίγο προσεκτικά.
Τη δεκαετία του 90 στο Hammer υπήρξε κάποιος συντάκτης ο οποίος εμφανιζόταν αραιά και συνήθως έκανε κάποιες κριτικές σημαντικών δίσκων (εγώ θυμάμαι να βάζει πολύ καλούς βαθμούς σε Stratovarius). Η ύπαρξη του συντακτη αυτού αμφισβητήθηκε, δηλαδή υποστηρίχθηκε ότι ήταν ψευδώνυμο κάποιου άλλου στην πραγματικότητα (εγώ το είχα ακούσει από τον Ανδρέα Στασινόπουλο τότε, αλλά και από άλλους μεταγενέστερα).
Πως υπέγραφε ο εν λόγω συνάκτης και ποιος υποστηρίχθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα (κρατάω μία επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτό ότι είχε συμβεί αυτό).
Μην μπερδευτεί κανείς με Sun Knight / Χάρη Πρασούλα. @Progress_Lost θα το ξέρεις, μην το απαντήσεις αμέσως
Τη δεκαετία του 90 στο Hammer υπήρξε κάποιος συντάκτης ο οποίος εμφανιζόταν αραιά και συνήθως έκανε κάποιες κριτικές σημαντικών δίσκων (εγώ θυμάμαι να βάζει πολύ καλούς βαθμούς σε Stratovarius). Η ύπαρξη του συντακτη αυτού αμφισβητήθηκε, δηλαδή υποστηρίχθηκε ότι ήταν ψευδώνυμο κάποιου άλλου στην πραγματικότητα (εγώ το είχα ακούσει από τον Ανδρέα Στασινόπουλο τότε, αλλά και από άλλους μεταγενέστερα).
Πως υπέγραφε ο εν λόγω συνάκτης και ποιος υποστηρίχθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα (κρατάω μία επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτό ότι είχε συμβεί αυτό).
Μην μπερδευτεί κανείς με Sun Knight / Χάρη Πρασούλα. @Progress_Lost θα το ξέρεις, μην το απαντήσεις αμέσως

- aorpanos72
Θα πλένεται το στόμα σας όταν αναφέρεται το όνομα του Χάρη του ΠρασουλαCelephais έγραψε: ↑Δευ 09 Οκτ 2023, 18:02 Λοιπόν η ερώτηση που σκέφτηκα, θα τη διατυπώσω λίγο προσεκτικά.
Μην μπερδευτεί κανείς με Sun Knight / Χάρη Πρασούλα. @Progress_Lost θα το ξέρεις, μην το απαντήσεις αμέσως![]()

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Rob Halford / Judas Priest? Μάλλον όχι......Aegon έγραψε: ↑Δευ 09 Οκτ 2023, 16:45 Ερώτηση 10: Τεύχος Χάμερ κάπου 2000 - 2001, αφιέρωμα στις αποχωρήσεις μελών συγκροτημάτων. Ο Χάκος (αν θυμάμαι καλά), αναφερόμενος σε εμβληματικό συγκρότημα, γράφει την εξής ατάκα : "Πιο πιθανό είναι να αναστηθεί ο Randy Rhoads, παρά να επιστρέψει ο τραγουδιστής στους...". 3-4 χρόνια μετά, ο τραγουδιστής επιστρέφει και κυκλοφορούν και δισκάρα!! Σε ποια μπάντα αναφέρομαι;
Candlemass και χοντρός.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
θα βάλω εγώ ερώτημα δεν ξέρω αν έχει γίνει: ποιος κιθαρίστας/τραγουδιστής/ιερό τοτέμ φέρθηκε σαν μαλάκας σε δημοσιογράφο του metal invader σε συνέντευξη όπου, κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, του έκλεισε το κασετόφωνο που έκανε την ηχογράφηση λέγοντας ότι η συνέντευξη τελείωσε.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
malmsteen?
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
όχι βέβαια ο Μάλμστιν είναι κούλ.
φάν φακτ τιπ ανοίκει στο χώρο του ακραίου μέταλ
φάν φακτ τιπ ανοίκει στο χώρο του ακραίου μέταλ
Νομιζω Chuck.Zippo190 έγραψε: ↑Δευ 09 Οκτ 2023, 21:34 θα βάλω εγώ ερώτημα δεν ξέρω αν έχει γίνει: ποιος κιθαρίστας/τραγουδιστής/ιερό τοτέμ φέρθηκε σαν μαλάκας σε δημοσιογράφο του metal invader σε συνέντευξη όπου, κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, του έκλεισε το κασετόφωνο που έκανε την ηχογράφηση λέγοντας ότι η συνέντευξη τελείωσε.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Progress_Lost
έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
Την αιτια δεν τη θυμαμαι εγω προσωπικα, μπορει ο Ζιππο, αλλα γενικα πρεπει να ηταν υπερβολικα δυστροπος ο μακαριτης. Νομιζω δλδ οτι και στο χαμμερ ειχα διαβάσει καποιο αντιστοιχο σχολιο για μαλακισμενη συμπεριφορα σε δημοσιογραφο.Progress_Lost έγραψε: ↑Δευ 09 Οκτ 2023, 22:00 έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Progress_Lost
ναι, αλλα νομιζω ειχε ηρεμήσει εκει στο τελος των 90s... αλλά ΟΚ δεν είναι κάτι που λες "αδύνατο να συνέβει.."
"Τhere will be... Zero Tolerance.." Α ρε Chuck...
"Τhere will be... Zero Tolerance.." Α ρε Chuck...
δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήτανε στο metal invader και κάπως ξέφυγε η συνέντευξη. Είχε γίνει στο ξενοδοχείο εν όψη της τότε συναυλίας της μπάντας.Progress_Lost έγραψε: ↑Δευ 09 Οκτ 2023, 22:00 έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
Υπάρχει και δεύτερη ερώτηση πάλι ανάλογο σκηνικό με μπάντα ιερό τοτέμ στην Ελλάδα που είχανε ειπωθεί διάφορα και μάλιστα ο κιθαρίστας (φρέντλυ τιπ είναι στη μπουζού τώρα) είχε απειλήσει με μηνύσεις.