Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Φορουμικά παιχνίδια μουσικού περιεχομένου.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Aegon

Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Δημοσίευση από Aegon »

Ερώτηση 10: Τεύχος Χάμερ κάπου 2000 - 2001, αφιέρωμα στις αποχωρήσεις μελών συγκροτημάτων. Ο Χάκος (αν θυμάμαι καλά), αναφερόμενος σε εμβληματικό συγκρότημα, γράφει την εξής ατάκα : "Πιο πιθανό είναι να αναστηθεί ο Randy Rhoads, παρά να επιστρέψει ο τραγουδιστής στους...". 3-4 χρόνια μετά, ο τραγουδιστής επιστρέφει και κυκλοφορούν και δισκάρα!! Σε ποια μπάντα αναφέρομαι;

Υ.Γ. μέγας προφήτης ο Χάκος, να ελπίζω άραγε σε ανάσταση του Randy;;
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Λοιπόν η ερώτηση που σκέφτηκα, θα τη διατυπώσω λίγο προσεκτικά.

Τη δεκαετία του 90 στο Hammer υπήρξε κάποιος συντάκτης ο οποίος εμφανιζόταν αραιά και συνήθως έκανε κάποιες κριτικές σημαντικών δίσκων (εγώ θυμάμαι να βάζει πολύ καλούς βαθμούς σε Stratovarius). Η ύπαρξη του συντακτη αυτού αμφισβητήθηκε, δηλαδή υποστηρίχθηκε ότι ήταν ψευδώνυμο κάποιου άλλου στην πραγματικότητα (εγώ το είχα ακούσει από τον Ανδρέα Στασινόπουλο τότε, αλλά και από άλλους μεταγενέστερα).

Πως υπέγραφε ο εν λόγω συνάκτης και ποιος υποστηρίχθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα (κρατάω μία επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτό ότι είχε συμβεί αυτό).

Μην μπερδευτεί κανείς με Sun Knight / Χάρη Πρασούλα. @Progress_Lost θα το ξέρεις, μην το απαντήσεις αμέσως :)
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Celephais έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 18:02 Λοιπόν η ερώτηση που σκέφτηκα, θα τη διατυπώσω λίγο προσεκτικά.

Τη δεκαετία του 90 στο Hammer υπήρξε κάποιος συντάκτης ο οποίος εμφανιζόταν αραιά και συνήθως έκανε κάποιες κριτικές σημαντικών δίσκων (εγώ θυμάμαι να βάζει πολύ καλούς βαθμούς σε Stratovarius). Η ύπαρξη του συντακτη αυτού αμφισβητήθηκε, δηλαδή υποστηρίχθηκε ότι ήταν ψευδώνυμο κάποιου άλλου στην πραγματικότητα (εγώ το είχα ακούσει από τον Ανδρέα Στασινόπουλο τότε, αλλά και από άλλους μεταγενέστερα).

Πως υπέγραφε ο εν λόγω συνάκτης και ποιος υποστηρίχθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα (κρατάω μία επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτό ότι είχε συμβεί αυτό).

Μην μπερδευτεί κανείς με Sun Knight / Χάρη Πρασούλα. @Progress_Lost θα το ξέρεις, μην το απαντήσεις αμέσως :)
Θα πλένεται το στόμα σας όταν αναφέρεται το όνομα του Χάρη του Πρασουλα :P
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Celephais

Aegon έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 16:45 Ερώτηση 10: Τεύχος Χάμερ κάπου 2000 - 2001, αφιέρωμα στις αποχωρήσεις μελών συγκροτημάτων. Ο Χάκος (αν θυμάμαι καλά), αναφερόμενος σε εμβληματικό συγκρότημα, γράφει την εξής ατάκα : "Πιο πιθανό είναι να αναστηθεί ο Randy Rhoads, παρά να επιστρέψει ο τραγουδιστής στους...". 3-4 χρόνια μετά, ο τραγουδιστής επιστρέφει και κυκλοφορούν και δισκάρα!! Σε ποια μπάντα αναφέρομαι;

Υ.Γ. μέγας προφήτης ο Χάκος, να ελπίζω άραγε σε ανάσταση του Randy;;
Rob Halford / Judas Priest? Μάλλον όχι......
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Candlemass και χοντρός.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

θα βάλω εγώ ερώτημα δεν ξέρω αν έχει γίνει: ποιος κιθαρίστας/τραγουδιστής/ιερό τοτέμ φέρθηκε σαν μαλάκας σε δημοσιογράφο του metal invader σε συνέντευξη όπου, κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, του έκλεισε το κασετόφωνο που έκανε την ηχογράφηση λέγοντας ότι η συνέντευξη τελείωσε.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

malmsteen?
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Zippo190

όχι βέβαια ο Μάλμστιν είναι κούλ.

φάν φακτ τιπ ανοίκει στο χώρο του ακραίου μέταλ
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Zippo190 έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 21:34 θα βάλω εγώ ερώτημα δεν ξέρω αν έχει γίνει: ποιος κιθαρίστας/τραγουδιστής/ιερό τοτέμ φέρθηκε σαν μαλάκας σε δημοσιογράφο του metal invader σε συνέντευξη όπου, κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, του έκλεισε το κασετόφωνο που έκανε την ηχογράφηση λέγοντας ότι η συνέντευξη τελείωσε.
Νομιζω Chuck.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Progress_Lost έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 22:00 έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
Την αιτια δεν τη θυμαμαι εγω προσωπικα, μπορει ο Ζιππο, αλλα γενικα πρεπει να ηταν υπερβολικα δυστροπος ο μακαριτης. Νομιζω δλδ οτι και στο χαμμερ ειχα διαβάσει καποιο αντιστοιχο σχολιο για μαλακισμενη συμπεριφορα σε δημοσιογραφο.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Celephais

Zippo190 έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 21:44 όχι βέβαια ο Μάλμστιν είναι κούλ.

φάν φακτ τιπ ανοίκει στο χώρο του ακραίου μέταλ
Quorthon? Θυμάμαι σχόλια ότι είχε συμπεριφερθεί άθλια....ίσως και για μια συλλογή tribute που είχε βγει
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Zippo190 έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 20:03 Candlemass και χοντρός.
Σωστοοοος
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

ναι, αλλα νομιζω ειχε ηρεμήσει εκει στο τελος των 90s... αλλά ΟΚ δεν είναι κάτι που λες "αδύνατο να συνέβει.."

"Τhere will be... Zero Tolerance.." Α ρε Chuck...
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Progress_Lost έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 22:00 έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήτανε στο metal invader και κάπως ξέφυγε η συνέντευξη. Είχε γίνει στο ξενοδοχείο εν όψη της τότε συναυλίας της μπάντας.

Υπάρχει και δεύτερη ερώτηση πάλι ανάλογο σκηνικό με μπάντα ιερό τοτέμ στην Ελλάδα που είχανε ειπωθεί διάφορα και μάλιστα ο κιθαρίστας (φρέντλυ τιπ είναι στη μπουζού τώρα) είχε απειλήσει με μηνύσεις. :iouiou: :iouiou:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα παιδία παίζει”