Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
- Progress_Lost
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Σπαω το κεφάλι μου να θυμηθω, αλλά δεν μου ρχεται κάτι συγκεκριμένο. Η ατάκα μου κανει για Πουσιο πάντως...
- Progress_Lost
Έχουμε μισή απάντηση από Νικόλα! Συγκρότημα κ δίσκος μείνανε!
Μπας και ηταν για Promised Land? Αλλα δεν μου ταιριάζει να έκανε ο Π. κριτικη εκεί.
- Progress_Lost
'Οχι, δεν ήταν για το Promised Land!
- Progress_Lost
Δυστυχώς δε δόθηκε απάντηση, όποτε ας το πούμε.. ήταν για το The X Factor των Maiden. Ήταν η πρώτη ομαδική κριτική από όλους τους συντάκτες που έγινε ποτέ στο περιοδικό κ ακολούθησε το Roots των Sepultura κ το Load. Γκρινιαξε αρκετός κόσμος τότε αλλά όχι τόσος όσο στους Manowar. Έτσι ο Γιαννης δεν μπόρεσε να ξαναβγεί χειρότερος συντάκτης!
- CountRaven
Όλα τα reviews για το X ήταν έπη!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Progress_Lost
Δυο δεκάρια (Τάσος και Χάκος) και από 'κει και πέρα... Το χάος...! Αλλά η κριτική αυτή των 5 λέξεων έμεινε στην ιστορία των reviews!
Τα θυμαμαι τα 2 δεκαρια. Έχω την εντύπωση ότι καποια χρονια μετα ο Χακος το αναιρεσε.
- Progress_Lost
Xμ... μπορεί... και ο Τάσος δεν άλλαξε τη γνώμη του ακριβώς, αλλά είπε κάποια χρόνια μετά πως δεν ήταν η κατάλληλη εποχή να βγει ένας τέτοιος δίσκος.. Κοίτα, εγώ που πήγα το 95 στο live της προωθησης του δίσκου στο Περιστέρι είδα έναν χαμό... Ήταν τόσο πετυχημένο το live που το συγκρότημα ξαναρθε στον ίδιο χώρο το 96 άλλες 2 φορές - μόνο την τελευταία φορά δεν είχε πολύ κόσμο..
Ειδικά το 95 τόση δίψα για το συγκρότημα δεν είχα ξαναδεί... όλοι τραγουδούσαν όλα τα τραγούδια και κανείς δεν έλεγε "δεν μπορεί ο Blaze να πει κάποια τραγούδια, δε θυμάται στίχους, κ.α". Σαν να ήταν άλλος κόσμος στη συναυλία και άλλος κόσμος αυτός που έγραφε στα περιοδικά...Μετά κάτι έγινε και όλοι άλλαξαν άποψη..
Πάντως, όσο καλός και να ήταν ο δίσκος ή όχι, η μοίρα του θα ήταν να μην τον ήθελε ο κόσμος.. Τέτοια προσωποποίηση και ταυτιση του κόσμου με τραγουδιστή και όχι με τον αρχηγό του συγκροτήματος δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί... και βέβαια όλο αυτό το καλάμι το λουζόμαστε τώρα...
Ειδικά το 95 τόση δίψα για το συγκρότημα δεν είχα ξαναδεί... όλοι τραγουδούσαν όλα τα τραγούδια και κανείς δεν έλεγε "δεν μπορεί ο Blaze να πει κάποια τραγούδια, δε θυμάται στίχους, κ.α". Σαν να ήταν άλλος κόσμος στη συναυλία και άλλος κόσμος αυτός που έγραφε στα περιοδικά...Μετά κάτι έγινε και όλοι άλλαξαν άποψη..
Πάντως, όσο καλός και να ήταν ο δίσκος ή όχι, η μοίρα του θα ήταν να μην τον ήθελε ο κόσμος.. Τέτοια προσωποποίηση και ταυτιση του κόσμου με τραγουδιστή και όχι με τον αρχηγό του συγκροτήματος δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί... και βέβαια όλο αυτό το καλάμι το λουζόμαστε τώρα...
Κι εγω τους ειδα 2 φορες στο Περιστέρι τότε....πολύ παθος ο Blaze και ενέργεια, πάρα πολύ καλα ειχε σταθεί.
Το X Factor ακομα 10αρι το θεωρώ.
Το X Factor ακομα 10αρι το θεωρώ.
- Progress_Lost
Και μόνο για αυτό που είπες θα σου στείλουμε με τον Κόμη το δώρο!

- Progress_Lost
Ωραία λοπόν..
Θρυλικό αφιέρωμα Αυγούστου όπου οι αναγνώστες θα ψήφιζαν τα 100 καλύτερα άλμπουμ στο heavy metal...
Eρώτηση 3:
Ποιο πολύ μεγάλο όνομα δεν μπήκε στην πρωτη δεκάδα προκαλώντας την αντίδραση των συντακτών ("έπρεπε όλοι να ντρεπόμαστε που οι..."). Τελικά σε ποια θέση της λίστας πρωτοεμφανίστηκε το συγκρότημα και με ποιο άλμπουμ?
Θρυλικό αφιέρωμα Αυγούστου όπου οι αναγνώστες θα ψήφιζαν τα 100 καλύτερα άλμπουμ στο heavy metal...
Eρώτηση 3:
Ποιο πολύ μεγάλο όνομα δεν μπήκε στην πρωτη δεκάδα προκαλώντας την αντίδραση των συντακτών ("έπρεπε όλοι να ντρεπόμαστε που οι..."). Τελικά σε ποια θέση της λίστας πρωτοεμφανίστηκε το συγκρότημα και με ποιο άλμπουμ?
- aorpanos72
Εγώ που τους είδα και με τον blaze ....έλεγα αυτό δεν είναι maiden στα καλά τους.
Και η απόδειξη ...όταν τραγούδια από τα άλμπουμ με Blaze τραγουδήθηκαν αργοτερα από τον Bruce. Καλο άλμπουμ το Χ Factor αλλά μέτριος τραγουδιστής.
Και η απόδειξη ...όταν τραγούδια από τα άλμπουμ με Blaze τραγουδήθηκαν αργοτερα από τον Bruce. Καλο άλμπουμ το Χ Factor αλλά μέτριος τραγουδιστής.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net