Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Φορουμικά παιχνίδια μουσικού περιεχομένου.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Δημοσίευση από Progress_Lost »

ωραία πράγματα!
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Zippo190 έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 22:33
Progress_Lost έγραψε: Δευ 09 Οκτ 2023, 22:00 έλα ρε... θυμάσαι σε ποιον δημοσιογράφο;; και την αιτία;;
δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήτανε στο metal invader και κάπως ξέφυγε η συνέντευξη. Είχε γίνει στο ξενοδοχείο εν όψη της τότε συναυλίας της μπάντας.

Υπάρχει και δεύτερη ερώτηση πάλι ανάλογο σκηνικό με μπάντα ιερό τοτέμ στην Ελλάδα που είχανε ειπωθεί διάφορα και μάλιστα ο κιθαρίστας (φρέντλυ τιπ είναι στη μπουζού τώρα) είχε απειλήσει με μηνύσεις. :iouiou: :iouiou:
Ενταξει αυτο ειναι ευκολο. Πρεπει να είδα καποια σκανς απο αυτο το σκηνικο προσφατα στα σοσιαλ. ΚΑι αν θυμαμαι καλα η ολη μανουρα ξεκινησε/ειχε να κανει με καποια αναφορα στους μεταλλικα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Έλα... μπήκε τελικά φυλακή "το πιο σταθερό χέρι του heavy metal"...! πως αλλάζουν οι εποχές...
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

θα πειτε και το ονομα γι αυτους που δεν θυμουνται ουτε τι εφαγαν το μεσημερι?
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Λοιπόν, ας απαντήσουμε στις ερωτήσεις ώστε αύριο να βάλουμε άλλες!

*Στην ερώτηση του @Celephais σχετικά με τον συντάκτη που χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, ήταν ο Lord (Bαγγέλης Μπαλτάς) που έγραφε σαν Τάκης Γιαννόπουλος.. Είχε γίνει πια γνωστή η σχέση του με το Ροκ Σιτυ και έτσι για να αποφεύγονται οι γνωστές γκρίνιες το άλλαξε... Δεν έγραφε όμως συχνά...

Στην ερώτηση του @Zippo190 μιλάμε για τον Jon Schaffer και τη γνωστή ιστορία με τον Χάκο που του είπε ότι θα του κάνει μήνυση επειδή έγραψε ότι στο live στην Αθήνα ο Jon κατηγόρησε τους Μetallica σαν πουλημένους που κουρευτηκαν και λένε ότι παιζουν ροκ, όχι μεταλ ενώ κιόλας τους αντέγραφε..

Ο Schaffer είπε ότι δεν ανεφερε ποτέ το όνομα, ο Χάκος είπε ότι αυτό ήταν προφανές και έγινε μια ιστορία τότε...(1000 δίκια είχε ο Χάκος τότε αλλά anyway... άργησε να πει κάποια πράγματα για τις αντιγραφες Μaiden-Metallica και μετά το πράγμα δύσκολα φτιάχνει..)

Τώρα για το σταθερό χέρι, είχε γράψει ο Σταματούκος "ρε τον που..η τον Schaffer, τι σταθερό χέρι έχει;; Πόσους καφέδες πίνει πριν μπει στο στούντιο!! " και σιγά - σιγά άρχισε να χτίζεται το όνομα των Iced Earth!
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Πάντα ξινομούρης και αντιπαθητικός ο Schaffer, με μια μόνιμη σκατίλα στη μάπα λες και ήθελε να πείσει ότι βιώνει όλη την ώρα τα dark lyrics που γράφει...Όσο για τον Chuck, τον αγαπάω τόσο που δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ενδεχόμενες τέτοιες συμπεριφορές :(
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Εντάξει να πω την αλήθεια σχετικά με το σκηνικό Schaffer / Χάκος, στο τότε μυαλό μου το δίκιο το είχε ο John. Ήμουν εξαγρωμένος με Load / Reload (όπως και πάρα πολύς κόσμος τότε) και θεώρησα ότι η υπεράσπιση του Χάκου στους Metallica ήταν χυδαία. Είχε μιλήσει έντονα και ο Χάκος πάντως, είχε πει ότι και ο Barlow αντιγράφει τον Hetfield και ίσως και άλλα (πολύ πιθανό να κάνω λάθος όμως και σήμερα να τα έβλεπα αλλιώς). Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο Schaffer είχε πει ότι τον ενημέρωσαν οι Έλληνες οπαδοί για τα γραπτά του Χάκ. Τέλος πάντων ωραία τα θυμόμαστε τώρα και γελάμε.

@Progress_Lost περιμένουμε ερώτηση!
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Nαι, και εγώ συμφωνώ με την ουσία σε αυτά που είπε ο Τζον, αλλά τα είπε σε συναυλία..δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοια πράγματα, δηλ αλληλοθαψιματα συγκροτημάτων.. αν ο καθένας έβγαινε κ έθαβε τον άλλο στην σκηνή φαντάζεσαι τι θα γινόταν..

Επόμενη ερώτηση λοιπόν μετά από απαίτηση του κόσμου!

Ερώτηση 11:

Τι είπε στα ελληνικά ο Araya σε έναν οπαδο στη συναυλία των Slayer στο Περιστέρι στην περιοδεία για το Diabolus in Musica?
Άβαταρ μέλους
Celephais

Εγώ δεν έχω ιδέα
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Ας δώσουμε μια ευκαιρία και στους υπόλοιπους!
Άβαταρ μέλους
Celephais

Όσο περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο το καλύτερο
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

Celephais έγραψε: Τρί 10 Οκτ 2023, 20:27 Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο Schaffer είχε πει ότι τον ενημέρωσαν οι Έλληνες οπαδοί για τα γραπτά του Χάκ.
Στην πραγματικότητα δεν τον "ενημέρωσαν" Έλληνες οπαδοί (μιλάμε για προ-social media εποχή) αλλά γνωστός συντάκτης "αντιπαλου" μέσου.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Λοιπόν ο Araya ως γνωστόν δε μίλαγε καθόλου ανάμεσα στα τραγούδια- με το ζόρι προλόγιζε κάποια κομμάτια. Και εκεί που δεν είχαμε ακούσει τη φωνή του ακούγεται να λέει "κάνε πίσω, κάνε πίσω!" Στα Ελληνικά και τέλεια μάλιστα. Κάποιος οπαδός πλησίαζε επικίνδυνα τη σκηνή! Και δεν ξαναμίλησε στο υπόλοιπο live...
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Ερώτηση 12 : Τέλη 90s το Rock City φέρνει 2 πολύ δημοφιλέις μουσικούς για να υπογράψουν αυτόγραφα. Είχε τέτοιο πανικό από κόσμο, όπου εν τέλει από το πολύ σπρωξίδι έσπασε η τζαμαρία του μαγαζιού και υπήρξαν τραυματισμοί (νομίζω όχι ιδιαίτερα σοβαροί ευτυχώς)! Ποιοι ήταν οι μουσικοί που φιλοξενήθηκαν;
Υ.Γ. 1 Ήμουν εκεί, κάνοντας κοπάνα από το σχολείο
Υ. Γ 2 Μόλις είχα βγει από το μαγαζί, έχοντας πάρει τις υπογραφές και έσπασε η τζαμαρία ενώ ήμουν πολύ κοντά
Υ. Γ. 3 Μετά το σπάσιμο, έγινε ένας ψιλοπανικός και παραλίγο να ποδοπατηθεί κόσμος. Έσωσα άτομο από σίγουρο ποδοπάτημα, καθώς έιχε πέσει κάτω. Αν είναι εδώ στο φόρουμ, να ξέρει ότι μου χρωστάει κέρασμα με μπύρα χαχα
Άβαταρ μέλους
white_knight
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από white_knight »

Demons and Wizards σωστα;
Θυμαμαι επισης αυτο και κλαιω 😂😂😂
Συνημμένα
94360.jpeg
94360.jpeg (219.08 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα παιδία παίζει”