Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Σωστός!! Εντάξει κλαίω με το κείμενο του Τζανετάτου. Παρόλο που αγόραζα κάτι τεύχη του True Metal, νομίζω δεν έχω το συγκεκριμένο, γι'αυτό και δεν θυμάμαι αυτό το μαργαριτάρι! Η αλήθεια πάντως είναι πως εκέινη την ημέρα ήταν τόσο ασφυκτική η κατάσταση που όταν κατάφερα να μπω επιτέλους μέσα στο μαγαζί, καταιδρωμένος και κουρασμένος, ήθελα απλά να πάρω το αυτόγραφο και να σηκωθώ να φύγω. Χαιρέτησα τον Kursch και τον Schaffer με ξινισμένη μούρη σαν αυτή που συνήθως είχε ο Schaffer χαχαwhite_knight έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 16:15 Demons and Wizards σωστα;
Θυμαμαι επισης αυτο και κλαιω![]()
ΟΛΕ!!!!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ερώτησή σου. Τους Slayer τους είδα μόνο μια φορά στο big 4 όταν είχε έρθει και μου είχε κάνει πολύ αρνητική εντύπωση το πόσο αποκωμένη φαινόταν η μπάντα από το κοινό. Ακριβώς αυτό που λες, με το ζόρι προλόγιζε κάποιο κομμάτι.Progress_Lost έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 14:22 Λοιπόν ο Araya ως γνωστόν δε μίλαγε καθόλου ανάμεσα στα τραγούδια- με το ζόρι προλόγιζε κάποια κομμάτια. Και εκεί που δεν είχαμε ακούσει τη φωνή του ακούγεται να λέει "κάνε πίσω, κάνε πίσω!" Στα Ελληνικά και τέλεια μάλιστα. Κάποιος οπαδός πλησίαζε επικίνδυνα τη σκηνή! Και δεν ξαναμίλησε στο υπόλοιπο live...
- Progress_Lost
Να σου πω μου άρεσε αυτό το στυλ... μιλούσαν με τη μουσική τους! Σε σχέση με άλλους που έχουν δει τη σκηνή λες και κάνουν διάλεξη!
- Bersekeros
Κλίνω ευλαβικά το γόνυ, στο παραπάνω ποστ και το κείμενο.white_knight έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 16:15 Demons and Wizards σωστα;
Θυμαμαι επισης αυτο και κλαιω
![]()

Λοιπόν να βάλω μια ερωτησούλα. Μάλλον βρισκόμαστε στο 1995 και σε συνέντευξή της στο Hammer μία μπάντα μεταξύ άλλων μιλάει ξεκάθαρα υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί. Ποια είναι η μπάντα.
- Progress_Lost
Στο black metal θυμάμαι.. Toυς Burzum και τους Grand Belial's Key...
Προφανώς μιλάμε για black.......Όμως αυτό δεν το σκέφτηκα.....ίσως είναι πάνω από μία μπάντες (μάλλον είναι), εγώ άλλη θυμάμαι και για άλλη έβαλα το ερώτημα. Τέλος πάντων ας πει και κανένας άλλος και αύριο θα πω ποιους θυμόμουν εγώ.
Υποπτευομαι Marduk, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω όμως μιας και το '95 δεν είχα καν ξεκινήσει να ακούω μέταλ
Επόμενη ερωτησούλα : 2000 κυκλοφορεί νεό δίσκο μια σημαντική ελληνική μπάντα. Ούτε συνέντευξη, ούτε δισκοκριτική το Χάμερ. Γιατί; Τότε δεν το ήξερα, μετά όμως έμαθα ότι ο ιθύνων νους τη μπάντας, είναι συντάκτης στο Invader, οπότε, η απάντηση προφανής...Μερικά χρόνια αργότερα, ο μουσικός/συντάκτης μετακομίζει στο Χάμερ. Αποτέλεσμα; Κάθε φορά που κυκλοφορούσε κάτι καινούριο ή επανακυκλοφορούσε κάτι με τα διάφορα projects του, το Χάμερ του έκανε συνεντεύξεις και διθυραμβικές κριτικές. Ποια η μπάντα που κυκλοφόρησε δίσκο το 2000 και ποιος ο συντάκτης/μουσικός;
Υ.Γ. η ερώτηση νομίζω είναι ευκολάκι, απλά το περιστατικό είχε χαραχθεί στη μνήμη μου ως μια ξεφτιλισμένη κατάσταση, από αυτές που με έκαναν τότε σιγά σιγά να απομακρυνθώ από το Χάμερ! ΄Γιάυτό ήθελα να την καταθέσω και γραπτώς
Υ.Γ. η ερώτηση νομίζω είναι ευκολάκι, απλά το περιστατικό είχε χαραχθεί στη μνήμη μου ως μια ξεφτιλισμένη κατάσταση, από αυτές που με έκαναν τότε σιγά σιγά να απομακρυνθώ από το Χάμερ! ΄Γιάυτό ήθελα να την καταθέσω και γραπτώς

- white_knight
- Επικοινωνία:
Υποθετω ειναι οι Necromantia οταν ειχαν βγαλει το malice.Ο Ζαχαροπουλος που ηταν το ενα boss στο invader πηγε μετα στο χαμμερ οταν εκλεισε το Invader.Aegon έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 14:22 Επόμενη ερωτησούλα : 2000 κυκλοφορεί νεό δίσκο μια σημαντική ελληνική μπάντα. Ούτε συνέντευξη, ούτε δισκοκριτική το Χάμερ. Γιατί; Τότε δεν το ήξερα, μετά όμως έμαθα ότι ο ιθύνων νους τη μπάντας, είναι συντάκτης στο Invader, οπότε, η απάντηση προφανής...Μερικά χρόνια αργότερα, ο μουσικός/συντάκτης μετακομίζει στο Χάμερ. Αποτέλεσμα; Κάθε φορά που κυκλοφορούσε κάτι καινούριο ή επανακυκλοφορούσε κάτι με τα διάφορα projects του, το Χάμερ του έκανε συνεντεύξεις και διθυραμβικές κριτικές. Ποια η μπάντα που κυκλοφόρησε δίσκο το 2000 και ποιος ο συντάκτης/μουσικός;
Υ.Γ. η ερώτηση νομίζω είναι ευκολάκι, απλά το περιστατικό είχε χαραχθεί στη μνήμη μου ως μια ξεφτιλισμένη κατάσταση, από αυτές που με έκαναν τότε σιγά σιγά να απομακρυνθώ από το Χάμερ! ΄Γιάυτό ήθελα να την καταθέσω και γραπτώς![]()
Άψογος!!white_knight έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 14:31Υποθετω ειναι οι Necromantia οταν ειχαν βγαλει το malice.Ο Ζαχαροπουλος που ηταν το ενα boss στο invader πηγε μετα στο χαμμερ οταν εκλεισε το Invader.Aegon έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 14:22 Επόμενη ερωτησούλα : 2000 κυκλοφορεί νεό δίσκο μια σημαντική ελληνική μπάντα. Ούτε συνέντευξη, ούτε δισκοκριτική το Χάμερ. Γιατί; Τότε δεν το ήξερα, μετά όμως έμαθα ότι ο ιθύνων νους τη μπάντας, είναι συντάκτης στο Invader, οπότε, η απάντηση προφανής...Μερικά χρόνια αργότερα, ο μουσικός/συντάκτης μετακομίζει στο Χάμερ. Αποτέλεσμα; Κάθε φορά που κυκλοφορούσε κάτι καινούριο ή επανακυκλοφορούσε κάτι με τα διάφορα projects του, το Χάμερ του έκανε συνεντεύξεις και διθυραμβικές κριτικές. Ποια η μπάντα που κυκλοφόρησε δίσκο το 2000 και ποιος ο συντάκτης/μουσικός;
Υ.Γ. η ερώτηση νομίζω είναι ευκολάκι, απλά το περιστατικό είχε χαραχθεί στη μνήμη μου ως μια ξεφτιλισμένη κατάσταση, από αυτές που με έκαναν τότε σιγά σιγά να απομακρυνθώ από το Χάμερ! ΄Γιάυτό ήθελα να την καταθέσω και γραπτώς![]()
- Progress_Lost
Δεν το θυμόμουν αυτό... Πάντως γενικά το Eλληνικό black metal μόνο παράπονο δεν πρέπει να'χει από το περιοδικό...
Προφανώς και το ελληνικό black metal προωθήθηκε δεόντως από το περιοδικό. Η ένσταση μου είναι πως σε εποχές που το κοινό διψούσε για ενημέρωση πάνω στη μέταλ μουσική και τα μέσα ήταν περιορισμένα, το Χάμερ επέλεγε να αποσιωπεί πράγματα που σχετίζονταν με το Invader. Κλασικό παράδειγμα το ότι δεν έκαναν live reports από συναυλίες στις οποίες το Invader ήταν χορηγός. Σε ποια εποχή; Την περίοδο 1997 - 1999, όπου ακόμα οι μέταλ συναυλίες ήταν σχετικά σπάνιο φαινόμενο στην χώρα μαςProgress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 17:57 Δεν το θυμόμουν αυτό... Πάντως γενικά το Eλληνικό black metal μόνο παράπονο δεν πρέπει να'χει από το περιοδικό...
- Progress_Lost
Για τους Venom λες;; Νομίζω κάτι είχε αναφέρει το Χάμερ τότε, όχι κανά πλούσιο αφιέρωμα, αλλά είχε αναφερθεί...