Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Και εγώ ερώτηση!! και εγώ ερώτηση!!!
Λοιπόν πείτε την μια και μοναδική φορά (τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ) που σε μια κρίση ξεφτίλας συντάκτης του χάμερ "ένιωσε" ότι έπρεπε να κάνει ένα disclaimer σε λεγόμενα μουσικού για να πει ότι δεν συμφωνεί πάντα με τα λεγόμενα και ότι αυτά που λέγονται στις συνεντεύξεις δεν αντιπροσωπεύουν πάντα το περιοδικό.
Υ.Γ. Μπορεί να ήτανε και early 00s.
Λοιπόν πείτε την μια και μοναδική φορά (τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ) που σε μια κρίση ξεφτίλας συντάκτης του χάμερ "ένιωσε" ότι έπρεπε να κάνει ένα disclaimer σε λεγόμενα μουσικού για να πει ότι δεν συμφωνεί πάντα με τα λεγόμενα και ότι αυτά που λέγονται στις συνεντεύξεις δεν αντιπροσωπεύουν πάντα το περιοδικό.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Live που είχαν γίνει με χορηγό το Invader και δεν είχε κάνει το Χάμερ live reports, θυμάμαι τρία χαρακτηριστικά. Ancient, Immortal και Impaled Nazarene με Children Of Bodom. Όσο για το φεστιβάλ με Venom, Virgin Steele κλπ, δεν το ξέρω διότι ξεκίνησα να ακούω μέταλ το '98, μετά από το φεστιβάλ δηλαδή. Πάντως, στο αφιέρωμα που είχε κάνει το Χάμερ στην δεκαετία του 90 με το που είχε τελειώσει αυτή, είχε κι άρθρο για τα σημαντικότερα live που έγιναν στην Ελλάδα κατά την συγκεκριμένη δεκαετία και φυσικά το φεστιβάλ του Invader απουσίαζε.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 18:34 Για τους Venom λες;; Νομίζω κάτι είχε αναφέρει το Χάμερ τότε, όχι κανά πλούσιο αφιέρωμα, αλλά είχε αναφερθεί...
- Progress_Lost
Ναι και στο Χάμερ η αναφορά ήταν λακωνική - για το επίπεδο συναυλίας. Και ο Στασινόπουλος είχε απογοητευτεί με την προσέλευση του κόσμου... Λογικό είναι βέβαια ο ένας να μην πολύαναφέρεται στον άλλο αφού ήταν ανταγωνιστικα μέσα..
- TitusGroan
Λιγο ασχετο. Ενα zine Knights of Sunrise το θυμαστε; ποσα τευχη ειχαν βγει;
νομίζω δύο τεύχη. Είχα ένα.TitusGroan έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:34 Λιγο ασχετο. Ενα zine Knights of Sunrise το θυμαστε; ποσα τευχη ειχαν βγει;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- TitusGroan
Κ γω μονο ενα εχω βρει, το πρωτο
- aorpanos72
Ο αστικος μυθος λεει οτι μπηκαν τοσο μεσα που αυτο ηταν το κύκνειο ασμα του περιοδικου....δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:16 Ναι και στο Χάμερ η αναφορά ήταν λακωνική - για το επίπεδο συναυλίας. Και ο Στασινόπουλος είχε απογοητευτεί με την προσέλευση του κόσμου... Λογικό είναι βέβαια ο ένας να μην πολύαναφέρεται στον άλλο αφού ήταν ανταγωνιστικα μέσα..
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Χαμός στο topic! Λοιπόν η απάντηση στη δική μου ερώτηση είναι οι Έλληνες Black Metallers Legion of Doom (από ότι φαίνεται είχαν υπάρξει και άλλοι με θετικές αναφορές σε Χίτλερ / Ναζί).
@Aegon Αν δεν είχε γίνει κριτική σε δίσκο των necromantia στο Hammer, είναι αδιανόητο πραγματικά.
Επίσης το Metal Invader Open Air Festival πρέπει να ήταν καταστροφικό για τους διοργανωτές, από ότι θυμάμαι τότε
@Aegon Αν δεν είχε γίνει κριτική σε δίσκο των necromantia στο Hammer, είναι αδιανόητο πραγματικά.
Επίσης το Metal Invader Open Air Festival πρέπει να ήταν καταστροφικό για τους διοργανωτές, από ότι θυμάμαι τότε
- Progress_Lost
Δε το ξέρω, αλλά το περιοδικό έκλεισε 5 χρόνια μετά το live... Αλλά ναι, δεν είχε πάει καλά η διοργάνωση...aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:39Ο αστικος μυθος λεει οτι μπηκαν τοσο μεσα που αυτο ηταν το κύκνειο ασμα του περιοδικου....δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:16 Ναι και στο Χάμερ η αναφορά ήταν λακωνική - για το επίπεδο συναυλίας. Και ο Στασινόπουλος είχε απογοητευτεί με την προσέλευση του κόσμου... Λογικό είναι βέβαια ο ένας να μην πολύαναφέρεται στον άλλο αφού ήταν ανταγωνιστικα μέσα..
θυμίζω και αυτό για γερούς λύτες.Zippo190 έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 19:40 Και εγώ ερώτηση!! και εγώ ερώτηση!!!
- Progress_Lost
Προσπαθώ Ζίππο να θυμηθώ...
- Progress_Lost
Για πες @Zippo190...
Λοιπόν πρόκειται για τους Electric Wizard (που χάθηκαν) και τις αναφορές στους στον μπάφο. Και γενικά το ξεφτιλίκι έγκειται στο γεγονός ότι στις συνεντεύξεις ο καθένας έλεγε τη παπαριά του, από υπέρ προσβλητικά-ρατσιστικά πράγματα έως αμπελοφιλοσοφίες αλλά στους Electric Wizard όταν λέγανε πόσο μπαφιάζουν ο συντάκτης ήθελε να κρατήσει αποστάσεις.
- Progress_Lost
Δεν θα το έβρισκα ποτέ!
@Zippo190 απίστευτο πραγματικά! Βέβαια υπάρχουν διαφορές τότε με σήμερα που κάθε πλατεία βρωμοκοπάει μπαφίδια όλη μέρα....