Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Φορουμικά παιχνίδια μουσικού περιεχομένου.
Άβαταρ μέλους
Grin

Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Δημοσίευση από Grin »

Ρε παιδιά εσείς που τα θυμάστε όλα... Ποιος συντάκτης του Χάμερ είχε βάλει 9/10, με διθυραμβικο κείμενο, στο The Fourth Legacy των Kamelot κι έτρεξα σαν ηλίθιος να το αγοράσω και μετά έκλαιγα τις 3.800δρχ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Grin την Σάβ 14 Οκτ 2023, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Grin έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 13:11 Ρε παιδιά εσείς που τα θυμάστε όλα... Ποιος συντάκτης του Χάμερ είχε βάλει 9/10, με διθυραμβικο κείμενο, στο The Fourth Legacy τω Kamelot κι έτρεξα σαν ηλίθιος να το αγοράσω και μετά έκλαιγα τις 3.800δρχ;
Είχα φάει φόλα κατά καιρούς από το Hammer.... Σε σημείο που δεν τους πίστευα και ας έλεγαν ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

μια χαρά είναι του fourth legacy άλλο στύλ αλλά αξιόλογος δίσκος, έκαναν ένα δύο μετά επίσης καλούς και μετά τα γάμησαν όλα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Grin έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 13:11 Ρε παιδιά εσείς που τα θυμάστε όλα... Ποιος συντάκτης του Χάμερ είχε βάλει 9/10, με διθυραμβικο κείμενο, στο The Fourth Legacy των Kamelot κι έτρεξα σαν ηλίθιος να το αγοράσω και μετά έκλαιγα τις 3.800δρχ;
Δε θυμάμαι να σου πω με σιγουριά. Θα μπορούσε να είναι ο Χάκος γιατί είχε ασχοληθεί μαζί τους αρκετά ήδη από τον πρώτο δίσκο, έβαζε στην εκπομπή του κλπ. Για μένα πολύ καλό το Fourth Legacy πάντως.

Παρόμοιο σκηνικό...την είχαμε πατήσει τρελά άσχημα με φίλο βλέποντας 9/10 στο Obituary - World Demise, μην έχοντας ιδέα περί death metal και το κλείσαμε στο πρώτο τραγούδι....
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Σχετικά με τους Κamelot, μόνο ότι στο 2ο άλμπουμ τους την κριτική την έκανε ο Φλωράκης θυμάμαι... μάλιστα είχε γράψει ότι του "θύμιζαν τους δικούς μας Sound of Silence" οδηγώντας σε μια ακόμα διαμάχη με τον υπεύθυνο ύλης λίγα χρόνια μετά (ακόμη γελάμε με τον ... που έγραψε ότι...) δείχνοντας τις κακες σχέσεις που είχαν οι δυο τους.. μάλιστα είχε πει ότι στην κριτική γράφτηκε "επιρροές από Sound of Silence" που δεν ήταν αλήθεια...

Επόμενη ερώτηση:

Ποιος γνωστός μουσικός είχε πει σε συνέντευξη ότι "νιώθω ότι όποιος αγοράζει δίσκους μου με ερωτεύεται", οδηγώντας στην (αναπόφευκτη) σημείωση συντάκτη: "ίσα ρε άτομο!"
Άβαταρ μέλους
Celephais

Να προσθέσουμε και κάτι ακόμη για τους Kamelot, όταν είχε βγει το πρώτο υπήρχε η φήμη ότι ο τραγουδιστής ήταν ο Midnight, απλά με το κανονικό του όνομα. Ποτέ δεν βρήκα τόση ομοιότητα στις φωνές τους. Δεν έχω ιδέα για την τελευταία ερώτηση του @Progress_Lost
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Ναι σωστά... Και γενικά είχαν προωθηθεί κάπως σαν "τη συνέχεια τους"... Ας περιμένουμε μέχρι αύριο να δούμε αν θα το θυμηθεί κάποιος!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Celephais έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 22:50 Να προσθέσουμε και κάτι ακόμη για τους Kamelot, όταν είχε βγει το πρώτο υπήρχε η φήμη ότι ο τραγουδιστής ήταν ο Midnight, απλά με το κανονικό του όνομα. Ποτέ δεν βρήκα τόση ομοιότητα στις φωνές τους. Δεν έχω ιδέα για την τελευταία ερώτηση του @Progress_Lost
Και εγώ δεν βρήκα. Να ρωτήσω έχουν και άλλα μετά τα δυο πρώτα :P
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Xα χα..! Εντάξει το Karma είναι καλό!
Άβαταρ μέλους
Celephais

@aorpanos72 έχουν 12-13 στούντιο αν δεν κάνω λάθος. Φαντάσου ότι οι τύποι έχουν αποκυρήξει τα 3 πρώτα.....έχουν όμως 4-5 καλές δουλειές ακόμη. Πάντως εμένα αγαπημένο μου είναι το 2ο με είχε συντροφεύσει τότε άπειρες ώρες σε διάβασμα για πανελλήνιες.....
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Celephais έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 23:13 @aorpanos72 έχουν 12-13 στούντιο αν δεν κάνω λάθος. Φαντάσου ότι οι τύποι έχουν αποκυρήξει τα 3 πρώτα.....έχουν όμως 4-5 καλές δουλειές ακόμη. Πάντως εμένα αγαπημένο μου είναι το 2ο με είχε συντροφεύσει τότε άπειρες ώρες σε διάβασμα για πανελλήνιες.....
Σατιρική ηταν η ερώτησή...δεν με ενδιαφέρουν μετά τα δυο πρώτα. :D
Άβαταρ μέλους
white_knight
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από white_knight »

aorpanos72 έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 23:17
Celephais έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 23:13 @aorpanos72 έχουν 12-13 στούντιο αν δεν κάνω λάθος. Φαντάσου ότι οι τύποι έχουν αποκυρήξει τα 3 πρώτα.....έχουν όμως 4-5 καλές δουλειές ακόμη. Πάντως εμένα αγαπημένο μου είναι το 2ο με είχε συντροφεύσει τότε άπειρες ώρες σε διάβασμα για πανελλήνιες.....
Σατιρική ηταν η ερώτησή...δεν με ενδιαφέρουν μετά τα δυο πρώτα. :D
Βαλε και το τριτο λιγακι ειναι πολυ καλο αν και δεν αγγιζει βεβαια το μεγαλειο των 2 πρωτων.Μετα…οσο προχωραμε σε καθε αλμπουμ ολο και πιο βαρεμαρα
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Progress_Lost έγραψε: Σάβ 14 Οκτ 2023, 21:29 Ποιος γνωστός μουσικός είχε πει σε συνέντευξη ότι "νιώθω ότι όποιος αγοράζει δίσκους μου με ερωτεύεται", οδηγώντας στην (αναπόφευκτη) σημείωση συντάκτη: "ίσα ρε άτομο!"
να πω τον μακαρίτη από τους Type o Negative;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Kαλη προσπάθεια από τον Ζίππο, αλλά αυτό το είπε ο Dave Mustaine. Ήταν στη συνέντευξη για το Youthanasia, και η Κατερίνα Τσέλιου ήταν η συντάκτης που είπε το "ίσα ρε ατομο"!
Άβαταρ μέλους
Celephais

Πρώτη μου επαφή με Megadeth, πάρα πολύ καλός δίσκος και πόσο είχε εντυπωσιάσει το εξώφυλλο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα παιδία παίζει”