Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Φορουμικά παιχνίδια μουσικού περιεχομένου.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Αντίθετα επειδή εγω άκουγα και πιο "εμπορικα¨ πράγματα τον λάτρεψα τον δισκο ...όπως και το one small Voice όπως βέβαια και το Parallels...
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Δε βγάζετε άκρη παιδιά.. στα καλύτερα του 93 είχε ψηφίσει το Beyond my imagination των Xerxes, που είναι αφηρημένη τέχνη μπροστά στους ryche κ τους heir.. 100 φορές πιο progressive κ δύσκολο..
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Progress_Lost έγραψε: Κυρ 22 Οκτ 2023, 21:36 Δε βγάζετε άκρη παιδιά.. στα καλύτερα του 93 είχε ψηφίσει το Beyond my imagination των Xerxes, που είναι αφηρημένη τέχνη μπροστά στους ryche κ τους heir.. 100 φορές πιο progressive κ δύσκολο..
Δεν έχω τολμήσει να το ακούσω..... :D
Άβαταρ μέλους
GeorgeKallinis

Δημοσίευση από GeorgeKallinis »

Τι διαμάντι είναι αυτό το θρεντ!

Σήμερα και εγώ πήγα στο πατρικό και βρήκα τα παλιά Kerrang που είχα ξετρύπωσει από τις σπουδές μου στην Αγγλία.

Η συνεισφορά μου είναι η τότε κριτική για το Death or Glory των Heavy Load, μιας που δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω το καινούργιο τους και μου έχει γίνει εμμονή

Βουαλά (δεν έχω ιδέα πως να προσθέσω φωτογραφια)
Συνημμένα
20231022_162434.jpg
20231022_162434.jpg (221.66 KiB) Προβλήθηκε 621 φορές
20231022_162428.jpg
20231022_162428.jpg (218.74 KiB) Προβλήθηκε 621 φορές
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Χα χα.. ναι @Celephais .. για σκληρούς παίχτες! Κοίτα, νομίζω ότι σε εκείνη τη γενιά, δόθηκε η ευκαιρία να γράψει ελεύθερα την άποψη της κ προσπαθησαν κάποιοι ίσως να καθοδηγήσουν τα πράγματα... Τα συμπλέγματα που πολύ σωστά αναφέρει ο Starman για πολύ κόσμο ήταν προσόν, κάτι σαν πίστη στις ιδέες... βέβαια όταν είσαι νέος ένα κόλλημα μπορεί να φαίνεται ρομαντικό.. μετά από κάποια χρόνια όμως φάνηκε η όλη παθογένεια...

Όμως, για να λέμε όλη την αλήθεια, οι δικοί μας επηρεάστηκαν από τους αντίστοιχους ξένους συντάκτες. Αν θυμάστε οι Celtic Frost είχαν πει τι θαψιμο είχαν φάει από το Sounds.. "ήθελαν να φανούν αστείοι κ μας εθαβαν" είχε πει ο Τομ.. ήταν γενικό το κακό δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Εδώ έχουμε ένα κουίζ, χωρίς όμως να θυμάμαι τις απαντήσεις! :D Οπότε είναι σημαντικό να βρεθούν.

Ποιοι συντάκτες είχαν πει:
α) Για τον Tardy (Obituary) ότι τα φωνητικά του ακούγονται σαν ρέψιμο λιονταριού που έχει φάει Χριστιανούς στο Κολοσσαίο (ή κάπως έτσι) ; :D
β) Ότι οι μουσικές ικανότητες κάποιου (ποιου ; ) ήταν μικρότερες από κλειτορίδα σκνιπας!! :D
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

To α) το θυμάμαι αρκετά καλά.. Νομίζω ήταν για το Cause of Death στο αφιέρωμα για τα 15 διαμάντια του death metal (με μια επιφύλαξη γιατι ίσως ηταν στα 100 καλύτερα άλμπουμ που ειχαν στο αυγουστιατικο τευχος του 95 - την ίδια χρονιά ήταν τα 15 διαμάντια, στο τεύχος με το Land of the Free των Gamma Ray).

To αφιέρωμα είχε γραφτεί από τους Ευκαρπίδη-Σταματούκο. Δεν έλεγε ποιος έγραφε για ποιον δίσκο αλλά από το στυλ της ατάκας φαίνεται να ήταν ο Τάσος. (Στο ίδιο αφιερωμα για τους Death ειχε γραψει "Το να διαλέξεις αγαπημένο δίσκο των Death είναι σαν να επιλέγεις ποιο δάκτυλο θες να σου κόψουν! ")

Το β) αμυδρά... Για Πούσιο μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Priamos έγραψε: Κυρ 22 Οκτ 2023, 23:19 Εδώ έχουμε ένα κουίζ, χωρίς όμως να θυμάμαι τις απαντήσεις! :D Οπότε είναι σημαντικό να βρεθούν.

Ποιοι συντάκτες είχαν πει:
α) Για τον Tardy (Obituary) ότι τα φωνητικά του ακούγονται σαν ρέψιμο λιονταριού που έχει φάει Χριστιανούς στο Κολοσσαίο (ή κάπως έτσι) ; :D
β) Ότι οι μουσικές ικανότητες κάποιου (ποιου ; ) ήταν μικρότερες από κλειτορίδα σκνιπας!! :D
Περιμένουμε απαντήσεις :D
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Οι ερωτήσεις του Πρίαμου ήταν δύσκολες κ μακάρι να βρεθεί κάποιος να επιβεβαιώσει τις απαντήσεις. Πάμε σε κάτι μάλλον ευκολότερο:

Ως γνωστόν το Jugulator άρεσε στον Ευκαρπιδη αλλά όχι κ παρά πολύ στον Χακο. Και οι 2 Priest-οβιοι, ο πρώτος και με πιο σύγχρονα ακούσματα κ οπαδός των Pantera, ο δεύτερος πιο κλασικός. Ποιος από τους 2 άλλαξε μετά γνώμη για το άλμπουμ;
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Μηδέν συμμετοχή (!) αυτή τη φορά όποτε να το πούμε..

Ο Χαρούλης άλλαξε γνώμη, όχι ακριβώς ως προς το άλμπουμ, αλλά ως το ύφος λέγοντας "έχεις δίκιο τελικά ρε ψηλέ.. άλλος ήχος αυτός, ωραίος, αλλά δεν είναι Judas Priest"..
Άβαταρ μέλους
Vic
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vic »

Για τον Sid Vicious είχε γραφτεί νομίζω το μέγεθος της ικανότητας στο μπάσο. Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος το έγραψε που μπορεί να ήταν και μεταφορά από ξένο συντάκτη. Θα μπορούσε να είναι ο Πούσιος. Θα μπορούσε να είναι και ο Καραολίδης.

Θυμάται κανείς την απάντηση του Λέμμυ στην ερώτηση αν φοράει προφυλακτικά;
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Vic έγραψε: Παρ 27 Οκτ 2023, 00:43 Για τον Sid Vicious είχε γραφτεί νομίζω το μέγεθος της ικανότητας στο μπάσο. Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος το έγραψε που μπορεί να ήταν και μεταφορά από ξένο συντάκτη. Θα μπορούσε να είναι ο Πούσιος. Θα μπορούσε να είναι και ο Καραολίδης.

Θυμάται κανείς την απάντηση του Λέμμυ στην ερώτηση αν φοράει προφυλακτικά;
Progress_Lost έγραψε: Παρ 22 Σεπ 2023, 21:27 "To να κάνεις έρωτα με προφυλακτικό είναι σαν να τρως τσίχλα με το περιτύλιγμα της'.

Ερώτηση 5:

Ποιος γνωστός μουσικός είπε αυτήν την ατάκα;;;
Έμεινε στην ιστορία αυτή η ατάκα του τεράστιου Λέμμυ,
που απαντήθηκε πριν κάνα μήνα στο τόπικ, αλλά η επανάληψις
είναι η μήτηρ της μαθήσεως. B)
Άβαταρ μέλους
Vic
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vic »

Όχι, άλλη ατάκα περιμένω! Αυτή που παραθέτεις είχε δοθεί χωρίς ερώτηση. Αυτή που λέω εγώ ήταν απάντηση σε ερώτηση.
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Vic έγραψε: Παρ 27 Οκτ 2023, 00:43 Για τον Sid Vicious είχε γραφτεί νομίζω το μέγεθος της ικανότητας στο μπάσο. Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος το έγραψε που μπορεί να ήταν και μεταφορά από ξένο συντάκτη. Θα μπορούσε να είναι ο Πούσιος. Θα μπορούσε να είναι και ο Καραολίδης.

Ναι ρε! Για τον Sid Vicious ήταν!! Κρίμα αν ήταν κλεμμένη...😢 Αλλά συνηθιζόταν γενικότερα η ξένη μουσική ορολογία και επιθετικοί προσδιορισμοί να μας έρχονται απευθείας μεταφρασμένοι από τα περιοδικά του εξωτερικού.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Επόμενη ερώτηση:

Στην ομαδική κριτική του Metal Invader, μόνο ένας δεν έβαλε 6 στα 6 στο Scenes των Theater (το Invader είχε για άριστα τις 6 νεκροκεφαλές και όχι το 10!)

Ποιος ήταν ο συντάκτης αυτός, τι βαθμό έβαλε, και με ποια δικαιολογία;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα παιδία παίζει”