Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
- aorpanos72
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Αποκλειεται ο φραγκος....δεν μου φαινεται ο Στασινο/....αν μου θυμισεις τους υπόλοιπους μπορει και να το βρω
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Progress_Lost
Xα χα!.. για να δούμε αν θα απαντήσει και κανείς άλλος!
- Bersekeros
Είσαι σίγουρος ότι ήταν πάντα έτσι;Progress_Lost έγραψε: ↑Σάβ 28 Οκτ 2023, 22:29
το Invader είχε για άριστα τις 6 νεκροκεφαλές και όχι το 10!
- Progress_Lost
Δεν ασχολήθηκαν και πολλοί με την ερώτηση, οπότε ας το πάρει το ποτάμι!
Ο Στασινόπουλος ήταν που έβαλε 5/6 και έγραψε μάλιστα ότι το έκανε γιατί δεν ήθελε ο δίσκος να έχει το απόλυτο άριστα. Άρα Πάνο κοντά ήσουν αλλά δεν σου είπα τα άλλα ονόματα που ζήτησες για να μην σε περιπλανήσω!
Αυτά και με το περιβόητο Μετρόπολις το 2!
Ο Στασινόπουλος ήταν που έβαλε 5/6 και έγραψε μάλιστα ότι το έκανε γιατί δεν ήθελε ο δίσκος να έχει το απόλυτο άριστα. Άρα Πάνο κοντά ήσουν αλλά δεν σου είπα τα άλλα ονόματα που ζήτησες για να μην σε περιπλανήσω!
Αυτά και με το περιβόητο Μετρόπολις το 2!
Να προσθέσω ότι εκτός από τις 6 νεκροκεφαλές υπήρχε και το φέρετρο / κάσα.Progress_Lost έγραψε: ↑Σάβ 28 Οκτ 2023, 22:29 Επόμενη ερώτηση:
Στην ομαδική κριτική του Metal Invader, μόνο ένας δεν έβαλε 6 στα 6 στο Scenes των Theater (το Invader είχε για άριστα τις 6 νεκροκεφαλές και όχι το 10!)
Ποιος ήταν ο συντάκτης αυτός, τι βαθμό έβαλε, και με ποια δικαιολογία;
Και με την ευκαιρία βάζω μια ερώτηση -είναι λίγο βλακεία, αλλά χαβαλέ κάνουμε κυρίως στο τόπικ αυτό- ποιος θυμάται λοιπόν δίσκο μεγάλης μπάντας (πολύ μεγάλης τη δεκαετία του '90) που πήρε κάσα και ποιος ήταν αυτός που έκανε την κριτική.
Σκληρή ερώτηση για παίκτες όπως ο αγαπητός @Progress_Lost .... για να δούμε όμως
- Progress_Lost
χμ... δεν έχω και πολλά τεύχη metal invader, αλλά θα προσπαθήσω.. Το Risk ας πούμε δεν είχε πάρει μηδέν/κάσα αν θυμάμαι καλά.
Το Accident of Birth του είχαν βάλει μέτριο βαθμό αλλά πάλι όχι μηδεν..
Θα έλεγα ή το Host ή το Reload με μεγαλύτερες πιθανότητες στο δεύτερο...
- Bersekeros
To Metal Invader δεν θυμάμαι πότε άρχισε να βαθμολογεί στην κλίμακα των 6 νεκροκεφαλών, αλλά στο πρώτο τεύχος (νομίζω Φεβρουάριος 1996), είχε υιοθετήσει την κλίμακα με το 10.
Η φωτογραφία είναι από το Τεύχος Νο1.

Η φωτογραφία είναι από το Τεύχος Νο1.

@Bersekeros φοβερό ντοκουμέντο ανέβασες! Νομίζω ότι αυτό προέρχεται από κάποιο δοκιμαστικό τεύχος Invader (μήπως είχε αρίθμηση 0?). Πάντως το πρώτο επίσημο που βγήκε περίπτερο πρέπει να ήταν 11.1996 με εξώφυλλο τον Lemmy. Από εκεί υπάρχει και το σύστημα με νεκροκεφαλές
@Progress_Lost λοιπόν κατά κάποιο τρόπο το βρήκες (ή μάλον καλύτερα βρήκες αυτό που εγώ είχα στο μυαλό μου). Ήταν το Paradise Lost - Host με κάσα από τον πάρα πολύ σκληρό τότε Γρηγόρη "Nyarlathotep" Καραγιάννη.
Βέβαια αν ισχύει και η κάσα για το Risk, είναι και αυτό σωστή απάντηση. Αν έβαζαν στο Reload, φοβάμαι ότι δε θα βλέπαμε επόμενο τεύχος....
Βέβαια αν ισχύει και η κάσα για το Risk, είναι και αυτό σωστή απάντηση. Αν έβαζαν στο Reload, φοβάμαι ότι δε θα βλέπαμε επόμενο τεύχος....
- Progress_Lost
Πολύ γερή ερώτηση παντως! Επίσης κάποια στιγμή τις δισκοκριτικες τις είχαν σε ξεχωριστό μικρότερο έντυπο! Ενώ να πούμε πως ο Καραγιάννης κ ο Ζαχαρόπουλος όταν έκλεισε το invader τους είδαμε στο επόμενο ξανά τεύχος του metal hammer!
"Βεβαίως, τα φοράω στο κεφάλι και ληστεύω τράπεζες"
- Progress_Lost
Ναι ρε συ...πω πω...επίσης θρυλική απάντηση..
Μιας και τα Φιλαράκια είναι στο προσκήνιο....σε ποιο συγκρότημα αναφερεται η Φοιβη όταν μαθαινε κιθαρα οτι εξασκειται σε διασκευές του ?
- Progress_Lost
Iron Maiden!
Επίσης μέταλ αναφορά έχουμε στο επεισόδιο που η Μόνικα στο μαγαζί με τα νυφικά γνωρίζει μια άλλη που φίλος της θέλει στο γάμο τους να παίξουν οι Carcass! Κάποιος από τους συγγραφείς θα άκουγε μέταλ!
Ορίστε οι βαθμολογίες που λέγαμε....