Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
- Bersekeros
Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?
Πρέπει να συμμαζέψω το αρχείο. Έχει ενδιαφέρον.Celephais έγραψε: ↑Δευ 30 Οκτ 2023, 14:12 @Bersekeros φοβερό ντοκουμέντο ανέβασες! Νομίζω ότι αυτό προέρχεται από κάποιο δοκιμαστικό τεύχος Invader (μήπως είχε αρίθμηση 0?). Πάντως το πρώτο επίσημο που βγήκε περίπτερο πρέπει να ήταν 11.1996 με εξώφυλλο τον Lemmy. Από εκεί υπάρχει και το σύστημα με νεκροκεφαλές
Αλλά δεν το έχω εδώ, σε άμεση πρόσβαση. Δεν έχω το χώρο.
Σίγουρα θυμάμαι ότι έχω κρατημένο και κάτι σαν επίσημο χαρτοντοσιέ του περιοδικού, με τις κριτικές των δίσκων, που ήταν ξεχωριστό ένθετο στο περιοδικό.
Θα τα τσεκάρω στην πρώτη ευκαιρία, κάποια από αυτά που γράφεις.

- Advancing Yokeda
αυτό το 1ο τεύχος είναι τραγική παράλειψη από το αρχείο μου.
Artwork απ τον Πάνο Σούνα!!!

Artwork απ τον Πάνο Σούνα!!!

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Ο @Celephais σωστά θυμάται ότι προηγήθηκε και το τεύχος 00 του Invader.Celephais έγραψε: ↑Δευ 30 Οκτ 2023, 14:12 @Bersekeros φοβερό ντοκουμέντο ανέβασες! Νομίζω ότι αυτό προέρχεται από κάποιο δοκιμαστικό τεύχος Invader (μήπως είχε αρίθμηση 0?). Πάντως το πρώτο επίσημο που βγήκε περίπτερο πρέπει να ήταν 11.1996 με εξώφυλλο τον Lemmy. Από εκεί υπάρχει και το σύστημα με νεκροκεφαλές

Με αυτό το layout κυκλοφόρησαν 3 τεύχη (τα δύο παραπάνω συν το 02), πριν περάσουμε στη γνωστή μορφή του, με τον Lemmy στο πρώτο τεύχος, όπως σωστά ειπώθηκε.
@Bersekeros για να μη τρέχεις, αυτή είναι ο θήκη των δισκοκριτικών που αναφέρεις η οποία βλέπουμε ότι ξεκινάει από το τεύχος 21, καθώς από εκεί και μετά η στήλη ήταν σε ξεχωριστό ένθετο.Bersekeros έγραψε: ↑Τρί 31 Οκτ 2023, 01:09 Σίγουρα θυμάμαι ότι έχω κρατημένο και κάτι σαν επίσημο χαρτοντοσιέ του περιοδικού, με τις κριτικές των δίσκων, που ήταν ξεχωριστό ένθετο στο περιοδικό.
Θα τα τσεκάρω στην πρώτη ευκαιρία, κάποια από αυτά που γράφεις.

Γενικά στο νήμα μου κάνει εντύπωση που θυμάστε λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω αν δεν ανατρέξω στα αρχεία.
![grin =]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- vasilis2112
Μαλαισιανή σκηνή και Σιγκαπούρη στα τεύχη 0 και 1!!!!!
Είναι εύκολο να τα δούμε;
Συνέχισαν έτσι και στα επόμενα τεύχη;
Είναι εύκολο να τα δούμε;
Συνέχισαν έτσι και στα επόμενα τεύχη;
Καρδούλα για μπανερακι ΔΙΟΝΥΣΟ καφέ 
Πάντως όταν είχε βγει το Invader έδωσε μία ώθηση στην όλη κατάσταση. Κάποιες νέες ιδέες που τελικά έσπρωξαν και το Hammer στη βελτίωση.
- white_knight
- Επικοινωνία:
Metal Invader οτι καλυτερο κυκλοφορησε ποτε με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.Ειχε για τα παντα πολυ καλους συντακτες με πολλες γνωσεις,και μαθαμε παρα πολλα πραγματα τοτε προ ιντερνετ κλπ.
- Advancing Yokeda
Και οι βιντεοκασέτες Fire & Ice ήταν πολύ καλή κίνηση. Από κει έμαθα τους Stratovarius.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 01 Νοέμ 2023, 23:52 Και οι βιντεοκασέτες Fire & Ice ήταν πολύ καλή κίνηση. Από κει έμαθα τους Stratovarius.

Εγώ τους Stratovarius τους ήξερα, αλλά στις βιντεοκασέτες αυτές, έτυχε να ήταν η πρώτη επαφή μου με τους Immortal,
ένα γκρουπ, που ακόμα και σήμερα είναι από τα αγαπημένα μου, στο black metal.
Τι να πούμε, για το One Rode to Asa Bay των Bathory; Για το Rebellion των Gamma Ray;
Για το Emerald των Skyclad (διασκευή από Thin Lizzy);
Αυτές οι βιντεοκασέτες έγραψαν ιστορία.
- aorpanos72
Λοιπόν, τώρα θα μιλήσω για το πρακτικό που δεν μου άρεσε το ξεχωριστό ένθετο με τις δισκοκριτικες.... Πηγαίνοντας στο μερος "που και ο Βασιλιάς πηγαίνει μόνος του" έπρεπε να ψάχνω και τα δυο ....πρακτικά άβολο...οπότε έβρισκα μονο τις δισκοκριτικες η' μονο το κανονικό τευχος... και ποτέ δεν είχα και τα δυο μαζί στον ιδιο χώρο.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Advancing Yokeda
Τον Σκορπιό τον είχε ανοίξει ο Άκης που στις αρχες του Διονύσου ήταν ο μόνος dj. Άσχημη περιοχή όμως εκεί.
Ο ίδιος είχε κάνει άλλη μια προσπάθεια για μέταλ καφέ σε όροφο στα Εξάρχεια.
Σαν τον Νιόνιο όμως που του έχτισα τον έναν τοίχο δεν ξαναείχαμε.
- white_knight
- Επικοινωνία:
Πωπω ρε φιλε Rebel νομιζω λεγοταν που ηταν σε ενα οροφο σαν παλιο σπιτι,με τερατια μπανιερα στην τουαλετα και τον ιδιο να πηγαινει να παρει εκεινη την ωρα nescafe μιας και ειχαμε παει ενα τσουρμο 15 ατομο…Τι cultιλα, τι μου θυμισες….
- Advancing Yokeda
white_knight έγραψε: ↑Πέμ 02 Νοέμ 2023, 20:09 Πωπω ρε φιλε Rebel νομιζω λεγοταν που ηταν σε ενα οροφο σαν παλιο σπιτι,με τερατια μπανιερα στην τουαλετα και τον ιδιο να πηγαινει να παρει εκεινη την ωρα nescafe μιας και ειχαμε παει ενα τσουρμο 15 ατομο…Τι cultιλα, τι μου θυμισες….

Μετά το θεϊκό λάιβ των Virgin Steele το 2004 στο Αn club, είχε κανονιστεί η μπάντα να πάει στο Rebel για αυτόγραφα κλπ. Πολλοί όμως δεν την παλεύαμε να ακολουθήσουμε εκεί γιατί ήταν ήδη αργά και το λάιβ ήταν εξοντωτικό. Του την πέσαμε λοιπόν του David και του Edward, έξω ακριβώς από το An για θα υπογραφές εκεί επί τόπου. Ευγενεστατοι και υπομονετικοί και οι δύο, έκατσαν και υπέγραψαν σε όλους!white_knight έγραψε: ↑Πέμ 02 Νοέμ 2023, 20:09 Πωπω ρε φιλε Rebel νομιζω λεγοταν που ηταν σε ενα οροφο σαν παλιο σπιτι,με τερατια μπανιερα στην τουαλετα και τον ιδιο να πηγαινει να παρει εκεινη την ωρα nescafe μιας και ειχαμε παει ενα τσουρμο 15 ατομο…Τι cultιλα, τι μου θυμισες….