Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Φορουμικά παιχνίδια μουσικού περιεχομένου.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Λοιπόν είχε γίνει το εξής: Μετά από λίγα τραγούδια το κοινό ήταν σε μέτρια κατάσταση... κάποιοι στην αρένα χτυπιοντουσαν κ οι υπόλοιποι (βάζω κ με μένα μέσα μιας κ ήμουν στις κερκίδες) απλά ακούγαμε περιμένοντας τους Maiden.. Kαι τότε ο τραγουδιστής λέει στο κοινό: "άντε ρε ξυπνήστε.. να πάρουμε τα σωβρακα από τους Θεσσαλονικιους αυριο"..

Δεν έγινε κάτι, γιουχαρισματα ή κάτι άλλο, αλλά το κοινό πάγωσε.. την κατάλαβε βέβαια το συγκρότημα την αμηχανία, κ για λίγο υπήρξε παγωμαρα... Το συγκρότημα μετά από λίγους μήνες ξανάνοιξε για τους Maiden κ ζήτησε συγγνώμη... με άλλον όμως τραγουδιστή!
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Το 1995 γίνεται μια κριτική σε έναν γνωστό δίσκο από τον Χάκο που τον θάβει ενώ στη συνέντευξη που ακολουθεί ρωτά τον ιθύνοντα νου του σχήματος: "Ποιος έπαιξε τα drums;" και λαμβάνει την απάντηση "ένας φίλος μου". Ακολουθεί το σχόλιο του Χάκου "καλά, έτσι λέμε τώρα το drum machine!"

Eρώτηση 7:

Ποιο συγκρότημα ήταν αυτό, για ποιον δίσκο μιλούσαν και ποιος πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης (πολλών από μας και του Χάκου) ήταν αυτός;
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Κανας Quorthon?
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Όχι δυστυχώς!
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Progress_Lost έγραψε: Τετ 27 Σεπ 2023, 15:08 Λοιπόν είχε γίνει το εξής: Μετά από λίγα τραγούδια το κοινό ήταν σε μέτρια κατάσταση... κάποιοι στην αρένα χτυπιοντουσαν κ οι υπόλοιποι (βάζω κ με μένα μέσα μιας κ ήμουν στις κερκίδες) απλά ακούγαμε περιμένοντας τους Maiden.. Kαι τότε ο τραγουδιστής λέει στο κοινό: "άντε ρε ξυπνήστε.. να πάρουμε τα σωβρακα από τους Θεσσαλονικιους αυριο"..

Δεν έγινε κάτι, γιουχαρισματα ή κάτι άλλο, αλλά το κοινό πάγωσε.. την κατάλαβε βέβαια το συγκρότημα την αμηχανία, κ για λίγο υπήρξε παγωμαρα... Το συγκρότημα μετά από λίγους μήνες ξανάνοιξε για τους Maiden κ ζήτησε συγγνώμη... με άλλον όμως τραγουδιστή!
Πάλι δεν πρόλαβα! Ήταν η πρώτη συναυλία μου, ακούγοντας τους Spitfire μου φάνηκαν τόσο καλοί που μου φαινόταν αδιανόητο ότι έπαιζαν δικά τους κομμάτια. Τώρα με τα σώβρακα για τους Σαλονικιούς μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που είπαν τέτοια μαλακία, το θυμόμουν σαν κάτι πολύ άστοχο τότε.
Άβαταρ μέλους
Celephais

@Progress_Lost να βάλω κι εγω μια ερώτηση που γυρνάει στο μυαλό μου από εχθές....?

Λοιπόν ο κλασικος συντάκτης Τόλης Παλατζάς ήταν και είναι άρρωστος motorheadbanger. Κάποια στιγμή σε κάποιο κείμενο του είχε κάνει έναν παραλληλισμό των οπαδών των Motorhead με τους αντίστοιχους των Manowar, με οπαδούς ελληνικών ομάδων.

Η φράση ήταν κάπως έτσι "το να συγκρίνεις οπαδούς των Motorhead με τους αντίστοιχους των Manowar είναι σαν να συγκρίνεις ........ με..........."

Θυμάται κανείς την απάντηση? Ελπίζω να τα θυμάμαι κι εγώ καλά.....
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Celephais έγραψε: Παρ 29 Σεπ 2023, 22:19

Πάλι δεν πρόλαβα! Ήταν η πρώτη συναυλία μου, ακούγοντας τους Spitfire μου φάνηκαν τόσο καλοί που μου φαινόταν αδιανόητο ότι έπαιζαν δικά τους κομμάτια. Τώρα με τα σώβρακα για τους Σαλονικιούς μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που είπαν τέτοια μαλακία, το θυμόμουν σαν κάτι πολύ άστοχο τότε.
Ναι, αν και να πω την αλήθεια, φάνηκε καθαρά ότι δεν το είπε υποτιμητικά ή για να ξεχωρίσει τα κοινά κ τους οπαδούς.. ήθελε να πωρωσει τον κόσμο και βρήκε αυτό να πει.. άστοχη επιλογή αλλα δεν το έκανε επίτηδες.. για κάτι τέτοια βγήκε το "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς..."!
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Celephais έγραψε: Παρ 29 Σεπ 2023, 22:23 @Progress_Lost να βάλω κι εγω μια ερώτηση που γυρνάει στο μυαλό μου από εχθές....?

Λοιπόν ο κλασικος συντάκτης Τόλης Παλατζάς ήταν και είναι άρρωστος motorheadbanger. Κάποια στιγμή σε κάποιο κείμενο του είχε κάνει έναν παραλληλισμό των οπαδών των Motorhead με τους αντίστοιχους των Manowar, με οπαδούς ελληνικών ομάδων.

Η φράση ήταν κάπως έτσι "το να συγκρίνεις οπαδούς των Motorhead με τους αντίστοιχους των Manowar είναι σαν να συγκρίνεις ........ με..........."

Θυμάται κανείς την απάντηση? Ελπίζω να τα θυμάμαι κι εγώ καλά.....
Κάτι μου λέει τώρα που λες αλλά δε θυμάμαι.. κάτι ίσως με Pamela Anderson.. πέταγε κ ο Τόλης μερικά ωραία τότε! Χαίρομαι πολύ πάντως που συμμετέχουν κ άλλοι θέτοντας ερωτήσεις!
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Ο Τολης ηταν φανατικός με Moorhead και με ΠΑΟΚ νομίζω.
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Progress_Lost έγραψε: Παρ 29 Σεπ 2023, 21:02 Το 1995 γίνεται μια κριτική σε έναν γνωστό δίσκο από τον Χάκο που τον θάβει ενώ στη συνέντευξη που ακολουθεί ρωτά τον ιθύνοντα νου του σχήματος: "Ποιος έπαιξε τα drums;" και λαμβάνει την απάντηση "ένας φίλος μου". Ακολουθεί το σχόλιο του Χάκου "καλά, έτσι λέμε τώρα το drum machine!"

Eρώτηση 7:

Ποιο συγκρότημα ήταν αυτό, για ποιον δίσκο μιλούσαν και ποιος πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης (πολλών από μας και του Χάκου) ήταν αυτός;
Θελω να πω Lordian Guard...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Πώς έλεγαν στο σχολείο; Αφού τα ξέρεις, γιατί δεν τα λές;
Κι εγώ το ίδιο με @theBox, θα πω.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Πολύ σωστά! Το πρώτο των Lordian Guard αφορούσε η κριτική και η συνέντευξη βέβαια με τον μεγάλο Βill Tsamis.. Να πούμε πως οι 2 δίσκοι δεν είχαν καλές κριτικές (χαρακτηρίστηκαν σαν ψευτο-αναγεννησιακή μουσική) ενώ και το γεγονός ότι έβαλε τη σύζυγο του στα φωνητικά επίσης σχολιάστηκε αρνητικά - όπως και η χροιά της... Με τα χρόνια βέβαια άλλαξαν πολλά...
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΩΘΟΙ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Έτσι ακριβώς.. εξάλλου το heavy metal ήταν πάνω απ'ολα συναίσθημα (γρήγορη και δυνατή μουσική, και με τα ίδια όργανα, έβρισκες και σε άλλα είδη)
Άβαταρ μέλους
Celephais

nicolasg έγραψε: Παρ 29 Σεπ 2023, 22:53 Ο Τολης ηταν φανατικός με Moorhead και με ΠΑΟΚ νομίζω.
Πολύ σωστά και αυτό που είχε πει είναι ότι το να συγκρίνεις Motorheadbangers με Manowarriors είναι σαν να συγκρίνεις ΠΑΟΚΙΑ με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα παιδία παίζει”