Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Φορουμικά παιχνίδια μουσικού περιεχομένου.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Celephais

Re: Πόσο καλά ξέρουμε τα 90s?

Δημοσίευση από Celephais »

Ο Χριστόγιαννης ήταν σίγουρα φίλος της μπάντας και αρκετά προσεκτικός στα γραφόμενά του ώστε εκείνα τα χρόνια να μη συμμετάσχει σε εκείνη την αντιπαράθεση που έγινε τσίρκο. Την κριτική του Louder than Hell πάντως είχε κάνει ο Φλωράκης με ένα 6άρι, αλλά στρογγυλεμένο κείμενο.
Άβαταρ μέλους
Celephais

Progress_Lost έγραψε: Σάβ 30 Σεπ 2023, 09:54 Πολύ σωστά! Το πρώτο των Lordian Guard αφορούσε η κριτική και η συνέντευξη βέβαια με τον μεγάλο Βill Tsamis.. Να πούμε πως οι 2 δίσκοι δεν είχαν καλές κριτικές (χαρακτηρίστηκαν σαν ψευτο-αναγεννησιακή μουσική) ενώ και το γεγονός ότι έβαλε τη σύζυγο του στα φωνητικά επίσης σχολιάστηκε αρνητικά - όπως και η χροιά της... Με τα χρόνια βέβαια άλλαξαν πολλά...
Θυμήθηκα και κάτι άλλο, χωρίς να είμαι σίγουρος για την αφορμή για την οποία έγινε. Πιθανότατα επειδή οι 2 δίσκοι των Lordian Guard δεν είχαν τύχει καθόλου θετικής υποδοχής από το Hammer, κάποια στιγμή ο κυρ-Χάκος σε άρθρο του και δηλώνοντας απογοητευμένος από τον Bill Tsamis, έγραψε το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ότι Warlord ήταν πρώτα Zonder (μαγικές μπαγκέτες...κάτι τέτοιο είχε πει) και μετά Tsamis. Απίστευτες μπούρδες δηλαδή.

@Progress_Lost θυμάσαι κάτι σχετικό?
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Nαι βέβαια το θυμάμαι... ήταν στην κριτική του 1ου άλμπουμ, στο 6άρι που ανέφερες.. Και του είχε απαντήσει ο Sun Knight ότι όλοι ξέρουν ότι ο Τsamis ήταν οι Warlord.. εντάξει, συμβαίνουν και αυτά! τι θυμήθηκες όμως..!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Καλά ο Χακος... από τύχη έχει γλυτώσει την κλοτσοπατιναδα για αυτά που έλεγε για τον Turner.... Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ότι έχει πει τέτοια μαλακία για τον Τσαμη.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Ο καταστροφέας συγκροτημάτων, ε... ! Πάντως, να πούμε πως ήταν νέος όταν τα έγραφε αυτά! Θα σου πω όμως κάτι... το προτιμώ να γράφει κάποιος την άποψή του ακόμη και αν διαφωνώ, ακόμη και αν πιστεύω ότι είναι λάθος, από το να λέμε "είμαστε μια χαρούμενη παρέα, ακούμε metal, τι ωραία που είναι όλα τα συγκροτήματα!"
Άβαταρ μέλους
Celephais

aorpanos72 έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 21:45 Καλά ο Χακος... από τύχη έχει γλυτώσει την κλοτσοπατιναδα για αυτά που έλεγε για τον Turner.... Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ότι έχει πει τέτοια μαλακία για τον Τσαμη.
Joe Lynn "όξω ρόμπα" Turner, έτσι είχε πει ο κυρ Χάκος. Παρόλα αυτά είχα πάρει το Odyssey του Malmsteen (εκεί την είχε γράψει την παπαριά νομίζω) και είχα αναρρωτηθεί για το τι μαλακίες λέει ο άνθρωπος.

Μετά να πούμε όμως ότι έγινε πιο προσεκτικός και τις έκοψε τις παπαριές αυτές και επίσης η συνατκτική ομάδα του χάμερ όταν πήγε ο Χάκος, ήταν τίγκα στην καφρίλα.
Άβαταρ μέλους
Celephais

Progress_Lost έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 21:42 Nαι βέβαια το θυμάμαι... ήταν στην κριτική του 1ου άλμπουμ, στο 6άρι που ανέφερες.. Και του είχε απαντήσει ο Sun Knight ότι όλοι ξέρουν ότι ο Τsamis ήταν οι Warlord.. εντάξει, συμβαίνουν και αυτά! τι θυμήθηκες όμως..!
Ε μα ξεχνιούνται αυτές οι παπαριές......δε θυμάμαι το Invader τι στάση είχε κρατήσει, νομίζω σαφώς πιο θετική.

Λοιπόν ερώτηση για δυνατούς λύτες. Ο συντάκτης Χάρης Ευκαρπίδης -ο οποίος χάθηκε και πρόωρα, δεν γνωρίζω πως- πριν καθιερωθεί με το επώνυμο αυτό, υπέγραφε τα κείμενά του στο περιοδικό με άλλο επίθετο, Χάρης........?

Ποιό ήταν αυτό?
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Progress_Lost έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 21:53 Ο καταστροφέας συγκροτημάτων, ε... ! Πάντως, να πούμε πως ήταν νέος όταν τα έγραφε αυτά! Θα σου πω όμως κάτι... το προτιμώ να γράφει κάποιος την άποψή του ακόμη και αν διαφωνώ, ακόμη και αν πιστεύω ότι είναι λάθος, από το να λέμε "είμαστε μια χαρούμενη παρέα, ακούμε metal, τι ωραία που είναι όλα τα συγκροτήματα!"
Και εγώ την άποψη μου ήθελα να συζητήσω μαζί του
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Θεέ Celephais..! μου έφαγες την ερώτηση! Χάρης Θεοδώρου! Και μετά το έκανε Ευκαρπίδης και κάπου ενδιάμεσα Χάρης "Θεοδώρου" Ευκαρπίδης! Μάλιστα με το ονομα Χάρης Θεοδώρου εκανε εκπομπές στον Ηχώ FM πριν πάει στο Χάμμερ! Το τι πείραγμα του έκανε ο Πούσιος για τα επώνυμα δε λέγεται!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Celephais έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 22:05
aorpanos72 έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 21:45 Καλά ο Χακος... από τύχη έχει γλυτώσει την κλοτσοπατιναδα για αυτά που έλεγε για τον Turner.... Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ότι έχει πει τέτοια μαλακία για τον Τσαμη.
Joe Lynn "όξω ρόμπα" Turner, έτσι είχε πει ο κυρ Χάκος. Παρόλα αυτά είχα πάρει το Odyssey του Malmsteen (εκεί την είχε γράψει την παπαριά νομίζω) και είχα αναρρωτηθεί για το τι μαλακίες λέει ο άνθρωπος.

Μετά να πούμε όμως ότι έγινε πιο προσεκτικός και τις έκοψε τις παπαριές αυτές και επίσης η συνατκτική ομάδα του χάμερ όταν πήγε ο Χάκος, ήταν τίγκα στην καφρίλα.
Πάντως το Odyssey έχω την εντύπωση, εκτός αν με ξεγελά η γέρικη μνήμη μου, το είχε κάνει review ο αγαπημένος μου Πρασουλας.
Μου φαίνεται σε κάποιο 90s άλμπουμ του Malmsteen την είχε πει την παπάρια του.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

ε ναι.. ο Χάκος ήρθε το 95 στο περιοδικό.. αυτό για τον Turner το είχε γράψει μια-δυο φορές.. Η μια ήταν όταν ανέλαβε τη στήλη των νέων ακριβώς μετά τον Τάσο...
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Μου χε κανει μεγαλη εντυπωση τοτε η ατακα "καταστροφεας συγκροτηματων" !
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Ναι το είχε δικαιολογήσει ότι και οι Rainbow και ο Malmsteen άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα από τη συνεργασία τους και μετά... ε και το μελωδικό ύφος που έφερνε στα συγκροτήματα που μέχρι τότε ήταν πιο heavy... anyway παιδιά... εντάξει, αυτά είναι και το αλατοπίπερο στη μουσική μας.. οι διαφωνίες... και να διαβάζουμε όλες τις απόψεις μέχρι να κατασταλάξουμε στη δική μας...
Άβαταρ μέλους
Celephais

aorpanos72 έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 22:27
Celephais έγραψε: Πέμ 05 Οκτ 2023, 22:05

Πάντως το Odyssey έχω την εντύπωση, εκτός αν με ξεγελά η γέρικη μνήμη μου, το είχε κάνει review ο αγαπημένος μου Πρασουλας.
Μου φαίνεται σε κάποιο 90s άλμπουμ του Malmsteen την είχε πει την παπάρια του.

Να διευκρινήσω.....κάπου το 95 - 97 (περίπου) έγιναν κάποιες ταπεινές επανεκδόσεις των 5 πρώτων του Malmsteen σε CD. Από εκεί τον μάθαμε και αρκετοί που ξεκινήσαμε από 92-93. Στις κριτικές εκείνων των επανεκδόσεων αναφέρομαι (χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος ότι είχε συμμετοχή ο Χάκος).

Πάντως με σιγουριά λέω ότι εκεί το Odyssey είχε πάρει 6 και το Eclipse 4. Το Eclipse δεν είχα τολμήσει να το πάρω τότε.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

ναι ακριβώς, μπράβο... εκεί ήταν η άλλη φορά που είδαμε να δυσανασχετεί..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα παιδία παίζει”