POWER METAL ZINE - Τεύχος 54 - Νοέμβριος 2023
- Bersekeros
POWER METAL ZINE - Τεύχος 54 - Νοέμβριος 2023
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bersekeros την Πέμ 16 Νοέμ 2023, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- CountRaven
Re: POWER METAL ZINE - Τεύχος 54 - Νοέμβριος 2023
ΝαιBersekeros έγραψε: ↑Πέμ 16 Νοέμ 2023, 14:15 Νέο Τεύχος !!
@CountRaven , ισχύει το μέιλ georgetheomen@gmail.com για παραγγελίες;
![]()
Μπράβο ρε μπρο. Γιατί όλο ξεχνάω να το ανεβάσω.
Έτσι βοηθάμε όλοι και βάζουμε υλικό στο φορουμάκι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Progress_Lost
Συγκινούμαι ρε γμτ όταν βλέπω ο Γιώργος να χρησιμοποιεί ακόμα το ψευδώνυμο "Τhe Omen". Έχει στηρίξει όσο λίγοι το underground, και ακόμη θυμάμαι να μου λέει σε κάποια φάση έβγαλα νέο τεύχος, αλλά "απέφυγα" γιατί πως να του έλεγα ότι προτιμούσα όταν είχε και ξένα συγκροτήματα.. Είναι συνέχεια με το μέρος της Ελληνικής σκηνής και ουσιαστικά αποτελεί και ο ίδιος αναπόσπαστο κομμάτι της...
Βασικά είναι ο πλέον αφοσιωμένος (σε σημείο υπερβολής κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν πειράζει, καμιά φορά χρειάζεται και η υπερβολή) και ενημερωμένος οπαδός της ελληνικής σκηνής! Όσοι έχουμε παίξει έστω και λίγο σε κάποια εγχώρια μπάντα, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την ανιδιοτελή υποστήριξη του Γιώργου. Να είναι πάντα καλά.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 16 Νοέμ 2023, 16:18 Συγκινούμαι ρε γμτ όταν βλέπω ο Γιώργος να χρησιμοποιεί ακόμα το ψευδώνυμο "Τhe Omen". Έχει στηρίξει όσο λίγοι το underground, και ακόμη θυμάμαι να μου λέει σε κάποια φάση έβγαλα νέο τεύχος, αλλά "απέφυγα" γιατί πως να του έλεγα ότι προτιμούσα όταν είχε και ξένα συγκροτήματα.. Είναι συνέχεια με το μέρος της Ελληνικής σκηνής και ουσιαστικά αποτελεί και ο ίδιος αναπόσπαστο κομμάτι της...