WODEN FORGE (UK) - Don't Hold Back (1982/2022)

Αποκλειστικά επανακυκλοφορίες, επετειακές εκδόσεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
Δημοσιεύσεις: 927
Εγγραφή: Παρ 24 Σεπ 2021, 20:25

WODEN FORGE (UK) - Don't Hold Back (1982/2022)

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Nα και μια επανακυκλοφορία για τους σκαπανείς του θρυλικού NWOBHM. To demo του 1982 των WODEN FORGE επανακυκλοφορεί από την Dark Age Records σε μια συλλογή με τίτλο "Don't Hold Back" και με μπόλικα επιπλέον τραγούδια.

1. Return of the Forge 02:37
2. Running Scared 02:17
3. Exterminator 03:12
4. Boadicea 04:56
5. Another Monday Morning 03:59
6. Hall of the King 03:11
7. Office Girl 04:16
8. You Give Me Lovin' 04:41
9. Hot & Ready 03:13
10. Don't Hold Back 03:20
11. Death Instinct 02:27
12. On the Run 03:00
13. Goodbye Today 03:51
14. Stranger in the City 05:17
15. Bitch 04:40
16. Conceit 04:47
17. Merry Xmas From Woden Forge 00:44
18. Radio Orwell Promo 00:22

Άβαταρ μέλους
Δημοσιεύσεις: 9880
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Re: WODEN FORGE (UK) - Don't Hold Back (1982/2022)

Δημοσίευση από CountRaven »

Πριν λίγο καιρό η εταιρία που το έβγαλε (Dark Age Records), ανακοίνωσε repress.

Wow! You guys are CRAZY for Woden Forge! I've heard your emails, texts, calls and temper tantrums for a repress and here it is! I decided to press another 200 Copies since demand is so strong And every distributor is also sold out of copies.

If you're planning on attending the reunion Concert in Ipswich UK the band will be restocked on copies for the gig. So you can get one there as well.

Keep your eyes on this page for the exact release date.

Επίσης διαβάζω εδώ ότι η μπάντα έκανε reunion:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6824350338
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018

Επιστροφή στο “Επανακυκλοφορίες”