MAXIMUM FORCE (US) - Lost Archives (2023)
- CountRaven
Re: MAXIMUM FORCE (US) - Lost Archives (2023)
Καλά από εμάς εδώ κανένας δεν είπε αν είναι έπος. Εγώ σας ρώτησα αν συμφωνείτε με την περιγραφή και γενικά πως σας φαίνεται το κομμάτι.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 25 Μάιος 2023, 22:50 Ε λίγο περισσότερη πρωτοτυπία κ καλύτερες συνθέσεις χρειάζονται.. για τα underground γκρουπ λέω όχι για το είδος που κ για μένα είναι το αγαπημένο μου.. αλλά δεν μπορεί 100 μπάντες να θυμίζουν άλλες 2.. και να τοποθετούνται σαν έπη όταν είναι πιο κάτω...
Αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο κομμάτι οκ το καταλαβαίνω να μη σου έκατσε. Αλλά το είδος γενικά -παλιοί Ryche / Fates κτλ- για μένα είναι η ναυαρχίδα του Metal.
Εννοείται δε με χαλάνε οι ποιοτικοί κλώνοι και ευτυχώς υπάρχει μπόλικο υλικό εκεί έξω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Επίσης να προσθέσω πως κατά τη γνώμη μου από όλο το υλικό που έχει τραγουδήσει ο Douglas Tobin, πιστεύω πως οι Talizman έχουν τα καλύτερα και ποιοτικότερα δείγματα γραφής.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Progress_Lost
Ναι, βέβαια, στο συγκεκριμενο κομμάτι αναφερομουν νομίζω είναι φανερο.. γενικά βέβαια, ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό στη μουσική του... εγώ πχ στο us underground αναζητώ κάτι σαν Oliver Magnum, Gargoyle, Hittman που ποτέ δεν μου θύμισαν ποτέ κάτι άλλο και η επένδυση άξιζε σε όλα τα επίπεδα.. βέβαια ούτε το συγκεκριμένο κομμάτι θυμίζει πολύ κάτι άλλο αλλά φαίνεται και αυτό σαν να ανήκει μια συγκεκριμένη underground λογική/σκηνή όχι πρώτης κατηγορίας.. βέβαια κ ο ήχος τους δεν βοηθά να αναδειχθεί η σύνθεση...
- CountRaven
Έτσι μόνο ποιοτικά standards. Oliver και Hittman.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 25 Μάιος 2023, 23:09 Ναι, βέβαια, στο συγκεκριμενο κομμάτι αναφερομουν νομίζω είναι φανερο.. γενικά βέβαια, ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό στη μουσική του... εγώ πχ στο us underground αναζητώ κάτι σαν Oliver Magnum, Gargoyle, Hittman που ποτέ δεν μου θύμισαν ποτέ κάτι άλλο και η επένδυση άξιζε σε όλα τα επίπεδα.. βέβαια ούτε το συγκεκριμένο κομμάτι θυμίζει πολύ κάτι άλλο αλλά φαίνεται και αυτό σαν να ανήκει μια συγκεκριμένη underground λογική/σκηνή όχι πρώτης κατηγορίας.. βέβαια κ ο ήχος τους δεν βοηθά να αναδειχθεί η σύνθεση...
- Progress_Lost
Και να σου πω και κάτι ακόμη Χρήστο (με αφορμή το κομμάτι που ξαναλέω δεν το λες κακό) αλλά πιο γενικό... ξέρεις τι με ενοχλεί πολύ στο underground;; Η λογική "βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6.." Αρέσουν τα πρώτα Ryche / Fates;;; Πάμε να το εξαντλήσουμε και να βρούμε ό,τι υπάρχει και ας είναι δεύτερης-τρίτης κατηγορίας... Βρήκαμε τους Τalizman;; Ας βρούμε και ό,τι άλλο συνδέεται με αυτούς... και βέβαια όλα αυτά "χτυπάνε" σαν τα άγνωστα διαμάντια του heavy metal...
Και μη ξεχνάμε ότι πολλά άτομα που είναι ακόμη στενά συνδεδεμένα με το underground, παραδέχτηκαν κάποια στιγμή ότι άφησαν τον ενθουσιασμό τους να τους κυριεύσει και ότι τελικά κάποιες κυκλοφορίες δεν ήταν τόσο καλές... απλά λοιπόν νομίζω θέλει λίγο προσοχή και εγκράτεια στο πως κάτι χαρακτηρίζεται αριστούργημα ή διαμάντι...ειδικά στις μέρες μας...
Και μη ξεχνάμε ότι πολλά άτομα που είναι ακόμη στενά συνδεδεμένα με το underground, παραδέχτηκαν κάποια στιγμή ότι άφησαν τον ενθουσιασμό τους να τους κυριεύσει και ότι τελικά κάποιες κυκλοφορίες δεν ήταν τόσο καλές... απλά λοιπόν νομίζω θέλει λίγο προσοχή και εγκράτεια στο πως κάτι χαρακτηρίζεται αριστούργημα ή διαμάντι...ειδικά στις μέρες μας...
- CountRaven
Αυτό έχει να κάνει με τη κρίση του κάθε label.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 25 Μάιος 2023, 23:39 Και να σου πω και κάτι ακόμη Χρήστο (με αφορμή το κομμάτι που ξαναλέω δεν το λες κακό) αλλά πιο γενικό... ξέρεις τι με ενοχλεί πολύ στο underground;; Η λογική "βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6.." Αρέσουν τα πρώτα Ryche / Fates;;; Πάμε να το εξαντλήσουμε και να βρούμε ό,τι υπάρχει και ας είναι δεύτερης-τρίτης κατηγορίας... Βρήκαμε τους Τalizman;; Ας βρούμε και ό,τι άλλο συνδέεται με αυτούς... και βέβαια όλα αυτά "χτυπάνε" σαν τα άγνωστα διαμάντια του heavy metal...
Υλικό υπάρχει άπειρο. Τώρα το τι αξίζει να επανακυκλοφορήσει και με ποια κριτήρια γίνονται reissues και πόσο ποιοτικό είναι το αποτέλεσμα είναι μια ενδιαφέρουσα κουβέντα που μπορούμε να την κάνουμε όλοι μαζί.
- Progress_Lost
Ακριβώς... Μεγάλο και σημαντικό θέμα...CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 25 Μάιος 2023, 23:50
Τώρα το τι αξίζει να επανακυκλοφορήσει και με ποια κριτήρια γίνονται reissues και πόσο ποιοτικό είναι το αποτέλεσμα είναι μια ενδιαφέρουσα κουβέντα που μπορούμε να την κάνουμε όλοι μαζί.