MAXIMUM FORCE (US) - Lost Archives (2023)
- CountRaven
Re: MAXIMUM FORCE (US) - Lost Archives (2023)
Ζούμε σε μια εποχή που αυτό το είδος έχει πεθάνει. Οπότε καινούριες μπάντες μηδέν.
Βασιζόμαστε λοιπόν στις παλιές κυκλοφορίες / ηχογραφήσεις.
Κατανοώ το προσωπικό γούστο του καθένα αλλά το να διαβάζω ατάκες φάσης "έχω κουραστεί να βλέπω συγκροτήματα με επιρροές Queensryche" μου προκαλεί αν μη τι άλλο απορία.
Κατανοώ το προσωπικό γούστο του καθένα αλλά το να διαβάζω ατάκες φάσης "έχω κουραστεί να βλέπω συγκροτήματα με επιρροές Queensryche" μου προκαλεί αν μη τι άλλο απορία.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Πάρα πολλά και σωστά points στο παραπάνω κείμενο. Χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες διαπιστώσεις / διατυπώσεις.Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 10:04 Το θέμα είναι να ανταποκρίνονται οι περιγραφές στην πραγματικότητα.
Επειδή οι παλιοί Queensrÿche, Fates Warning κλπ, είναι κορωνίδα αυτού που αποκαλούμε Heavy Metal, γι' αυτό χρησιμοποιούνται συχνά πυκνά στις περιγραφές, πολλές φορές και ως προσέλκυση προσοχής για μια κυκλοφορία ή επανακυκλοφορία.
Όταν τα συγκεκριμένα ιστορικά συγκροτήματα, έχουν βγάλει δίσκους που είναι ακρογωνιαίοι λίθοι του metal, είναι απολύτως λογικό, ένα σωρός συγκροτήματα να έχουν επηρεαστεί, να τους αντιγράφουν και άλλα συγκροτήματα που γεννήθηκαν την ίδια εποχή, μέσα στις ίδιες συνθήκες, από το ίδιο "τσουκάλι" δηλαδή, να μοιάζουν μεταξύ τους.
Αυτό είναι εύλογο και είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν το βαριέμαι ποτέ, γιατί κατά την άποψή μου, είναι η καρδιά του Heavy Metal, όσον αφορά τον ήχο αυτής της μουσικής.
Αυτό το οποίο είναι βαρετό, είναι να διαβάζουμε περιγραφές, για προσέλκυση πελατείας, που είναι υπερβολικές και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Νομίζω όμως, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έχουμε καθόλου κάτι τέτοιο.
Θεωρώ κι εγώ, όπως ο @Progress_Lost , ότι η συγκεκριμένη επανακυκλοφορία είναι διαμαντάκι κανονικό, που χρήζει της ανάλογης και δέουσας προσοχής.
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.
Δεν μιλάμε για μέσο όρο και συμπαθητικούλι άλμπουμάκι.
Είναι κάτι πολύ παραπάνω.
Διαφωνώ μόνο ως προς το υλικό που όπως είπα είναι απλά καλό και ως εκεί. Αυτό φυσικά έχει να κάνει και με τα προσωπικά κριτήρια του καθένα. Τα οποία είναι σεβαστά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Bersekeros
Φαντάζομαι εννοούσε ο @Progress_Lost , κουράστηκε να διαβάζει (βλέπει) στις περιγραφές των εταιρειών, για επιρροές από Queenrÿche κλπ, που είναι υπερβολικές/ ανακριβείς/ αναληθείς και όχι το να έχουν πράγματι επιρροές κάποια από τα συγκροτήματα ή παρόμοιο στυλ.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 10:08 Ζούμε σε μια εποχή που αυτό το είδος έχει πεθάνει. Οπότε καινούριες μπάντες μηδέν.
Αν θέλει, ας το διευκρινίσει ο ίδιος.
Εγώ έτσι το αντιλήφθηκα ότι το έγραψε.
- Bersekeros
Στη συγκεκριμένη κυκλοφορία, το σημαντικό είναι η φωνή.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 10:11
Πάρα πολλά και σωστά points στο παραπάνω κείμενο. Χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες διαπιστώσεις / διατυπώσεις.
Διαφωνώ μόνο ως προς το υλικό που όπως είπα είναι απλά καλό και ως εκεί. Αυτό φυσικά έχει να κάνει και με τα προσωπικά κριτήρια του καθένα. Τα οποία είναι σεβαστά.
Η φωνή αν είναι πολύ καλή, παίρνει ένα κομμάτι και το απογειώνει.
Εδώ έχουμε τον Doug Tobin vocalist, που έχει αυτή την Queensrÿche φωνή, που παίρνει τα κομμάτια από το χεράκι, ακόμα και αν μουσικά είναι απλώς οκ και με τη φωνάρα, τα πάει σε άλλο επίπεδο.
- CountRaven
Όπως έχω γράψει αναφορικά με τον Tobin θεωρώ το Talizman υλικό του καλύτερο στο σύνολο του. Τσέκαρε, αξίζει.Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 10:27Στη συγκεκριμένη κυκλοφορία, το σημαντικό είναι η φωνή.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 10:11
Πάρα πολλά και σωστά points στο παραπάνω κείμενο. Χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες διαπιστώσεις / διατυπώσεις.
Η φωνή αν είναι πολύ καλή, παίρνει ένα κομμάτι και το απογειώνει.
Εδώ έχουμε τον Doug Tobin vocalist, που έχει αυτή την Queensrÿche φωνή, που παίρνει τα κομμάτια από το χεράκι, ακόμα και αν μουσικά είναι απλώς οκ και με τη φωνάρα, τα πάει σε άλλο επίπεδο.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... man#p62904
- Bersekeros
Συμφωνώ @CountRaven .
Το Taken by Storm είναι Έπος !!
Το Taken by Storm είναι Έπος !!
- Progress_Lost
Ε ναι προφανώς.. Αν ήταν θα έλεγα "κουράστηκα με συγκροτήματα που αντιγράφουν τους 'ryche..." Γενικά όταν διαβάζω "επιρροές από 'ryche" το φοβάμαι μήπως είναι καμμιά ακόμη αντιγραφή... Και έτσι δεν του εδωσα εξ'αρχής την απαραίτητη προσοχή... Εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά... Έπος!!Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 10:18
Φαντάζομαι εννοούσε ο @Progress_Lost , κουράστηκε να διαβάζει (βλέπει) στις περιγραφές των εταιρειών, για επιρροές από Queenrÿche κλπ, που είναι υπερβολικές/ ανακριβείς/ αναληθείς και όχι το να έχουν πράγματι επιρροές κάποια από τα συγκροτήματα ή παρόμοιο στυλ.
Αν θέλει, ας το διευκρινίσει ο ίδιος.
Εγώ έτσι το αντιλήφθηκα ότι το έγραψε.