WILD PUSSY (UK) - Mechanarchy 1989 (Re-pressing 2023)
- aorpanos72
WILD PUSSY (UK) - Mechanarchy 1989 (Re-pressing 2023)
Απο την Σελιδα της Obscure Nwobhm Releases (ONR) στο Facebook
Wild Pussy - Mechanarchy Lp Limited to 400 copies (below the different variations)
SMC and ONR proudly presents the long awaited repressing of one of the cultest EPs of Heavy Metal
Wild Pussy - Mechanarchy LP (featuring the higlhy collective EP plus unreleased rehearsal demo for the 1st time in vinyl)
This is a limited pressing in the following formats:
WIld Pussy - Mechanarcy Lp (Black Vinyl with 4page insert) limited in 140 copies exclusively through SMC/ONR site.
https://www.facebook.com/SupremeMusic.666 https://onreleases.bigcartel.com/products
WIld Pussy - Mechanarcy Lp (Yellow Vinyl with 4page insert) limited in 100 copies exclusively through SMC/ONR site.
https://onreleases.bigcartel.com/products
WIld Pussy - Mechanarcy Lp (Blue Vinyl with 4page insert) limited in 100 copies only available through NO REMORSE RECORDS
https://www.noremorse.gr/
WIld Pussy - Mechanarcy Lp (Red Vinyl with 4page insert) limited in 60 copies only available through SHIVA RECORDS
https://www.facebook.com/shivarecords.metalstore
Side A: Mechanarchy EP
1 Ready To Strike
2 Hatred
3 The Vigil
4 Evil Speak
Side B: Demo 1987
1 Heaven
2 Feel The Fire
3 As One (Rebellion Inc.)
Pre-orders are starting. Release Date is 10th July 2023
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- vasilis2112
Re: WILD PUSSY (UK) - Mechanarchy 1989 (Re-pressing 2023)
Shiva Records!!!
Υπάρχει ακόμα; Είναι στη στοά της Ηφαίστου όπως ήτανε; Έχει σελίδα ή κάτι;
Έπαιρνα πολλά πράγματα στην αρχή (2002-2008), μέσω τηλεφώνου από κλήσεις που κυρίως πραγματοποιούνταν από το καρτοτηλέφωνο του σχολείου την ώρα του διαλείμματος.
Κάποια φάση είχα παραγγείλει το feelings of fury Ostrogoth και για κάποιο λόγω μάλλον οικονομικό δεν το πήρα και γύρισε πίσω. Ο George ισχυρίστηκε ότι γαμήθηκε ο δίσκος και έφαγα κράξιμο και μου πε ότι δε θα μου ξαναστείλει! Χαχαχα
Επίσης θυμάμαι, είμαι 100% σίγουρος, να έχω πάει στο shiva, ειχε 2 χώρους εκείνη την περίοδο, έναν με cd που καθότανε ο Παπάζογλου και έναν χώρο βινύλια που καθότανε ο αρβανιτάκης. Μου πρότεινε ο Γιώργος τότε ένα δίσκο άγνωστο nwobhm που είχανε φέρει σε «καλή τιμή». Ήτανε το wild pussy για 150€. Δεν το πήρα.
Έπαιρνα πολλά πράγματα στην αρχή (2002-2008), μέσω τηλεφώνου από κλήσεις που κυρίως πραγματοποιούνταν από το καρτοτηλέφωνο του σχολείου την ώρα του διαλείμματος.
Κάποια φάση είχα παραγγείλει το feelings of fury Ostrogoth και για κάποιο λόγω μάλλον οικονομικό δεν το πήρα και γύρισε πίσω. Ο George ισχυρίστηκε ότι γαμήθηκε ο δίσκος και έφαγα κράξιμο και μου πε ότι δε θα μου ξαναστείλει! Χαχαχα
Επίσης θυμάμαι, είμαι 100% σίγουρος, να έχω πάει στο shiva, ειχε 2 χώρους εκείνη την περίοδο, έναν με cd που καθότανε ο Παπάζογλου και έναν χώρο βινύλια που καθότανε ο αρβανιτάκης. Μου πρότεινε ο Γιώργος τότε ένα δίσκο άγνωστο nwobhm που είχανε φέρει σε «καλή τιμή». Ήτανε το wild pussy για 150€. Δεν το πήρα.
- aorpanos72
Έχω χτίσει και εγώ Σιβα records....θυμάμαι ένα 10000 Δρχ Kane Roberts - Saints And Sinners το αμερικάνικο...Εποχές που ότι είχα σε κασέτα η' βινύλιο το έπαιρνα Cd για να διώξω το αντίστοιχο βινύλιο μετά.
- TitusGroan
Δεν πρεπει ναναι ατην Ηφαιστου πλεον. Το αναζητησα το καταστημα πριν 2-3 χρονια κ δεν ηταν εκει. Το θυμαμαι στο τερμα βαθος της στοας δεξια, αν και νομιζω υπηρχε δισκαδικο και λιγο πριν αριστερα. Το ιδιο ηταν;
Καλησπέρα. Δεν δουλεύα στο κατάστημα και ποτέ δεν ειχα στην κατοχή μου το Wild pussyvasilis2112 έγραψε: ↑Τρί 04 Ιούλ 2023, 15:43 Shiva Records!!!

Τώρα αν το ειχε ο Shiva και με ρώτησες αν ειναι καλός ο δίσκος αλλάζει.
- CountRaven
Παιδιά αν δεν ζω σε κάποιον άλλο πλανήτη το Shiva έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως φυσικός χώρος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Δεν ξερω....το ειδα και αλλού να αναφέρεται. Έγινε μόνο ηλεκτρονικό;; Άνοιξε αλλού;; Δεν έχω ιδέα
- CountRaven
Ρε το μαγαζί έχει κλείσει χρόνια τώρα. Απλά όταν λέμε Shiva εννοούμε τον Παπάζογλου που ότι πουλάει το πουλάει online.aorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 19 Αύγ 2023, 20:14 Δεν ξερω....το ειδα και αλλού να αναφέρεται. Έγινε μόνο ηλεκτρονικό;; Άνοιξε αλλού;; Δεν έχω ιδέα
https://www.facebook.com/shivarecords
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Δεν ξέρω αδελφέ. Δεν πατάω πια σε φυσικά καταστήματα. Μόνο τον sirens και το No remorse ξέρω.
- vasilis2112
Δοκάρι, Κάπου θα μπερδεύομαι!ONR_Label έγραψε: ↑Δευ 14 Αύγ 2023, 15:10Καλησπέρα. Δεν δουλεύα στο κατάστημα και ποτέ δεν ειχα στην κατοχή μου το Wild pussyvasilis2112 έγραψε: ↑Τρί 04 Ιούλ 2023, 15:43 Shiva Records!!!
Επίσης θυμάμαι, είμαι 100% σίγουρος, να έχω πάει στο shiva, ειχε 2 χώρους εκείνη την περίοδο, έναν με cd που καθότανε ο Παπάζογλου και έναν χώρο βινύλια που καθότανε ο αρβανιτάκης. Μου πρότεινε ο Γιώργος τότε ένα δίσκο άγνωστο nwobhm που είχανε φέρει σε «καλή τιμή». Ήτανε το wild pussy για 150€. Δεν το πήρα.![]()
Τώρα αν το ειχε ο Shiva και με ρώτησες αν ειναι καλός ο δίσκος αλλάζει.