SORTILÈGE (FR) - Sortilège (Reissue 2023)
- TitusGroan
Re: SORTILÈGE (FR) - Sortilège (Reissue 2023)
Επειδη μεγαλωσα με γαλλικα, πιανο και μπαντες της Mausoleum, ενημερωνω οτι ειναι εκφραση που σημαινει ανατριχιλα
Ρε ΣΟΡΓΤΙ-ΛΕ-ΕΕΕΕΕΖΖΖΖ ρε!!!!!!!
Δεν τους φέρνει Σαλόνικα κάνας μερακλής να πάθουμε φαρυγγολαριγγίτιδα από τις τσιρίδες (και την προφορά) ξερωγώ;;;;
Δεν τους φέρνει Σαλόνικα κάνας μερακλής να πάθουμε φαρυγγολαριγγίτιδα από τις τσιρίδες (και την προφορά) ξερωγώ;;;;
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- aorpanos72
Εγώ στα γαλλικά έκανα κοπάνα για μπάσκετ... ( κολλητός o απουσιολογος) . Για αυτό μέχρι το Voulez-vous coucher avec moi ? έφτασα.... Αργότερα έμαθα και το tout le monde
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- aorpanos72
Θα περιμένω βίντεο για την προφορά και μόνο
Εγώ πάντως τη νιώθω Μεταμορφωμένος και μη, Δακρύζοντας σαν Ήρωας και μη, πάνω από όλα, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΝΤΑΣTitusGroan έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 22:21 Επειδη μεγαλωσα με γαλλικα, πιανο και μπαντες της Mausoleum, ενημερωνω οτι ειναι εκφραση που σημαινει ανατριχιλα
- αυτονόητο, θα μου πεις, αλλά είπα να το τονίσω!
υγ: παίδες μη με παρεξηγείτε, τη λατρεύω τη μπάντα και δεν πίστευα ποτέ ότι θα γράψω λέξεις γι'αυτήν, μετά από Heavy Load, τώρα αυτό, δε μπορώ να το διαχειριστώ!... Να βάλω λίγο Hail to England να στανιάρω;
- CountRaven
Θυμίζω ότι έχουμε δύο Sortilege εδώ και κάποια χρόνια.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... ege#p68056
Ποιους θέλετε;
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Και τους τρεις! Άκουσα κι έναν ακόμα σε ένα ραδιοσταθμό να δίνει ρέστα προχτές...CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 07 Οκτ 2023, 00:06Θυμίζω ότι έχουμε δύο Sortilege εδώ και κάποια χρόνια.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... ege#p68056
Ποιους θέλετε;
- Corum Jhaelen Irsei
@aorpanos72 δεν εχω παρει ποτε τον @CountRaven στα σοβαρα... περιμενα να μου το ζητησει και στα ιαπωνεζικα, αλλα κοτεψε.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Ειχα δώσει παρα πολλες ευκαιρίες στους Sortilege ,σε διάφορες χρονικές στιγμές και ανα περιοδους.aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 05 Οκτ 2023, 14:07 Έλα πέστε την αλήθειά.... Έχετε τραγουδήσει και εσείς σε κάποιο μεταλλαδικο.... " Μπαρα λα ρα παπα SORTILEGE" με σηκωμένο το χέρι στον αέρα.. .( Ποτέ δεν έψαξα τι λέει πραγματικά το κομμάτι)
Δεν μου άρεσαν ποτέ.
Επειδή θεωρητικά θα έπρεπε να μου αρέσουν, τους έδινα παντα καποια νεα ευκαιρία αλλά τίποτα...
Ενόψει των επανακυκλοφοριων τους άκουσα λοιπόν για άλλη μια φορά, και ξαφνικά τους λάτρεψα!!!
Φαίνεται δεν ειχα φτάσει σε επαρκές επίπεδο ωριμότητας για να αντιληφθώ το μεγαλείο πρωτύτερα...
Εννοείται παραγγελθηκαν και οι 3 γαλλικές εκδόσεις.
- CountRaven
Τέτοια θέλω να διαβάζω!!!!!nicolasg έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 20:13Ειχα δώσει παρα πολλες ευκαιρίες στους Sortilege ,σε διάφορες χρονικές στιγμές και ανα περιοδους.aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 05 Οκτ 2023, 14:07 Έλα πέστε την αλήθειά.... Έχετε τραγουδήσει και εσείς σε κάποιο μεταλλαδικο.... " Μπαρα λα ρα παπα SORTILEGE" με σηκωμένο το χέρι στον αέρα.. .( Ποτέ δεν έψαξα τι λέει πραγματικά το κομμάτι)
Δεν μου άρεσαν ποτέ.
Επειδή θεωρητικά θα έπρεπε να μου αρέσουν, τους έδινα παντα καποια νεα ευκαιρία αλλά τίποτα...
Ενόψει των επανακυκλοφοριων τους άκουσα λοιπόν για άλλη μια φορά, και ξαφνικά τους λάτρεψα!!!
Φαίνεται δεν ειχα φτάσει σε επαρκές επίπεδο ωριμότητας για να αντιληφθώ το μεγαλείο πρωτύτερα...
Εντύπωση μου κάνει πάντως γιατί και καλό γούστο έχεις και οι Σόγτι είναι φουλ πιασάρικοι!
Και εγώ τους έλιωσα πάλι με τις επανακυκλοφορίες!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Bersekeros
Αυτό που περιγράφεις, το έχω πάθει κι εγώ, ουκ ολίγες φορές και με συγκροτήματα μεγαθήρια,nicolasg έγραψε: ↑Πέμ 12 Οκτ 2023, 20:13
Ειχα δώσει παρα πολλες ευκαιρίες στους Sortilege ,σε διάφορες χρονικές στιγμές και ανα περιοδους.
Δεν μου άρεσαν ποτέ.
που τώρα ντρέπομαι να πω ποιά είναι αυτά....Κι όμως συμβαίνει.
Σε κάποιες ίσως περιπτώσεις, μπορεί να ισχύει ακόμα και σήμερα.
- Bersekeros
Άντε σήμερα επιτέλους, παραλαμβάνω και τα 3 βινύλια των επανακυκλοφοριών (στα γαλλικά), μιας και λόγω υψηλών τιμών στο παρελθόν, δεν είχε τύχει να τα αποκτήσω.
- CountRaven
Θέλουμε φώτο.Bersekeros έγραψε: ↑Τρί 14 Νοέμ 2023, 11:03 Άντε σήμερα επιτέλους, παραλαμβάνω και τα 3 βινύλια των επανακυκλοφοριών (στα γαλλικά), μιας και λόγω υψηλών τιμών στο παρελθόν, δεν είχε τύχει να τα αποκτήσω.
- Bersekeros
Ils sont arrivés, τα καμάρια !!CountRaven έγραψε: ↑Τρί 14 Νοέμ 2023, 13:31Θέλουμε φώτο.Bersekeros έγραψε: ↑Τρί 14 Νοέμ 2023, 11:03 Άντε σήμερα επιτέλους, παραλαμβάνω και τα 3 βινύλια των επανακυκλοφοριών (στα γαλλικά), μιας και λόγω υψηλών τιμών στο παρελθόν, δεν είχε τύχει να τα αποκτήσω.

- aorpanos72
Όλα τα λεφτά το σεμεδακι με τα κεντητά στο τραπέζι.