BLIND ASSASSIN (US) - Put to the Sword (LP Reissue 2023)
- aorpanos72
Re: BLIND ASSASSIN (US) - Put to the Sword (LP Reissue 2023)
Στο τοπικ γίνονται Πίο πολλές ξιφομαχίες και από όσες περιγράφουν στα τραγούδια τους οι Blind Assassin. 

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Μιλαω για το θεμα που εθιξε ο Πριαμος περι "woke" ιλας της συγχρονης σκηνης. Η οποια γενικως υπαρχει αλλα σιγουρα οχι σε ολους, και ειδικα σε Visigoth δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι υπαρχει.CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 02 Νοέμ 2023, 11:47Έτσι τη προσεγγίσαμε τη φάση. Εγώ τα κομμάτια του demo τα άκουσα από CD-r που είχε αλλά τρία demos μέσα και έγραφε απλά Blind Assassin - Demo 86 -και παίζει να μην είχε ούτε τους τίτλους των κομματιών-. Καμιά άλλη πληροφορία, φωτογραφία, φάτσα ή ότι άλλο. Οι κομματάρες μίλησαν μόνο.Δεν μπορω με τιποτα να μπω στη διαδικασια να συνδεσω το ηχητικο αποτελεσμα με τον "φασαιισμο" των μελων σαν ανθρωπων παντως (ΑΝ υποθεσουμε οτι υπαρχει). Σκεψου να τα εδινες σε ενα παιδακι 15 χρονων και τα δυο σε κασσετουλα διπλα διπλα χωρις να ξερει μουρες, historical context, νοσταλγια ή οποιονδηποτε εξω-μουσικο παραγοντα μας κανει biased προς το ενα ή το άλλο ακρο. Ετσι ακριβως θελω να προσεγγιζω την μουσικη/ακροαση.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Corum Jhaelen Irsei
χαχχααχχαχαχουυυυυυυυχαχαχαχχαχουυυυχαχαχαχχαχουυυυυυυυυυυυυυυχχχααχαχαχαχ
φιλαρακι, μου εφτιαξες την μερα!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Δεν εχουμε θεμα.με παραγωγες φυσικα ρε λασπολόγε. Αν και η συγκεκριμμένη ειναι σιγουρα στα ορια της ακουστοτητας, δεν ειναι εκει το θεμα. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι κακο οπως ειπα κ στην αρχικη μου τοποθετηση. Απλα δεν ειναι ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τα στανταρακια του σημερα ωστε να δικαιολογουνται ολοι αυτοι οι διθυραμβοι και οι συγκρισεις.Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Πέμ 02 Νοέμ 2023, 11:48 @Priamos ξεσυνεριζεσαι τον @theBox που δεν μπορει νιωσει με τπτ
στον κουβα παει η προσπαθεια.
Να συμπληρωσω αυτα που ηθελε να πει και δεν τα ειπε. (μαλλον βιαζοταν)
Blind Assassin πολυ χειροτερη παραγωγη απο Visigogogirls!!!
Εγω μιλησα. Οποιος θελει να παρει το κοκκινο χάπι ας το πάρει. Οι υπολοιποι μπορειτε να μεινετε στην χωρα των λωτοφάγων.
- CountRaven
Πνίγηκα με το κουλούρι Θεσσαλονίκης!Να συμπληρωσω αυτα που ηθελε να πει και δεν τα ειπε. (μαλλον βιαζοταν)
Blind Assassin πολυ χειροτερη παραγωγη απο Visigogogirls!!!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Corum Jhaelen Irsei
ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ;;; ΕΓΩ:;;
ΗΡΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ!
και θα σου πω οτι δεν δικαιολογουνται οι συγκρισεις οντως. Blind Assassin ειναι ασυγκρητοι.
ΗΡΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ!
και θα σου πω οτι δεν δικαιολογουνται οι συγκρισεις οντως. Blind Assassin ειναι ασυγκρητοι.
Φτου ρε πουστη, εχει φωλια εδω...
- Corum Jhaelen Irsei
Μιαμ μιαμ, Lotus Fagus
- Corum Jhaelen Irsei
Εξαιρετικα ακριβες σχολιο.
- aorpanos72
@theBox Η διαφορά είναι οτι γράφτηκε το 1986 χωρίς τις, επιρροές θες να το πεις ...μιμητισμό θες να το πεις, σε σχέση με τους όποιους Visigoth (@Corum Jhaelen Irsei έφτυσα τον καφέ όπως τους ειπες
)

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Corum Jhaelen Irsei
@aorpanos72 εσυ τον καφε, ο @CountRaven το κουλουρι θεσσαλονικης...
αυτοι οι Visigooth μας κοστιζουν ακριβα τελικα!
αυτοι οι Visigooth μας κοστιζουν ακριβα τελικα!
Οι επιρροες/μιμητισμος ή η έλλειψη αυτων δεν γραφουν καλα τραγούδια παντως. Οι ανθρωποι γραφουν καλα τραγουδια.aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 02 Νοέμ 2023, 11:58 @theBox Η διαφορά είναι οτι γράφτηκε το 1986 χωρίς τις, επιρροές θες να το πεις ...μιμητισμό θες να το πεις, σε σχέση με τους όποιους Visigoth (@Corum Jhaelen Irsei έφτυσα τον καφέ όπως τους ειπες)
Αν και δεν ξερω γιατι κολλησατε συγκεκριμενα στους Visigoth απ ολα οσα ανεφερα, δεν μπορω να πω οτι αυτοι αντιγραφουν/μιμουνται κατι ΠΟΛΥ συγκεκριμμενο. Αντιστοιχα και οι Blind Assasin δρν γινεται να μην ειχαν επιρροες απο οτι ειχε προηγηθει. Μanowar πχ που αναφερει και το αρχικο ποστ του τοπικ.
- asgardlord
Είχα παρει την πρώτη επανέκδοση πριν κάτι χρόνια. Είναι κάτι στιγμές σε άλμπουμ που σηκώνεται η τρίχα καγκελο και το όλο δημιούργημα εξυψώνεται 90 σκάλες πάνω από την "αντικειμενική" του αξία. Π.χ. το Medieval Steel έχει την κραυγή "MEDIEVAL STIOOOHHHLLLL", το Blind Assassin έχει το "First of a legacy, put to the swoooOOOoooOOOoooOOOooord!!" Για κάτι τέτοια ακούμε μέταλ κύριοι!!!
Απ' ότι διάβαζα σε μια συνέντευξη ετούτοι μετά παρατήσανε το άθλημα και γίνανε χριστιανάρες ενώ @Priamos το όνομα το είχαν πάρει από D&D
!
Απ' ότι διάβαζα σε μια συνέντευξη ετούτοι μετά παρατήσανε το άθλημα και γίνανε χριστιανάρες ενώ @Priamos το όνομα το είχαν πάρει από D&D

Iron wields from armored wrists
- CountRaven
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018