SOLEDRIVER - Retun Me To Light (2023)
- aorpanos72
SOLEDRIVER - Retun Me To Light (2023)

Ο φίλος του "Ρουφιανο Ρουφιανο Ιταλιανο " Perrugino γνωστος ως Alessandro Del Vecchio, επέστρεψε στην γνωστή του δουλεία. Παραγωγή και σύνθεση των ανύπαρκτων Project της frontiers.Η Frontiers Music Srl είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ SOLEDRIVER (Sweet / Del Vecchio), το οποίο είναι μια συνεργασία μεταξύ δύο εξαιρετικά ταλαντούχων και παραγωγικών τραγουδοποιών, μουσικών και παραγωγών, του Michael Sweet (Stryper, Iconic, Sweet & Lynch) και του Alessandro Del Vecchio (Edge Of Forever, Hardline, Jorn).
Στη δουλειά τους στο στούντιο, τόσο ο Sweet όσο και ο Del Vecchio έχουν ένα κοινό όραμα για πολύ λεπτομερείς παραγωγές, ενώ και οι δύο αγαπούν τις κρυστάλλινες ενορχηστρώσεις.
"Πάντα ήμουν metalhead στην καρδιά, αλλά όσο αγαπώ το metal, άλλο τόσο αγαπώ τη μελωδική και "τραγουδοκεντρική" πλευρά της μουσικής. Τραγούδια που σε συγκινούν και τραγούδια που αγγίζουν την ψυχή σου. Τόσες πολλές μπάντες από τη δεκαετία του '70/'80 έκαναν ακριβώς αυτό. Είμαι περήφανος να πω ότι όσο πολύ άκουγα Iron Maiden και Judas Priest, άλλο τόσο άκουγα Loverboy, Toto, Foreigner, Survivor, Journey και πολλούς άλλους. Αυτό είναι που με κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Ποικιλομορφία. Έτσι, πάντα ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ που να σε γυρίζει πίσω σε εκείνες τις μέρες και να 'το!" αναφωνεί ο Sweet.
"Η συνεργασία με τον Alessandro Del Vecchio ήταν πολύ ευχάριστη και είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο. Δουλέψαμε μαζί για να ηχογραφήσουμε και να παράγουμε ένα άλμπουμ για το οποίο είμαστε και οι δύο πολύ περήφανοι. Κάθε τραγούδι έχει κάτι δυνατό να πει, να κάνει τη δική του δήλωση μουσικά και στιχουργικά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για αυτή την κυκλοφορία και είμαι ευλογημένος που μπορώ να δουλέψω με μια εταιρεία (Frontiers) που μου επιτρέπει να ακολουθήσω και να καταγράψω τα όνειρά μου", προσθέτει ο Sweet.
"Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η Frontiers μου ζήτησε να γράψω ένα τραγούδι συνεργασίας με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών της Frontiers. Ο Michael και εγώ ήρθαμε σε επαφή γι' αυτό και μετά από αυτό διατηρήσαμε επαφή. Ξαφνιάστηκα όταν μου ζήτησε να κάνουμε ένα άλμπουμ μαζί, ένα άλμπουμ στο οποίο θα αποτυπώναμε τη μελωδική πλευρά του τραγουδιού και της γραφής του. Ακόμα δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε πλήρως τη δύναμη και τη φλόγα που έχει ο Michael, αλλά αυτό που καταφέραμε στο "Soul Inside" είναι κάτι που αντικατοπτρίζει πραγματικά πώς θα ακουγόταν ένα άλμπουμ με τους δυο μας: μελωδικό, υμνικό και με βαθιά και πνευματικά στιχουργικά μηνύματα" λέει ο Del Vecchio.
Τωρα εβαλε στην δουλεια και τον Sweet που τα τελευταια 3 χρονια δουλευει στο ενα Project της Frontiers πίσω από το άλλο (Θα εχει οικονομική ανάγκη φαίνεται).
Το επίπεδο της ποιότητας του Project φαίνεται στο ότι ακόμα και τις κιθάρες τις παίζει ο Del Vecchio και όχι ο Sweet που είναι και ικανότατος κιθαρίστας.
Κυκλοφορεί από την Frontiers στις 17 Νοέμβριου 2023 σε Cd και Limited 60 Copies Gold Vinyl Exclusive to Frontiers Shops!
1. Rise Again
2. Anymore
3. Pieces Of Forever
4. Hope's Holding You
5. Spinning Wheel
6. Out Of The Dark
7. Eternal Flame
8. To Be Saved
9. Return Me To Light
10. Soul Inside
11. Wounded
Line-up:
Michael Sweet - vocals
Alessandro Del Vecchio - guitars, bass, keyboards, backing vocals
Michele Sanna - drums
Παρά τα βρισίδια που τους έριξα...το πρώτο δείγμα είναι συμπαθητικό

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Progress_Lost
Re: SOLEDRIVER - Retun Me To Light (2023)
Όντως συμπαθητικό... ένα πιο συναισθηματικό ξέσπασμα στο ρεφρεν θα το ήθελε, αλλά το κομμάτι έχει ωραία μελωδία..
Ωραιότατο το κομμάτι!
Πάλι αυτή η σκατοφατσα μπροστά μας; Δεν το ακούω καν
- aorpanos72
- aorpanos72
- aorpanos72
Φωνάρα ο Sweet και 40 χρόνια μετα.
- aorpanos72
Βγηκε