Στη Μνημη του Δημήτρη Θεοδωροπουλου

Για αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Scrollkeeper
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5722
Εγγραφή: Παρ 29 Δεκ 2017, 19:30
Επικοινωνία:

Στη Μνημη του Δημήτρη Θεοδωροπουλου

Δημοσίευση από Scrollkeeper »RIP 🙏
Όπως μας είχαν προϊδεάσει το καλοκαίρι, οι DAYLIGHT MISERY συνδυάζουν με μια σπουδαία πρωτοβουλία την επιστροφή τους στην ενεργό δράση μετά από πολλά χρόνια. Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το lyric video του "Cancerworm", με την συμμετοχή μεταξύ άλλων του Σάκη Τόλη, του GUS G και του Aaron Stainthorpe των MY DYING BRIDE.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο των Rex Mundi, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάιο νικημένος από τον καρκίνο.

Η διάθεση της σπουδαίας συνεργασίας συνδυάζεται με δωρεές προς τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. Στην περιγραφή του video στο YouTube, το συγκρότημα αναφέρει τα εξής:

Για δωρεές από την Ελλάδα, μπαίνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέγετε Λογαριασμό Τραπέζης ή PayPal.

Σημαντικό: Τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας στον σύλλογο «Φλόγα». Για να καταφέρουμε να ανακοινώσουμε το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε, θα πρέπει τόσο για τις τραπεζικές δωρεές, όσο και για τις δωρεές μέσω PayPal να αναφέρεται ως αιτιολογία το διακριτικό "Daylight Misery".

Στη συνέχεια, μόλις πραγματοποιήσετε τη δωρεά σας, θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στον ακόλουθο σύνδεσμο αλλά και την αιτιολογία "Daylight Misery" στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Οι δωρεές θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022 και το συνολικό ποσό θα ανακοινωθεί αρχές Φεβρουαρίου. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
!
https://www.rocking.gr/news/daylight-mi ... loga/39276
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 8215
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Re: Στη Μνημη του Δημήτρη Θεοδωροπουλου

Δημοσίευση από CountRaven »

Μόνο αιώνια αγάπη για τον Τζίμη μας. Και το άλμπουμ των OMINOUS SKY θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του. Ακούστε το κομμάτι και στηρίξτε την καμπάνια.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost
Δημοσιεύσεις: 277
Εγγραφή: Παρ 24 Σεπ 2021, 20:25

Re: Στη Μνημη του Δημήτρη Θεοδωροπουλου

Δημοσίευση από Progress_Lost »

RIP...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Of Obituaries and Farewells”