"Έφυγε" ο Μatthew Perry
- Progress_Lost
"Έφυγε" ο Μatthew Perry
Πάει και ο Μatthew Perry.. Βασανισμένος, στα 54 του.
RIP...
RIP...
- aorpanos72
Re: "Έφυγε" ο Μatthew Perry
Αλλος ενας που η επιτυχια του εκανε κακο. RIP
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Ο φιλαράκης; Κρίμα πολύ νέος.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Northbound
Είχα διαβάσει πρόσφατα την βιογραφία του (με την αδερφή μου όταν ήμασταν πιο μικροί βλέπαμε ΠΟΛΥ Φιλαράκια) και πραγματικά, χωρίς καμία δόση ειρωνίας, ήταν τόσο λυπητερό αυτό που διάβαζα (το ήξερε ο συγγραφέας και το έλεγε και ο ίδιος στο κείμενό του) αλλά ταυτόχρονα αναρωτιόμουνα πως την είχε γλιτώσει τόσες πολλές φορές. Είχα δει και το reunion special που είχανε κάνει πριν από κανέναν χρόνο plus περίπου και το έβλεπες ότι δεν είναι/ήταν καλά...
Ψέματα δεν θα πω, πόνεσε λίγο όταν το διάβασα σήμερα το πρωί ότι έφυγε.
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Just climb
- Northbound
Όχι ότι έχει σημασία αλλά είχε θέμα με αλκοόλ και ναρκωτικά ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τα Φιλαράκια. Και εγώ νόμιζα ότι η σειρά έφταιγε που είχε πρόβλημα αλλά ήταν από πριν δυστυχώς...
Like a man is a mountainside
Just climb
Just climb
- Progress_Lost
Έτσι.. Κρίμα πραγματικά.. Ήταν μεγάλη επιτυχία τότε, και για να το συνδέσουμε με τα δικά μας, ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος είχε γράψει στο Invader ότι του άρεσε η σειρά, ενώ ο Σταματούκος ότι τη βρίσκει χαζοχαρούμενη! Θεωρώ ότι ο ρόλος του Chandler Bing είχε αυτό το σαρκαστικό χιούμορ που άρεσε στους μεταλλάδες - αλλά ναι, η σειρά σίγουρα ήταν ανάλαφρη..Northbound έγραψε: ↑Κυρ 29 Οκτ 2023, 10:12 Είχα διαβάσει πρόσφατα την βιογραφία του (με την αδερφή μου όταν ήμασταν πιο μικροί βλέπαμε ΠΟΛΥ Φιλαράκια) και πραγματικά, χωρίς καμία δόση ειρωνίας, ήταν τόσο λυπητερό αυτό που διάβαζα (το ήξερε ο συγγραφέας και το έλεγε και ο ίδιος στο κείμενό του) αλλά ταυτόχρονα αναρωτιόμουνα πως την είχε γλιτώσει τόσες πολλές φορές. Είχα δει και το reunion special που είχανε κάνει πριν από κανέναν χρόνο plus περίπου και το έβλεπες ότι δεν είναι/ήταν καλά...
Rest in Peace Chandler..
Πολλά χτυπήματα αυτός ο μήνας... Εγώ ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον αδερφό του
- Bersekeros