Αναστασία Κρητικού appreciation topic
Αναστασία Κρητικού appreciation topic
πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε για την Αναστασία Κρητικού την topless dj που ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα μαγαζιά του Ασπροπύργου.
Πείτε ο,τι ξέρετε.
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή τη στιγμή είναι το σημαντικότερο τόπικ στο φόρουμ.
https://www.gazzetta.gr/article/item/20 ... xe-mousike
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Re: Αναστασία Κρητικού appreciation topic
Απο παλαιότερη συνέντευξη γνωρίζουμε -μεταξύ άλλων- ότι τρελαίνεται για μεγάλα μπράτσα

Zippo190 έγραψε: ↑Σάβ 21 Οκτ 2023, 17:42πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε για την Αναστασία Κρητικού την topless dj που ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα μαγαζιά του Ασπροπύργου.
Πείτε ο,τι ξέρετε.
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή τη στιγμή είναι το σημαντικότερο τόπικ στο φόρουμ.
https://www.gazzetta.gr/article/item/20 ... xe-mousike
To αριστερό DVD το χω και γω, και είναι απο περιοδικό του Τζανετάτου. Είχα ανεβάσει και πριν χρόνια ένα βίντεο από το εν λόγω DVD, στο πρώτο κανάλι μου :
H κρητικού καυτό μωράκι φαίνεται... Θα μπορούσε να'ναι ταλέντο στο Χαγιάτε Νετγουορκ...
- white_knight
- Επικοινωνία:
Εχω χαθει λιγο …πως απο το dvd Τζανετ πηγαμε στην Αναστασια και τα μπρατσα ρε;
- aorpanos72
Παρατήρησε το εξωφυλλο του dvd Metallicawhite_knight έγραψε: ↑Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:23 Εχω χαθει λιγο …πως απο το dvd Τζανετ πηγαμε στην Αναστασια και τα μπρατσα ρε;
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- white_knight
- Επικοινωνία:
Αχαχαχχα τωρα το δαaorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:35Παρατήρησε το εξωφυλλο του dvd Metallicawhite_knight έγραψε: ↑Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:23 Εχω χαθει λιγο …πως απο το dvd Τζανετ πηγαμε στην Αναστασια και τα μπρατσα ρε;
- Corum Jhaelen Irsei
- asgardlord
Καλή και ηθική φαίνεται η Αναστασία, αλλά τι ΕΠΟΣ line-up μπαντων είναι αυτό στο dvd αριστερά?!? Epitaph κανε κανενα ψυχικο και ανεβασε το ολόκληρο!
Iron wields from armored wrists
ρε ολοκληρη Αναστασία σας έχουμε εδώ και ασχολείστε με Άριες και Ποκόλγκεπς πάμε καλά;asgardlord έγραψε: ↑Δευ 23 Οκτ 2023, 12:31 Καλή και ηθική φαίνεται η Αναστασία, αλλά τι ΕΠΟΣ line-up μπαντων είναι αυτό στο dvd αριστερά?!? Epitaph κανε κανενα ψυχικο και ανεβασε το ολόκληρο!

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Το κορίτσι σερβίρει και μια Moët & Chandon Dom Perignon στους κοινούς θνητούς

- aorpanos72
Επινα
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Corum Jhaelen Irsei
Αυτο το φορουμ μαμαει! Τωρα σιγα σιγα να μειωσουμε τα ενοχλητικα τοπικς με την μουσικη, και γιναμε!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Θέλω Γιου Ες Πάουερ το καλό , το τραντίσιον @Zippo190

μπουκαλάκι κρασί, μεταξά, ούζο βαρβαγιάννη, μάτσο ουίσκι σίβας και πίσω εικόνα Παναγίας, γλεντάνε όλο το tech/power/speed/thrash.