PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
- Corum Jhaelen Irsei
Re: PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
Εμενα δεν με υπολογισα ρε, ειμαι ο Ντραμμερ...
Και ο μπασιστας, δεν γραφει ποτε εδω μεσα, εκτος αν βρεθει τοπικ με Virgin Steele. οποτε ουτε και αυτος μετραει
Και ο μπασιστας, δεν γραφει ποτε εδω μεσα, εκτος αν βρεθει τοπικ με Virgin Steele. οποτε ουτε και αυτος μετραει
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- CountRaven
Πάλι μοίρασε πολιτισμό το FS.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Corum Jhaelen Irsei
- asgardlord
Να πω πως το καλοκαίρι κυκλοφόραγα πρώτη μούρη στις παραλίες με την protean shield μπλούζα μου, της οποίας το ύφασμα κρίνεται ως αρκετά δροσερό και συστήνεται ανεπιφύλακτα και για τις φθινοπωρινές σας εξορμήσεις! Είμαι σίγουρος πως αν δεν ήμουν με τη γυναίκα και το παιδί μου (και γκριζομάλης και μεσήλικας) θα προσέλκυα και τουρίστριες αλλά ας το τεστάρει κάποιος άλλος!
Iron wields from armored wrists
Ο,τι υπαρχει δηλαδη "οπαδος" protean shield που δεν ειναι γκριζομαλλης μεσηλικας (και βάλε).asgardlord έγραψε: ↑Τρί 12 Σεπ 2023, 16:38 Να πω πως το καλοκαίρι κυκλοφόραγα πρώτη μούρη στις παραλίες με την protean shield μπλούζα μου, της οποίας το ύφασμα κρίνεται ως αρκετά δροσερό και συστήνεται ανεπιφύλακτα και για τις φθινοπωρινές σας εξορμήσεις! Είμαι σίγουρος πως αν δεν ήμουν με τη γυναίκα και το παιδί μου (και γκριζομάλης και μεσήλικας) θα προσέλκυα και τουρίστριες αλλά ας το τεστάρει κάποιος άλλος!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Progress_Lost
- Corum Jhaelen Irsei
Γκριζομαλης μεσηλικας ακουω... Σκετο λουκουμι δηλαδη! Τι τις θες τις τουριστριες αγοραρε; ελα σε καμια προβα να σε γνωρισουμε απο κοντα!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- Advancing Yokeda
Αμ σας δείχνουν το δρόμο οι Mega Colossus, αλλά εσείς επιμένετε στην παράδοση.
Δείξτε λίγο σκέιτμπορντ στα πλήθη και ο μέσος όρος ηλικίας θα κατέβει δραματικά.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 06 Σεπ 2023, 12:22 Και ο μπασιστας, δεν γραφει ποτε εδω μεσα, εκτος αν βρεθει τοπικ με Virgin Steele. οποτε ουτε και αυτος μετραει
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει σχολιάσει και στον aor τομέα για τον Steve Lukather.
(Βέβαια, πάλι εμφανίστηκα επειδή ανέφερες τους virgin steele