RAGE 'N' STEEL - Heavy Metal σχήμα από Αθήνα με νέο EP
- CountRaven
RAGE 'N' STEEL - Heavy Metal σχήμα από Αθήνα με νέο EP

https://www.facebook.com/ragensteel/
Οι Rage'n'Steel είναι μια μπάντα που ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2010 στην Αθήνα από τους Μελέτη και Δημήτρη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει και ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης σε παλαιότερα σχήματα, Τζίμης.
H ιδέα είναι απλή. Δυνατά Heavy Metal κομμάτια για να ακουστούν live. Αυτό ισχύει και για τις διασκευές και για τα δικά τους. Απλά ο κόσμος να γουστάρει να τους ακούει. Σε αυτό λοιπόν ήρθαν να ενταχθούν και οι δύο Νικολάδες , όπως τους λένε, ο ένας ντράμερ και ο άλλος τραγουδιστής. Έπειτα από μία σειρά live εμφανίσεων το καλοκαίρι και λόγω προσωπικών λόγων ο τραγουδιστής τους δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι ήταν πάλι στην αναζήτηση νέου τραγουδιστή. Ώσπου ένωσε το πάθος του για Heavy Metal και τους χάρισε τη φωνή του ο Ανδρέας.
Έπειτα από τόσες υπέροχες στιγμές ο ντράμερ και φίλος τους Νίκος έδωσε τη σκυτάλη σε ένα νέο μέλος της οικογένειας των Rage'n'Steel τον Γιώργο. Τέλη Νοέμβρη 2012 η μπάντα ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις της πρώτης της δουλειάς και αρχές Ιανουαρίου 2013 είχαν στα χέρια τους το ντεμπούτο EP τους We'll Rise Again..., το οποίο περιλαμβάνει 3 κομμάτια. Επίσης είναι μεγάλη τους τιμή το γεγονός ότι ο Bob Katsionis συμμετείχε με το να συνθέσει την εκπληκτική εισαγωγή στα πλήκτρα του ομώνυμου κομματιού Rage and Steel.
Μετέπειτα ένωσε τις ιδέες του και την φωνή του μαζί τους ο John Kalyvas στη θέση του lead vocalist, ενω η θέση του ντράμερ έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Γιώργου. Τώρα η μπάντα συνεργάζεται με session drummer για συναυλίες πρόβες και ηχογραφήσεις. Πλέον είναι διαθέσιμο και δεύτερο EP με τίτλο Heavy Metal Is The Law, το οποίο περιλαμβάνει και αυτό 3 κομμάτια.
https://www.youtube.com/user/ragensteel
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- LuciferSteele
Re: RAGE 'N' STEEL - Heavy Metal σχήμα από Αθήνα με νέο EP
ωραίο το κομμάτι αλλά μόνο εγώ ακούω ότι είναι το See You In Hell?
επίσης το βιογραφικό "έφυγε ο Κώστας και ήρθε ο Θανάσης και μετά ήρθε και ο Πέτρος" μου φάνηκε κάπως. πείτε τα επώνυμα ρε παιδιά!
επίσης το βιογραφικό "έφυγε ο Κώστας και ήρθε ο Θανάσης και μετά ήρθε και ο Πέτρος" μου φάνηκε κάπως. πείτε τα επώνυμα ρε παιδιά!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Και βασικά τι μας ενδιαφέρει ο Κώστας και ο Θανάσης και ο Πέτρος εφόσον ούτε δίσκος δεν έχει βγει; Θέλετε να μας πείτε και σε ποιο νηπιαγωγείο πήγατε; Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν μου κάθεται καλά, τον είχα δει live και σε ένα tribute Thin Lizzy, δεν μου άρεσε, ακόμα και η σκηνική του παρουσία είναι περίεργη. Ευτυχώς μετά ανέλαβε ο Δανδουλάκης και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Ωχ, το ξανάβαλα και έχεις δίκιο, παρόμοιο ριφ, τσιρίδι στην αρχή, σχεδόν ίδιο κουπλέ...LuciferSteele έγραψε: ↑Παρ 16 Μαρ 2018, 19:21 ωραίο το κομμάτι αλλά μόνο εγώ ακούω ότι είναι το See You In Hell?
- CountRaven
Σε γενικές γραμμές δεν μου φάνηκαν και τόσο κακοί, ακόυγωντας δηλαδή ολόκληρο το δεύτερο EP. Οκ το βιογραφικό θα μπορούσε να είναι κάπως περισσότερο λιτό και με λίγο πιο επίσημο χαρακτήρα. Αλλά εντάξι.. Music comes first.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ακούσα και τα τρία κομμάτια λίγο το "Heavy metal is the law" δεν μου πολυάρεσε αλλά σε γενικές γραμμές δεν εχω παράπονο. Το συγκεκριμένο κομμάτι αρχίζει κάπως θεατρικά με ήχους απο μοτοσυκλέτα κτλ..έχει αυτό το κλισέ "O νόμος του μέταλ" και δεν είμαστε καλά αλλά οκ δεν είναι κακό.
From the ashes, a fire shall be woken
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...