SANVOISEN (GER) - Soul Seasons (1997)
SANVOISEN (GER) - Soul Seasons (1997)

1997, 25 χρόνια πριν δηλαδή!!!
Αλμπουμ 2ο και τελευταίο.
Εξαιρετικό prog , που φιλτράρει Queensryche, Conception και λίγο Savatage .....και έχει τα καταπληκτικά φωνητικά του Βαγγέλη Μαράνη να το απογειώνει!
Από τα άλμπουμ που διασωζονται στο περασμα του χρόνου....
- CountRaven
Re: SANVOISEN (GER) - Soul Seasons (1997)
Μα για αυτά τα άλμπουμ ασχολούμαστε με τη φάση γενικά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- LuciferSteele
και τα δύο αλμπουμ είναι χρυσός
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Θυμόμουν από τότε τις καλές κριτικές και το ότι τραγουδούσε Έλληνας. Πολύ καλός δίσκος, τον ακούω αυτές τις ημέρες. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Celephais την Δευ 30 Οκτ 2023, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Progress_Lost
Στα θενκς του πρώτου άλμπουμ οι Σταματουκος κ Περβανιδης!
- aorpanos72
Δισκαρες και τα δυο. Δεν χωρα καμια συζητηση για την μουσικη του αλμπουμ....στα αρνητικα τα special thanks
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Metal_Warrior
Νταλάρας ολέCelephais έγραψε: ↑Δευ 30 Οκτ 2023, 19:58 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
- CountRaven
Μπορώ να σας αντιστοιχίσω το "Broken Silence" με το "Μη Σταματάς" της Ελένης Λεγάκη.
Πρώτοι εδώ.
Πρώτοι εδώ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ο Μαρανης δεν ηταν που ειχε πει σε μια συνεντευξη στο χαμμερ οτι ο νταλαρας ειναι ο Dio της ελλαδας?Metal_Warrior έγραψε: ↑Τρί 31 Οκτ 2023, 00:53Νταλάρας ολέCelephais έγραψε: ↑Δευ 30 Οκτ 2023, 19:58 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- CountRaven
Τρώω corn flakes και πνίγηκα.FarCry έγραψε: ↑Τρί 31 Οκτ 2023, 02:20Ο Μαρανης δεν ηταν που ειχε πει σε μια συνεντευξη στο χαμμερ οτι ο νταλαρας ειναι ο Dio της ελλαδας?Metal_Warrior έγραψε: ↑Τρί 31 Οκτ 2023, 00:53Νταλάρας ολέCelephais έγραψε: ↑Δευ 30 Οκτ 2023, 19:58 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
- michael.stavrakakis
Εκπληκτικά και τα 2 άλμπουμ των Sanvoisen. Εξαιρετικό progressive power με τη μοναδική φωνή του Μαρανή! Καλύτερο σε σημεία το Soul Seasons.
O αμανές στο τέλος του Under Permission είναι από τα πιο κορυφαία πράγματα που έχω ακούσει ποτέ!
O αμανές στο τέλος του Under Permission είναι από τα πιο κορυφαία πράγματα που έχω ακούσει ποτέ!