SANVOISEN (GER) - Soul Seasons (1997)

Παρουσιάσεις, αφιερώματα και συζητήσεις για συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nicolasg

SANVOISEN (GER) - Soul Seasons (1997)

Δημοσίευση από nicolasg »

Εικόνα

1997, 25 χρόνια πριν δηλαδή!!!
Αλμπουμ 2ο και τελευταίο.
Εξαιρετικό prog , που φιλτράρει Queensryche, Conception και λίγο Savatage .....και έχει τα καταπληκτικά φωνητικά του Βαγγέλη Μαράνη να το απογειώνει!

Από τα άλμπουμ που διασωζονται στο περασμα του χρόνου....

Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: SANVOISEN (GER) - Soul Seasons (1997)

Δημοσίευση από CountRaven »

Μα για αυτά τα άλμπουμ ασχολούμαστε με τη φάση γενικά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele

Δημοσίευση από LuciferSteele »

και τα δύο αλμπουμ είναι χρυσός
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Θυμόμουν από τότε τις καλές κριτικές και το ότι τραγουδούσε Έλληνας. Πολύ καλός δίσκος, τον ακούω αυτές τις ημέρες. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Celephais την Δευ 30 Οκτ 2023, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Στα θενκς του πρώτου άλμπουμ οι Σταματουκος κ Περβανιδης!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Δισκαρες και τα δυο. Δεν χωρα καμια συζητηση για την μουσικη του αλμπουμ....στα αρνητικα τα special thanks
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Metal_Warrior

Δημοσίευση από Metal_Warrior »

Celephais έγραψε: Δευ 30 Οκτ 2023, 19:58 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
Νταλάρας ολέ
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Μπορώ να σας αντιστοιχίσω το "Broken Silence" με το "Μη Σταματάς" της Ελένης Λεγάκη.

Πρώτοι εδώ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
FarCry

Δημοσίευση από FarCry »

Metal_Warrior έγραψε: Τρί 31 Οκτ 2023, 00:53
Celephais έγραψε: Δευ 30 Οκτ 2023, 19:58 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία ελληνικής μουσικής μέσα και επίσης η φωνή του Μαρανή έχει στοιχεία που σου φέρνουν στο μυαλό ελληνική μουσική (σπασίματα, σε σημεία φλερτάρει με αμανέ) και νομίζω μοιάζει στη φωνή του Νικόλα Λεπτού (τραγουδισταράς και αυτός). Κρίμα που η μπάντα διέλυσε μετά.
Νταλάρας ολέ
Ο Μαρανης δεν ηταν που ειχε πει σε μια συνεντευξη στο χαμμερ οτι ο νταλαρας ειναι ο Dio της ελλαδας?
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
CountRaven

FarCry έγραψε: Τρί 31 Οκτ 2023, 02:20
Metal_Warrior έγραψε: Τρί 31 Οκτ 2023, 00:53
Νταλάρας ολέ
Ο Μαρανης δεν ηταν που ειχε πει σε μια συνεντευξη στο χαμμερ οτι ο νταλαρας ειναι ο Dio της ελλαδας?
Τρώω corn flakes και πνίγηκα.
Άβαταρ μέλους
michael.stavrakakis

Δημοσίευση από michael.stavrakakis »

Εκπληκτικά και τα 2 άλμπουμ των Sanvoisen. Εξαιρετικό progressive power με τη μοναδική φωνή του Μαρανή! Καλύτερο σε σημεία το Soul Seasons.
O αμανές στο τέλος του Under Permission είναι από τα πιο κορυφαία πράγματα που έχω ακούσει ποτέ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συγκροτήματα & Καλλιτέχνες”