PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
- CountRaven
Re: PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
Καλά ναι.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 14:26Και εν έτει 2023 δε βλέπω να ανήκει επί της γης.CountRaven έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 14:20@Advancing Yokeda αν είχε βγει το 2001 που θα την είχες την μπάντα; Στα ουράνια μάλλον.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 14:12
ρε σεις.... σας αγαπώ ρε σεις...
Hail Protean Shield!
Angel of mayhem!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Corum Jhaelen Irsei
Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 14:28Dont take no for an answer. Θα βγούμε στους δρόμους για δολιοφθορές αν χρειαστεί.Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 14:25 Οι φημες λενε οτι θα υπαρξει.
Αλλα επειδη δεν ειναι επιβεβαιωμενες ακομα, ας μεινουμε στο οτι ειναι πιθανον.

Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Ισως το αγαπημενο μου τραγουδι του δισκου, αν και πέρασαν σχεδον ολα απο τη θεση για καποια στιγμη. Πέρα της τρομερης συνθεσης και των (σε ολο τον δισκο) πολυ καλογραμμενων στιχων που ειναι προσωπικο κολλημα, η δουλεια που εχει γινει ειναι φανταστικη.
Κιθαρες με αποψη, ιδεες και riff για 10 δισκους και μαλλον το καλυτερο μπασο που εχω ακουσει σε Ελληνική μπαντα από το ντεμπουτο των Casus Belli και μετα.
Κιθαρες με αποψη, ιδεες και riff για 10 δισκους και μαλλον το καλυτερο μπασο που εχω ακουσει σε Ελληνική μπαντα από το ντεμπουτο των Casus Belli και μετα.
- Corum Jhaelen Irsei
να τα λεμε αυτα, ολες τις γκομενες τις φαγαν οι τραγουδιστες και οι κιθαριστες... ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!
- CountRaven
Φήμες. Στο τέλος τα καλά τα παίρνει ο ντράμερ.Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 16:49να τα λεμε αυτα, ολες τις γκομενες τις φαγαν οι τραγουδιστες και οι κιθαριστες... ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ντραμμερ/στιχουργος/καλλιτεχνικος διευθυντης.CountRaven έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 17:00Φήμες. Στο τέλος τα καλά τα παίρνει ο ντράμερ.Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 16:49να τα λεμε αυτα, ολες τις γκομενες τις φαγαν οι τραγουδιστες και οι κιθαριστες... ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Corum Jhaelen Irsei
προσεύχομαι για double mini lp.Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Παρ 02 Ιουν 2023, 14:25 Οι φημες λενε οτι θα υπαρξει.
Αλλα επειδη δεν ειναι επιβεβαιωμενες ακομα, ας μεινουμε στο οτι ειναι πιθανον.

πέραν της πλάκας βινυλιάκι τσίμπαγα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Chris P. @ Mercury Radio - 2-6-2023
Washed - Guilty
Sanctum - Running Away
Osiris - Lone Quest
Bellicose - Torn From The Mold
Wytch Hazel - A Thousand Years
Century - Master Of Hell
Protean Shield - Mariner's Dream
Primal Fear - Another Hero
Stray Gods - Out Of Nowhere
Mystic Prophecy - Azrael
Sanvoisen - The Difference
Recon - Behind Enemy Lines
Στην εκπομπή παρουσιάζεται το single και λέγονται και οι σχετικές αλήθειες -και εδώ το γράφω κυριολεκτικά και όχι με χαβαλέ διάθεση-.
- CountRaven
- Advancing Yokeda
Καλά, respect που έγραψες και τί είναι protean shield...CountRaven έγραψε: ↑Δευ 12 Ιουν 2023, 10:40 https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... an-shield/
Ορίστε και το review μου για το ΕΠΟΣ.
Εκτενές, πλήρες review.
Το "Stormbringer" θα ρουφά ψυχές λογικά....
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Corum Jhaelen Irsei
το Stormbringer θεριζει τα παντα!!!
- CountRaven
Σήμερα στις 9 το βράδυ, στα πλαίσια της εκπομπής Metal Heart Rising, θα γίνει στον Ozzy66 Web Radio (Πάτρα), συνέντευξη με την μπάντα από εμένα και τον Σάββα Πεσματζόγλου -@pesmag-. Θα ακουστούν για πρώτη φορά και άλλα έπη από το άλμπουμ -Stormbringer κτλ- οπότε να είστε συντονισμένοι.
https://ozzy66radio.wixsite.com/website
https://ozzy66radio.wixsite.com/website
- CountRaven
Η εκπομπή ανέβηκε και εδώ μπορείτε να ακούσετε και επική συνέντευξη και Protean έπη που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.
- Advancing Yokeda
Στο 11.48 μόνο λατρεία και άπειρη μεταλλοσύνη!
"Έχεις να προτείνεις κάτι από προηγούμενες δουλειές?"
"Όχι"

"Έχεις να προτείνεις κάτι από προηγούμενες δουλειές?"
"Όχι"

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".